Articles

Steve-O

Jackass and tours (2000-2003)Edit

Glover i 2003

mens udfører i loppemarkedets cirkus, Steve-O begyndte at sende videoer af sig selv til Big Brother magasinredaktør og fremtidig jackass-direktør Jeff Tremaine. Når forbindelsen blev lavet, begyndte Steve-O at arbejde på MTVs tv-serie Jackass, som blev et øjeblikkeligt hit. MTV har efterfølgende udgivet fem film baseret på serien: Jackass: Filmen (2002), Jackass nummer to (2006), direkte hjemmeudgivelse Jackass 2.5 (2007), Jackass 3D (2010) og Jackass 3.5. Afdragene Jackass: filmen, Jackass nummer to, Jackass 3D og Jackass Presents: Bad Grandpa blev alle billetkontorhits.

i 2001 udgav han don ‘ t Try this At Home på DVD, som indeholdt materiale MTV censureret. Det fortsatte med at sælge 140.000 eksemplarer. Han turnerede med at promovere DVD ‘en doing stunts, som blev filmet og frigivet som Don’ t Try This At Home Volume 2: The Tour.

den 31.juli 2002 blev Steve-O arresteret på grund af uanstændighed og angreb anklager for hæftning af pungen til benet og for at være rektor for et andet graders batteri under en forestilling på en natklub i Houma, Louisiana den 11. juli 2002. Efter flere forsinkelser indgik Steve-O I marts 2003 en aftale med Louisiana anklagere, der placerede ham på overvåget prøvetid i et år, hvilket krævede, at han gav en velgørende donation på $5.000 til et husly for voldsramte kvinder og børn og forbød ham nogensinde at optræde i Terrebonne Parish, Louisiana igen.i 2003 turnerede Steve-O i Europa med Bam Margera, en ven og co-stjerne af Jackass. Den 22.maj 2003 blev Steve-O arresteret og Fængslet i Sverige på grund af optagelser af ham, der sluger et kondom indeholdende cannabis for at få det forbi myndighederne, mens han flyver på et fly. Han regurgitated det live på scenen, som han viste i sin DVD Steve-O: out on Bail (aka prøv ikke dette hjemme – Steve-O Video Vol. 3: ud på kaution) (2003). Steve – O indgik en aftale med de svenske anklagere og blev løsladt den 27.maj 2003 efter at have betalt en bøde på 45.000 kroner (svarende til omkring US$5.800 på det tidspunkt). Som en del af anbringendet indrømmede Steve-O at have en ecstasy-tablet og fem gram marihuana, skønt han hævdede, at han ikke havde nogen viden om, hvor ecstasy kom fra. Den svenske arrestation blev inkluderet i den tredje rate af DVD-serien med titlen Steve-O: ud mod kaution. To måneder senere den 19.juli 2003 blev Steve-O arresteret på anklager om uordenlig adfærd for at have urineret på kartoffelchips offentligt under en koncert med lollapaloos tour i Burgettby, Pennsylvania. Steve-O hævdede, at han blev sparket af Touren af lollapalooseproducenter på grund af hændelsen.

efter Jackass (2004-2007)Rediger

efter Jackass sluttede, medvirkede han med Chris Pontius på MTVs vildsvin, der varede fire sæsoner indtil 2006. De to udførte stunts og handler med dyr og satte sig ofte i situationer, som de ikke blev trænet til.

i midten af 2005 blev han talsmand for det snigende mærke af fodtøj. Tv-reklamer, der promoverer skofirmaet, inkluderer handlinger som Steve-O, der hopper i skrald, får sin fod bidt af en alligator (simuleret) og drikker rådnet mælk. Hans slogan er ” de er darn gode sko.”

