Articles

yngste NBA-spillere nogensinde

den, der sagde, at du er for ung til at nå dine drømme, løj. Der er ingen perfekt tid til at starte eller afslutte, fordi det hele ligger i din evne til at opnå.

i de tidlige år af NBA-spillere måtte afslutte college, før de var berettigede til at spille. Nå for folkene på denne liste var de aldrig for unge til at begynde at spille professionel bold. Her er listen over de yngste NBA-spillere.

mange spillere går gennem college, før de begynder at spille basketball og blackjack online casinoer spil. Men ikke for Bynum. Han er den yngste atlet, der spiller i NBA lige fra gymnasiet.

det første spil, han spillede, var for Los Angeles Lakers, og han var bare 18 år og 6 dage gammel. Han var den 10. spiller, der blev udarbejdet i 2005 NBA-udkast.

Kobe Bryant

som de siger, bedøm ikke en bog efter dens omslag, ingen vidste, at Bryant ville blive så succesrig i basketball, da han var startet meget ung. Han var 18 år 72 dage.

han er tilfældigvis den mest dygtige gymnasieudkast i NBA ‘ s historie. Han arbejdede med Los Angeles Lakers og blev udarbejdet af Charlotte Hornets.

Han blev derefter handlet til Lakers i bytte for en anden spiller. Han fortsatte med at vinde Slam Dunk championship i 1997 chokerende mange fans, der ikke forventede meget af denne unge spiller i løbet af tiden.

han lavede et All-star hold i løbet af sin 2.sæson, og han kom fra Lakers bænken. Han har fået succes i historien og er en af de berømte spillere, da han overtog i årene efter Michael Jordan.

Stan brun

brun er den virkelige definition af giv ikke op, før du prøver. Denne undrafted spiller blev rekrutteret lige ud af gymnasiet, da han kun var 18 år 139 dage gammel. Han havde underskrevet med Philadelphia Sphas, da han stadig var junior.

han spillede derefter som senior. Hans karriere varede ikke længe, da han blev afskåret efter at have spillet 19 spil, fordi han ikke var god nok til profferne.

Han spillede indtil han var 22, Og da han endelig indså, at han ikke var god nok, gik han videre med sit liv. Dette er en god ide, især når man spiller fodbold betting sites. Hvis du ikke er god til et spil gå til en anden og gøre rigtige penge ud af det