Articles

Georgiens Udsættelsesproces

105691-3D-glossy-orange-orb-icon-culture-state-georgia

statsspecifikke COVID-19 ressourcer

Georgia Udsættelseslove

grundlæggelsen af Georgia udlejer lejer og Udsættelseslove findes i titlen 44 Kapitel 7 i Georgia Code. Hvis du er en Georgia udlejer, er det en god ide at gennemgå disse love og være bekendt med dem. Udlejere har mulighed for at udskyde en lejer, der er forsinket med at betale husleje i Georgien, Georgiens lov tillader en udlejer at udskyde en lejer for ikke at betale husleje til tiden. Du skal give lejeren besked om, at lejen forfalder, og lejeren skal nægte at betale lejen, før du kan indgive en udsættelsessag til retten.

betjening af Georgia-Udsættelsesmeddelelsen

det første trin i Georgia-udsættelsesprocessen betjener lejeren med en Udsættelsesmeddelelse, kaldet et krav om besiddelse eller meddelelse om at afslutte i Georgien. At udskyde en lejer for manglende betaling af husleje, for leasingovertrædelser, eller for at blive ud over lejeperioden, Georgia Code giver ikke en bestemt opsigelsesperiode. Det siger simpelthen, at før udlejer kan sagsøge lejeren for besiddelse af ejendommen, skal udlejer kræve, at lejeren straks opgiver besiddelse. Dette krav om besiddelse kaldes også en meddelelse om at afslutte. Det skal være skriftligt og skal leveres til lejeren på en måde, som udlejer kan bevise, at det faktisk blev leveret. Hvis der efter anmodning om besiddelse er fremsat, og lejeren hverken har overgivet besiddelse eller løst problemet, skal udlejer gå til den lokale magistratdomstol og indgive en Bortskaffelseserklæring.

grunde til udsættelse i Georgien

i staten Georgia kan en lejer udvises af en af tre grunde:

 • manglende betaling af husleje
 • Leasingovertrædelser
 • undladelse af at give ejendommen tilbage i slutningen af lejeperioden

Georgia EVICTION FORMS

Find andre juridiske former – Vælg den tilstand, du har brug for formularer i find tusinder af juridiske former.

lejere hjælp: Lær dine rettigheder!

lejere Information i Georgien

udlejere hjælp: Lær udsættelsesprocessen

udlejere hjælper med at indgive en udsættelse

Dispossessory Affidavit er et dokument, hvor udlejer sværger under ed de faktiske forhold i sagen, og hvor de ikke er i stand til at retten til at hjælpe smide lejeren. Retten, der håndterer udsættelser for udlejerens ejendom, vil normalt have depossessory affidavit-formularer, som udlejer kan udfylde og arkivere. For eksempel Magistrate Court of Fulton County Georgia har en erklæring kan hentes på deres hjemmeside. Der vil være et ansøgningsgebyr forbundet med det. Erklæringen angiver navnet på udlejer og lejer, årsagen til udsættelsen, at udlejer krævede besiddelse af ejendommen, og at besiddelsen blev nægtet, det skyldige lejebeløb (hvis relevant). Når dispossessory affidavit er indgivet til retten, retten vil udstede, hvad der kaldes en stævning.

indkaldelse (Dispossessory-kendelse)

ved indgivelse af erklæringen udarbejder retten en indkaldelse (også kaldet en dispossessory-kendelse) og instruerer den lokale sheriff om at aflevere indkaldelsen til lejeren. Indkaldelsen vil enten være (1) håndleveret til lejeren, (2) leveret til en VOKSEN, der bor hjemme hos lejeren, eller (3) klæbet til døren og sendt certificeret post. Indkaldelsen er det, der fortæller lejeren, at de sagsøges for udsættelse. Det giver dem 7 dage til at besvare indkaldelsen og fortæller dem, hvor de skal svare på det. Hvis udsættelsen er for manglende betaling af husleje, Georgiens lov tillader lejeren at betale huslejen plus sene gebyrer og retsomkostninger inden 7 dage er op, og sagen afvises.