den 27. marts 2006 besøgte han og Jackass co-star Chris Pontius Dean Blundell Vis, et morgenprogram på Toronto radiostation CFNY (102.1 The Edge), for at promovere deres “don’ t Try This At Home” tour. Han urinerede på gulvet og udførte et stunt kaldet “udpakning af mumien” alt foran et live studiepublikum. Værter Dean Blundell, Jason Barr og Todd Shapiro blev suspenderet i ugen efter udseendet efter mange klager. I April 2006 sagsøgte Steve-O senere manager Nick Dunlap og advokat Jason Berk og beskyldte dem for at lyve for ham for at finansiere deres overdådige livsstil.den 18.juli 2006 blev Steve-O en sen deltager i Det Britiske reality-program Love Island udsendt på ITV fra Fiji i et forsøg på at øge ratings. På trods af at han sagde, at han var holdt op med at drikke, bad han om øl, mens han var på udstillingen. Den 19. juli 2006 forlod han pludselig Love Island, fordi han ikke fik lov til den øl, som han havde anmodet om.

i November 2006 gik han på et lægemiddel binge efter at være blevet fejldiagnosticeret med kardiomyopati, en alvorlig hjertesygdom. Han blev senere undersøgt af hjertespecialister, der konkluderede, at han var ved godt helbred.i 2007 medvirkede Steve-O i sit eget tv-program kaldet Dr. Steve-O på USA-netværket. I udstillingen hjalp han med at gøre sine gæster kølige og “afvænne” dem. Samme år optrådte han i Jackass 2.5, som hovedsageligt bestod af materiale, der ikke optrådte i den anden Jackass-film. Derudover optrådte han sammen med nogle Jackass-alumner i National Lampoon ‘ s TV: The Movie.den 25. februar 2008 optrådte han i serien med Artie Lange og Robin Stern på Sirius Satellite radio for at promovere sit kommende rapalbum Hard As a Rock. En anden blandings-CD udgivet af Steve-O kaldes det dummeste røvhul i Hip Hop.

psykiatriske problemer og rehabilitering (2008) Rediger

den 23. februar 2008 sluttede Steve-O sig til resten af Jackass-besætningen til Jackass MTV 24 timers overtagelse, som promoverede JackassWorld.com. han deltog i flere stunts og debuterede endda sin rap-musikvideo, som blev produceret af pladekunstner D-Jukes, hvilket førte til, at Mike Judge bragte duoen Beavis og Butt-head tilbage for første gang i år for at kritisere den. Senere, under live-udsendelsen blev Steve – O sparket ud af MTV studios på anmodning af ledere for hans opførsel og beruselse.den 9.marts 2008, efter at have modtaget en e-mail fra Steve-O, der foreslog hans mulige selvmord, blev Steve-O ‘ s venner, herunder co-star Johnny, bekymret for, at han var en fare for sig selv og konsulterede lægen Dr. Steve-O blev placeret på et 72-timers psykiatrisk hold, som senere blev forlænget til 14 dage på grund af et påstået selvmordsforsøg. I en masse-e-mail adresseret til sine venner udtrykte Steve-O, at han tidligere havde tænkt på sin stofbrug og bipolaritet som en “god ting”, men at han nu indser, at hans stofbrug tilsyneladende skadede dem, han elskede mest.den 4. juni 2008 erklærede Steve-O sig skyldig i besiddelse af kokain. Han undgik fængsel med en vellykket gennemførelse af et behandlingsprogram. I Juli, efter 115 dages ædruelighed, Steve-O meddelte, at han var”tilbage i loony bin”. Han vendte tilbage til den mentale institution, han sagde, fordi “jeg har haft forfærdelige humørsvingninger og svær depression. Min hjerne er fucked up fra at bruge så meget kokain, ketamin, PCP, lattergas, og alle mulige andre stoffer.”

Post-rehab, Jackass reprised og comedy tours (2009-2012) Rediger

i marts 2009 var Steve-O på den 8.sæson af dans med stjernerne, parret med Lacey Schvimmer. Efter den første uge klagede han over klemte nerver og rygkramper og konkurrerede ikke i den anden uge efter at have skadet ryggen yderligere ved at falde på sin mikrofonpakke under generalprøve. Dommerne baserede deres score på hans præstation ved generalprøven. Han blev til sidst elimineret i den sjette uge af konkurrencen.