standard eller prøve

Hvis lejeren ikke besvarer indkaldelsen, hvilket er almindeligt, vinder udlejer som standard. Retten udsteder udlejeren en Besiddelsesordre, som gør det muligt for sheriffen fysisk at fjerne lejeren, hvis det er nødvendigt (se nedenfor). Hvis lejeren besvarer indkaldelsen inden for 7 dages tidsperiode, derefter fastsætter retten en prøvedato. Mens retssagen verserer, kan udlejer anmode retten om at beordre lejeren til at betale husleje i domstolsregistret. Ved retssagen skal udlejer fremlægge alle beviser for, hvorfor lejeren skal udvises. Udlejer skal medbringe dokumenter og vidner for at bevise deres sag. Hvis retten træffer afgørelse for udlejer, udstedes en Besiddelsesdokument. Hvis udlejer har anmodet om en Besiddelsesordre og en pris for tilbageleje, det er vigtigt at bemærke, at Retten ikke udsteder en tildeling af tilbageleje, hvis indkaldelsen til lejeren blev forkyndt ved at klæbe den til døren og sende den til lejeren.

Besiddelsesskrivelse

Besiddelsesskrivelsen siger, at udlejer lovligt har ret til besiddelse af ejendommen. Det giver lejeren 7 dage til at flytte ud af ejendommen, ellers vil sheriffen komme over og fysisk fjerne dem. I løbet af denne 7-dages periode kan lejeren indgive en appel fra retssagen til en højere domstol. Hvis dette sker, kan udlejer bede retten om at beordre lejeren til at betale husleje i domstolsregistret.Georgia love giver mulighed for bemærkelsesværdig hurtig udsættelse, når en udlejer filer til dispossessory handling. Men hvis dette sker for dig, er der nogle beskyttelser indbygget i loven for at beskytte dine rettigheder. Her er nogle spørgsmål, jeg oftest bliver stillet om udsættelsesprocessen, og hvordan man undgår den:

spørgsmål: præcis hvad er en udsættelse, og hvordan fungerer det?

A: i Georgien anerkender lovgiveren, at ideen om at sparke nogen ud på gaden er alvorlig, så processen giver mulighed for beskyttelse af både udlejer og lejer rettigheder.

Du skal starte med lejekontrakten mellem parterne. De fleste lejere læser ikke deres lejekontrakt, men de burde. Det præciserer, hvad der sker, hvis du undlader at følge vilkårene i lejekontrakten, og når udlejer kan anmode om udsættelse.

jeg har en ven, der er advokat, og han forklarer sin lejekontrakt sådan: “alt i denne lejekontrakt er stablet mod dig — der er intet til din fordel — og hvis vi finder noget til din fordel, har vi taget det ud. Dybest set siger det hele dette: hvis du ikke betaler, bliver du ikke.”

spørgsmål: så udsættelse handler om at få lejen betalt til tiden?

A: Ja, langt de fleste udsættelser er skabt, fordi lejen ikke er betalt.

spørgsmål: lad os sige, at jeg ikke kan betale min husleje, men jeg har en meget god grund. Lad os sige, at jeg mistede mit job, eller jeg havde en alvorlig medicinsk tilstand, eller begge dele.

A: loven er meget klar. Udlejerens forpligtelse er at reparere, mens lejerens forpligtelse er at betale husleje. De lyder som meget uheldige omstændigheder, der har ramt dig, men de er ikke juridisk acceptable grunde til manglende betaling af lejen.

spørgsmål: så er der nogen juridisk acceptable grunde til manglende betaling af husleje?

A: ikke mange. Loven anerkender, at ejeren skal være i stand til at generere Indkomst for at betale pant og skat.

en undskyldning er gyldig: Domstolene i Georgien har fastslået, at hvis din udlejer ikke har foretaget rimelige reparationer af ejendommen rettidigt, Du kan anvende en “reparation og fradrag” – strategi, hvor du selv betaler for reparationerne og trækker dette beløb fra fremtidig leje.

men selv det er en risikabel forretning, fordi udlejeren senere kan sige, at han ikke var opmærksom på problemet, og du kan sidde fast med omkostningerne ved reparationen.

spørgsmål: siger du, at når udlejeren indgiver for udsættelse, er der slet ikke noget forsvar?

A: kun en. Dette forsvar er fuld betaling, inklusive husleje, sene gebyrer og alle retsomkostninger indtil det øjeblik. Hvis det tilbydes, skal udlejer acceptere lejen, men det kan kun stoppe en udsættelse en gang om året.

spørgsmål: lad os sige, at jeg ikke kan betale huslejen denne måned. Hvor hurtigt kan alt dette ske?

A: hvis din husleje forfalder på den første, får du sandsynligvis et sent brev om en dag eller to. Hvis du stadig ikke betaler, og du ikke kontakter udlejer, får du sandsynligvis en efterspørgselsmeddelelse den tiende dag i måneden.

det kaldes en meddelelse om at betale husleje eller afslutte, og det betyder, at udlejer er ved at sværge en fordringsordre, der søger at få dig udvist af retten for manglende betaling.

spørgsmål: Hvad sker der næste?

A: når dispossessory er indgivet, vil county marshal levere en indkaldelse til din bopæl, der kræver, at du besvarer gebyrerne for manglende betaling af husleje. Du har syv kalenderdage til at besvare indkaldelsen skriftligt.

Hvis du svarer med næsten ethvert skriftligt svar, indstilles en retsdato for en retssag om fakta, normalt inden for to uger efter svaret.

spørgsmål: Hvad sker der så i retten?

A: hvis du vises i tide til din domstolsdato, skal du forberede dig på at tilbringe hele dagen. Der kan være hundreder af sager foran dig, og advokatsager går altid først.

Når din sag er indkaldt, vil dommeren spørge dig, hvorfor du ikke har betalt huslejen. Husk-økonomisk modgang er ikke en undskyldning. Dommeren vil lytte sympatisk og derefter anbefale, at de to parter mødes med en mægler, måske lige der og der, for at prøve at udarbejde en betalingsplan.spørgsmål: Hvad hvis udlejer nægter eller kræver, at alle pengene betales med det samme?

A: hvis udlejer nægter mægling, vil dommeren meget sandsynligt regere til hans fordel og give ham besiddelse af dit hus eller lejlighed om syv dage. Eventuelle ejendele tilbage inde på det tidspunkt vil blive placeret på kantstenen.

spørgsmål: alt dette lyder ret hårdt. Ingen kan lide tanken om at udsætte en familie på gaden. Hvor ofte sker dette?

A: Tro det eller ej, truslen om udsættelse er normalt nok til at få lejeren til enten at begynde at betale eller flytte ud og finde et andet sted at bo. Ved, at udlejer meget hellere vil se dig flytte til et andet sted end at skulle lægge dine ejendele på gaden. Det er ikke sjovt for nogen.

spørgsmål: er der noget, du kan dele, der stopper en udsættelse?

A: den eneste måde at stoppe en udsættelse død i sine spor er at indgive beskyttelse i henhold til Federal konkurs Act.

sidste råd: hvis du ikke betaler, bliver du ikke.

udsættelser Basics

For mere dybdegående Svar Se Ga Court Manual om, hvordan statslige dommere skal håndtere forskellige udlejer lejer sager.

 1. en udlejer kan ikke starte udsættelsesprocedurer eller kræve, at lejeren forlader, indtil lejen er forfalden.
 2. normalt skal udlejeren eller udlejerens agent først stille krav om besiddelse, før lejeren
  kan udvises.
 3. før udsættelse kan forekomme, skal udlejer først få en fordringsordre. En fordringsordre er en edsvoren erklæring underskrevet af udlejer eller hans agent, der angiver årsagen til den foreslåede udsættelse. Udlejer er også forpligtet til at give lejeren en kopi af denne kendelse, og hvis dette ikke er muligt, skal tack kendelsen på lejerens dør.
 4. en boligejer skal altid bruge dispossessory-processen, selvom lejekontrakten siger andet. Se GA lov 44-7-2 (b) (3). Enhver udlejer, der udsætter dig uden at følge disse procedurer, kan være skyldig i overtrædelse og underlagt faktiske og straffende skader. Messmore v. Roth, 188 Ga.Program. 862 (1988); hurtig lån og finansiering Co., Inc. V. Duncan, 195 Ga.Program. 556 (1990).
 5. når en lejer modtager en kendelse, har lejeren mulighed for at besvare kendelsen inden for syv dage. ENHVER DEL AF LEJEN, DER IKKE ER OMTVISTET, SKAL BETALES TIL RETTEN, NÅR SVARET INDGIVES. Hvis lejeren ikke svarer eller ikke betaler den ubetalte husleje til retten, kan retten udstede en ordre om at sætte lejeren ud på gaden. OCGA 44-7-75 (a)
 6. du kan ikke blive udvist, hvis du bliver forkyndt med en dispossessory-garanti / nødordre, og du kommer
  op med lejen og omkostningerne ved dispossessory-garantien inden for 7 dage efter forkyndelsen. Se GA lov
  44-7-52, 44-7-73.
 7. men under 44-7-52 kan udlejer udskyde dig og nægte din sene leje, når det er anden gang inden for 12 måneder, at du er blevet serveret med en sådan indkaldelse. Dette gælder, selvom du manglede leje med kun et par dollars.