den 3. maj 2009 havde MTV premiere på en dokumentar med titlen Steve-O: Demise and Rise om, hvordan hans liv blev påvirket af brugen af stoffer og alkohol. Udstillingen indeholdt hjemmelavede videooptagelser af Steve-O, der brugte stoffer og vandaliserede sin lejlighed. I en samtale i august 2009 med Johnny Knoksville for Times-Picayune, sagde Knoksville om emnet Steve-O ‘ s genopretning og rehabilitering “han tager til ædruelighed som han tog til narkotika og alkohol, jeg er meget stolt af ham. Jeg tror, vi vil se ham gøre nogle ting her virkelig snart. Det ved jeg faktisk, at vi er.”Han sagde senere” der kommer noget. Vi er ret spændte … Jeg tror, det bliver et stort år næste år, men jeg vil ikke tale om det endnu.”Steve-O fortalte senere Comedy Digital radiostation Barry, at han aldrig har set MTV-dokumentaren. “Da jeg så optagelserne af mig selv, der lavede stoffer, følte jeg, at jeg kunne se dem, jeg kunne smage dem. Det fik mig til at kræve dem og så pinligt som optagelserne er, det virkede bare som en anden grund til at blive høj. Jeg kunne ikke se det; jeg har ikke set det siden da. Producenterne satte det hele sammen og afsluttede det uden input til mig, det er bedre på den måde.”Så i januar 2009 annoncerede Steve-O på sin hjemmeside udgivelsen af en ny DVD med titlen Steve-O: Pounding out Randoms, hvoraf kun 1000 eksemplarer er lavet.Steve-O var en del af Jackass 3D, den tredje rate af Jackass-serien, udgivet i oktober 2010. Filmen var i 3D og begyndte produktionen den 25.januar 2010. I slutningen af maj 2010 har han udtalt, at Steve-O ‘s ædruelighed er bedst, og”der er ingen øl på Sæt denne gang, selvom nogle af os ønsker, at der var”. Han sagde også “og for at være ærlig går det godt. Alle har haft forskellige skader overalt, hvilket er et godt tegn, og Steve-O får sandsynligvis den bedste optagelse ud af alle. Han går virkelig efter det. Han vil bevise for alle, at han kan gøre disse stunts ædru. Det er to år siden, han fik en drink nu. Alle har virkelig støttet ham.”. Steve-O er nu veganer af både sundhedsmæssige og medfølende grunde. Efter Jackass 3d-stunt, der involverer en ram (hvor han skadede hånden), har han udtrykt en vis bekymring for at udføre stunts i fremtiden, der “rod med dyr.”

da Jackass 3d blev udgivet i 2010, brød filmen billetkontorrekorder. Ved at promovere filmen optrådte han på Stern-serien og tændte sig selv i brand. Som reaktion råbte Stern: “sæt ham ud! Stik hovedet ud! Skide galning! Åh Gud, du er en galning! Du er en galning!”i November 2010 begyndte Steve-O at turnere i USA og udføre stand-up komedie på det, han kaldte”Steve-O’ s helt for meget Informationstur”. I begyndelsen af 2011 annoncerede han en ni måneder lang amerikansk komedietur. Han optrådte i Jackass 3.5, som blev udgivet i April 2011.den 27. marts 2011 blev Steve – O arresteret af canadiske myndigheder i Calgary lufthavn. Officerer fandt en arrestordre indgivet i 2003. Steve-O blev anklaget for overfald med et våben. Han blev løsladt efter at have betalt en advarsel på $10.000. Før hans anholdelse, Steve-O talte om”hvordan han overgik politiet, efter at en fan var, ifølge myndighederne, slået på scenen for otte år siden.”

i maj 2011 tog han sin stand-up-forestilling til Australien og spillede en forestilling i alle de større byer. I en samtale med Comedy Digital radiostation Barry Steve-O forklarede oprindelsen af sin komedietur, “nogen inviterede mig til en berømt komedieklub i Los Angeles, og de bad om, at jeg kom på scenen og gjorde noget skandaløst. Da jeg kom til den komedieklub, kiggede jeg mig rundt, og det faldt mig ind, at det skøreste, jeg muligvis kunne gøre langt, ville være at prøve stand-up komedie. Synes godt om, det var virkelig den mest skræmmende, outlandish bare skøre ting, jeg kunne gøre.”i juni 2011 udgav Steve-O en selvbiografi med titlen Professional Idiot: A Memoir, co-skrevet med David Peisner. Han har udtalt, at han kun følger en streng vegansk diæt og er en af de mange berømtheder, der blev involveret i NOH8-projektet. I Juli modtog han petas Nanci Aleksander-pris for sin “stemme mod grusomhed.”