udsættelsesprocessen-bliver serveret med papirer
I Georgien kaldes udsættelsessager fordrevne handlinger. Disse handlinger begynder, når udlejer indgiver en dispossessory affidavitin court, der angiver, hvorfor udlejer skal komme tilbage i besiddelse af den lejede ejendom.

loven kræver, at en kopi af dispossessory affidavit forkyndes for lejeren. Dette
giver lejeren meddelelse om retten udsættelse handling og tid til at reagere på det.

lejeren kan serveres på to måder:

 1. personlig Service kan påvirkes ved at give retspapirerne til lejeren personligt eller ved at give sådan en person i passende alder, der bor hos lejeren. Normalt udføres personlig service af politibetjente fra Marshalls eller sheriffens afdeling.
 2. Post& mailtjeneste indebærer udstationering af en kopi af udsættelsesmeddelelsen og retspapirer på lejerens hus og også mailing af en kopi til lejeren. (For at overholde loven skal udlejer gøre begge dele.)

BEMÆRK: Hvis service udføres med post& mail, og lejeren ikke svarer, kan lejeren udvises den 8.dag efter forkyndelse af papirerne. Men uden personlig service havde udlejer ikke ret til at bede retten om penge fra lejeren. Ethvert forsøg på at gøre det er ulovligt.

For mere dybdegående Svar Se Ga Court Manual om, hvordan statslige dommere skal håndtere forskellige udlejer lejer sager.

svar på en Udsættelsesmeddelelse

lejere kan lære, hvad de skal gøre, hvis de bliver udsat> lejere hjælpesider

lejeren skal besvare UDSÆTTELSESPAPIRERNE eller miste retten til at udfordre udsættelsen i retten. Et svar er lejerens juridiske svar på udlejerens dispossessory affidavit.

når der er forkyndt udsættelsespapirer, har lejeren kun 7 dage til at indgive sit svar til retten. Den sidste dag, der skal besvares, skal skrives på udsættelsespapirerne, der serveres på lejeren. Enhver lejer, der ikke indgiver et svar inden for 7 dages periode, kan udvises den 8.dag. Undskyldninger for at være forsinkede tæller ikke her.

det koster intet for lejeren at indgive sit svar til retten, og svaret behøver ikke at være skriftligt. Alt, hvad lejeren skal gøre, er at gå til kontoret for Domstolens kontorist, der er navngivet på dispossessory affidavit og få kontorist til at skrive på udsættelsesretspapirerne lejerens forsvar (grunde til, at udsættelsen er uretfærdig og bør stoppes). Kontoristen skal også angive eventuelle pengekrav, som lejeren ønsker at anlægge mod udlejer.

Krav på penge, der skyldes lejeren som følge af udlejerens lejerforhold, kaldes modkrav og skal indsendes med svaret. Hvert modkrav skal angive det skyldige beløb og årsagerne til, at det skyldes.

Hvis kontorist nægter at tage et svar inden for 7 dage efter service, skal du straks bede kontorist om at tjekke med dommeren om lejerens ret til at svare.

når svaret er indgivet, vil retten oprette sagen til en høring for dommeren, normalt inden for en uge til ti dage. Tiden afhænger af retten. På dette tidspunkt har lejeren lov til at forblive i sin lejlighed indtil efter høringen. Faktisk er det ulovligt for udlejer at udskyde lejeren, før dommeren hører sagen.

under retsmødet har lejeren mulighed for at fortælle dommeren, hvorfor han / hun ikke skal udvises. Hvis lejeren taber, vil dommeren underskrive en” besiddelsesdokument “og undertiden en separat” dom ” for de penge, dommeren finder, at lejeren skylder.

hvis der ikke indgives noget svar, kan udlejer den 8.dag efter forkyndelsen af dispossessory bede ekspeditøren om at underskrive en “besiddelse af besiddelse.”Så udlejer kan tjekke med degnen om udførelse af stævningen. I de fleste domstole har Marshall eller sheriffens afdeling en tidsplan for at føre tilsyn med en fysisk udsættelse. Udlejer er ansvarlig for at fjerne lejerens ejendom eller sørge for, at en anden gør det.marshal eller sheriff kan lægge en meddelelse på lejerens dør, undertiden kaldet en “24 timers varsel”, for at lade lejeren vide, at den fysiske udsættelse vil ske den næste dag.

på dette tidspunkt kan udlejer stadig afvikle sagen med lejeren og ikke udføre stævningen. Udlejer bliver nødt til at ringe om dato og klokkeslæt for udsættelse med retshåndhævende personale. Husk, at afvikling kan være risikabelt for lejeren, fordi udlejeren kan tage pengene og stadig udskyde lejeren.

Hvis begge parter beslutter at bosætte sig, skal lejeren sørge for, at udlejer annullerer skrivningen. Begge parter skal også være klar over, om lejeren forbliver på ejendommen. Få udlejeren til at stave disse spørgsmål skriftligt.

udlejere og lejere kan acceptere en flytningsdato og-tid inden datoen og klokkeslættet retshåndhævelse vil være der for at føre tilsyn med udsættelsen. Udlejere behøver ikke at gøre dette, men sådan kan spare dem penge og tid til den fysiske udsættelse.

udlejer har ingen juridisk forpligtelse til at beskytte den personlige ejendom for en tidligere lejer, der udvises. Dette er en anden god grund til, at begge parter skal træffe foranstaltninger for at lade lejeren flytte ud på et bestemt tidspunkt.

Hvis der var personlig service, kan udlejer få en retsafgørelse til leje og forsyningsselskaber. Hvis ikke betalt, udlejer kan indgive en garnering mod lejeren eller henvise sagen til et inkassobureau. Hvis der ikke var nogen personlig service, kan udlejer ikke indsamle penge fra retten, da det er ulovligt. (Måske eller måske ikke stoppe udlejer fra at have en samler bede om pengene alligevel / ødelægge din kredit) Ring udlejer hotline for at finde ud af.for mere dybdegående Svar Se Ga Court Manual om, hvordan statslige dommere skal håndtere forskellige udlejer lejer sager.

Lejerforsvar mod udsættelse

Her er nogle mulige forsvar mod en udsættelse. Hvert af disse forsvar er situationsspecifikt og gælder muligvis ikke nødvendigvis for dine omstændigheder.

forsvar # 1

lejeren skylder ikke nogen / hele lejen, som udlejer hævder.

forsvar # 2

lejeren betalte husleje inden for syv dage efter at være blevet serveret med UDSÆTTELSESPAPIRER. Hvis udlejer forsøger at udskyde dig kun for manglende betaling af nogle eller hele lejen, kan du stoppe udsættelsen ved at tilbyde kontanter eller en postanvisning til udlejer for den forfaldne leje PLUS retsomkostningerne ved udsættelseshandlingen. Men dette forsvar vil mislykkes, medmindre dette er den førstetid inden for 12 måneder, hvor du er blevet serveret med udsættelsespapirer. I henhold til Georgiens lov, en lejer sent for første gang inden for en 12 måneders periode har 7 dage fra det tidspunkt, der serveres til at betale alle omkostninger. O. C. G. A. Kr.44-7-52, 44-7-73.