den 13.September 2011, under en optagelse af Comedy Central Roast of Charlie Sheen, spøgte Steve-O:”sidste gang disse mange nobodies var ved en stege, spillede i det mindste stor hvid”. Steve-O har siden undskyldt kommentaren og anmodet om, at den fjernes fra udsendelsen af The roast. Under tapningen af stegen forsøgte Steve-O at løbe ind i bokser Mike Tysons knytnæve, men det første forsøg fungerede ikke. Senere, i slutningen af stegen, gjorde Steve-O endnu et forsøg og denne gang forbundet, hvilket resulterede i, at Steve-O fik en brækket næse. Han hævdede også at have været ædru og ren i tre og et halvt år. Steve-O viste sig også at være synligt forstyrret af Amy Schumer ‘ s vittighed om Ryan Dunns bortgang, men sagde senere, at han ikke blev fornærmet af vittigheden.det blev annonceret den 3.oktober 2011, at Steve-O ville være vært for trutvs nye reality-spilprogram Killer Karaoke, den amerikanske version af det britiske konkurrenceprogram Sing If you Can. Visningen blev først sendt kl 9 PM EST den 23. November 2012.han fortalte os ugentligt i November 2012, at han krediterede sine to redningshunde, Valter og Bernie, for at hjælpe ham med at opretholde næsten fem års ædruelighed.

2013–presentEdit

trods tiltrædelsen i 2005 har Steve-O regelmæssigt uploadet på sin YouTube-kanal med samme navn og andre kanaler siden 2013. Hans hovedkanal SteveO har samlet over 5 millioner abonnenter fra September 2019.i 2014 fortalte Steve – O en kort video med titlen “Hvad kom før, med Steve-O: sandheden om kød og moderne gårde” om nogle af de enkelte dyr reddet af Farm Sanctuary, og han afslører også livet for de mindre heldige dyr, der er født i moderne landbrug i USA.På grund af sin bekymring for dyrs rettigheder sagde han, at han spiste veganer, og at han ikke havde pels eller læder på.i December 2014 blev Steve – O annonceret som en af konkurrenterne i den anden serie af britiske tv-udsendelser the Jump. Han var den niende deltager elimineret.

den 9. August 2015 klatrede Steve-O en byggekran i Los Angeles i en protest mod havverdenen. Han tændte fyrværkeri og oppustede en stor hval-opblæsningsdukke oven på kranen. Han udsendte stuntet på sin Facebook-side, hvilket resulterede i, at LAPD og EMS reagerede uden kendskab til det stunt, der foregik, og blev senere arresteret efter at have klatret ned på anklager om overtrædelse. Fans begyndte en GoFundMe-kampagne for hans kaution. Til protesten blev Steve-O dømt for to forseelser og dømt til 30 dages fængsel og 36 måneders prøvetid. Han hævder, at han bad sin advokat om at få fængselstid, fordi det ville øge reklamen og afgive en erklæring om fangenskab. Han startede sin fængselstid den 9. December 2015. Han citeres og siger “jeg mener, hvis dit mål er at afgive en erklæring om fangenskab, du kan lige så godt få dig låst inde!”Steve-O blev løsladt fra fængslet efter at have tjent kun otte timer i Tvillingetårnets Kriminalomsorg. I 2016 udgav han sin første stand-up komedie special, skyldig som anklaget.

den 9. marts 2018 markerede Steve-O 10 års ædruelighed. Den 2. September 2020 afsnit 261 af TigerBelly, Steve-O diskuterer sit arbejde i 12-trins-programmet, især for at tackle en kønsafhængighed.

i August 2020 optrådte han på Venn-netværket med vært Sasha Gray på hendes Vis grå område.