Bemærk: lejeren skal altid svare på en udsættelsesmeddelelse i retten, uanset om udlejer tager pengene eller ej. Undladelse af at gøre det er en invitation til problemer. Det er også bedst at betale udlejer i certificerede midler som en bankcheck eller postanvisning. Undgå kontanter. Opbevar kopier af din bankcheck eller postanvisning, så du har bevis for, at du har tilbudt pengene.

forsvar #3

udlejer gav ikke lejeren nok tid til at flytte ud.

dette forsvar er ugyldigt, når udsættelsen er baseret på

lejers manglende betaling af husleje. Under andre omstændigheder:

udlejer skal give lejeren besked om, hvornår han skal flytte. Den givne tid kan aftales af udlejer og lejer, enten skriftligt (f.eks.

Hvis der ikke blev aftalt tid af udlejer og lejer til, at lejemålet sluttede, og der ikke blev aftalt et tidspunkt for Varsel om flytning; udlejer skal give 60 dages varsel for at flytte. O. C. G. A. Afsnit 44-7-7.

forsvar # 4

udlejeren krævede ikke (skriftligt eller personligt), at lejeren flyttede ud, før han indgav i retten for at udsætte. O. C. G. A. Afsnit 44-7-50.

forsvar # 5

udlejer tog lejerens sene LEJEPENGE og gav ham ikke skriftlig meddelelse om, at husleje skal betales på eller før en bestemt dato. (UDLEJERE SKAL SKRIVE SKRIFTLIGT, NÅR HUSLEJE BETRAGTES SOM FORFALDEN).

forsvar #6

udlejer ville ikke tage lejen, selvom lejeren tilbød det til tiden. (Lejere skal lave kopier af den daterede check eller postanvisning, som udlejer nægtede at kontanter eller præsentere kontanter til udlejer foran pålidelige vidner).

Bemærk: Lejernes rettigheder i udsættelser er skrevet i Georgiens lov. Loven er i den officielle kode for Georgien kommenteret (O. C. G. A.), der begynder i afsnit 44-7-1. Bøger af Georgia lov kan findes i Amt og lov skolebiblioteker.

For mere dybdegående Svar Se Ga Court Manual om, hvordan statslige dommere skal håndtere forskellige udlejer lejer sager.

mulige modkrav mod udlejer

Her er nogle krav mod udlejer, som du måske vil indgive med dit svar.

 1. udlejer overtrådt Georgien depositum lov.O. C. G. A. afsnit 44-7-30 til 44-7-36.
 2. lejen på grund af udlejeren skal reduceres, fordi udlejeren ikke reparerede det lejede hus, efter at lejeren gav udlejeren besked om de nødvendige reparationer.

lejeren kan kræve andre penge udover reduceret husleje. I boligsituationer har udlejer en lovlig pligt til at foretage reparationer, selvom lejekontrakten siger andet. (O. C. G. A. Afsnit 44-7-2, 44-7-13, 44-7-14).

 1. udlejer har krænket lejerens ret til at bruge den lejede ejendom: hvis udlejer kastede lejeren uden at gå til retten; låst lejeren ud af huset; eller slukket for vand, elektricitet eller gas; eller gjorde noget lignende. (O. C. G. A. Afsnit 44-7-1, 44-7-11, 51-9-1.)

bemærk en udlejer, der afskærer forsyningsselskaber til at udskyde kan idømmes en bøde på op til $500.00 (O. C. G. A. sektioner
44-7-14.1.). For andre penge krav mod udlejer se
det grundlæggende-hvad udlejer skal gøre først.

for navne på advokater i dit område, der har erfaring med boligproblemer,

Find udsættelsesprocessen i andre stater

Nationalevictions.com er for folk, der lejer eller søger at leje boliger. Vores hjemmeside er kun til Udsættelsesinformationsformål, ikke beregnet til at erstatte din advokat eller nogen juridisk rådgivning. Læseren skal altid huske dit juridiske ansvar. Når alt kommer til alt kan du ubevidst bringe dine rettigheder i fare ved ikke at opfylde dine juridiske rettigheder som lejer eller udlejer.

mange af kapitlerne og artiklerne er indbyrdes forbundne. Dette var ikke beregnet til at være et altomfattende overblik eller det bedste råd i enhver situation. Kontakt en advokat for dine rettigheder og beskyttelse med hensyn til lovgivningen i din stat. Disse oplysninger er ikke beregnet til at være en erstatning for rådgivning fra en advokat.

Del med andre: