Articles

Mutable

de Mutable tegn’ forbered dig på forandring til næste sæson. Dette gør befolkningen i denne gruppe meget tilpasningsdygtig, fleksibel og kommunikativ. Kast en kurve til et foranderligt tegn, og de kan tænde en krone og komme med løsninger hurtigere, end du kan slå et øje. Foranderlige tegn er rastløse og omfavner forandring. De er de mest ressourcefulde af alle tegnene, og dermed tjener de meget fra lidt. De er meget detaljerede, men skal passe på ikke at blive så afviklet i små detaljer, at de mister helheden af syne.

Gemini: foranderlig kvalitet, luftelement: Gemini ‘ s behov for stimulering kan ikke overvurderes. Meget intellektuel, Gemini har brug for nyheder og information som ilt. At være et luftskilt, Gemini nyder udveksling af ideer med andre–dette er ingen enspænder. Lyden af en telefons klartone er lige så trøstende for Gemini som lyden af en mors hjerteslag til en baby. En Gemini-ven har tilstået, at hendes faksmaskine, der går ud, lyder som kærlighedsopkaldet mellem to parringshvaler, en lyd, der spænder hende, fordi det betyder, at Nyheder er på vej (Vi vil være sikker på at få min ven professionel hjælp snart). Helt seriøst, at være et tilpasningsdygtigt foranderligt tegn, Gemini ‘ s sind går altid med lysets hastighed. De kan sammensætte forskellige stykker information på en lang række måder, og det gør dem ret gode til at finde ud af ting, det være sig instruktioner til videobåndoptageren, fakta om en mordsag eller indviklingen i Kongresbudgettet. Tvillingene kan ændre deres position så hurtigt som de assimilerer nye oplysninger, der altid er objektive. Tvillingernes undergang? Deres dygtighed til at håndtere flere ting på en gang kan få dem til at påtage sig for meget ansvar. På det tidspunkt kan de blive spredt eller begynde at udsætte. Hvis de forbliver fokuserede, kan de opnå mere på en dag, end de fleste af os gør om en uge.

Jomfruen: foranderlig kvalitet, jordelement: Jomfruen er mere praktisk end Gemini og lige så intelligent. Dette tegn søger at afsætte sine betydelige kommunikative talenter til konkrete mål. Jomfruen er mindre tilbøjelige end Gemini til at blive spredt ved at forsøge at gøre for mange ting, og alligevel mere sandsynligt end Gemini at blive fast i detaljerne. Jomfruens hurtighed og præcision er uovertruffen af ethvert andet tegn. De polerer deres arbejde, indtil det skinner, for jomfruens overvældende ønske er at føle sig produktiv. Bed ikke en Jomfru om at slappe af og slappe af, for de fleste medlemmer af dette tegn har ikke helt mestret denne evne. De føler sig dårligt, hvis de spilder tid. At være et jordtegn, deres organisationskræfter er fantastiske, og det er denne færdighed, der får Jomfruen håndgribelige resultater, de kan måle, sammenligne, vurdere og perfekt (et Jomfruord, hvis der nogensinde var en). Men Jomfruen er ikke stiv-langt fra det. Jomfruens Mutabilitet giver mulighed for en villig fleksibilitet og knivskarpe kurskorrektioner midtvejs, et aktiv Jomfru holder skjult deres hvidvaskede og stivede hvide ærme.

Skytten: foranderlig kvalitet, brandelement: Skytten udtrykker sit heftige intellekt inden for filosofi og spiritualitet. Folk i denne gruppe nyder også at dykke ned i forskellene og lighederne i forskellige kulturer. Skyttens ild natur kræver eventyr og kan lide at føle en følelse af udforskning i de projekter, han påtager sig. Mens Gemini fokuserer på de daglige detaljer om aktuelle begivenheder, Skytten fokuserer på de underliggende moralske eller etiske implikationer af spørgsmål, fortid eller nutid. Som alle Mutable tegn er Sadge nysgerrig, men det er proaktivt brandelement, der gør Sadge til det tegn, der mest sandsynligt vil udforske og debattere hypotetiske situationer (kommunikation er den dominerende kvalitet af et Mutabelt tegn). For en sjov tid lytter de til National Public Radio og ser Meet the Press. At holde op med dette højoktan Mutable/brandskilt er svært, men det er værd at gøre det.

Fiskene: foranderlig kvalitet, vandelement: Fiskene bruger deres foranderlige natur til at udforske og tilpasse sig andres følelser (vandets domæne) omkring dem. Da foranderlige tegn er kommunikative, Fiskene tager bekymringerne hos dem omkring dem alvorligt og vil altid tilbyde information, sympati, rådgivning–hvad der passer til situationen. Fiskernes evne til at tilpasse sig er så stærk, at han næsten bogstaveligt bliver den person, han prøver at hjælpe, og han ser ofte ikke grænserne for, hvor han stopper, og den anden person begynder. Dette kan være svært for Fiskene, længe efter at den anden person har afgjort, hvad der har plaget dem, Fiskernes stærke intellekt fortsætter med at tygge på konsekvenserne og forskellige involverede problemer. De har brug for lukning, så hvis du beder en fisk om råd, Sørg for at fortælle ham senere, hvilken handling du tog, og de resultater, du oplevede. Hvis du ikke gør det, vil dine fisk være i en evig tilstand af angst over din tilstand. Et sidste ord: vis påskønnelse til dine Fiskene. At tage for stor fordel af fiskernes gode natur er et kosmisk nej-nej.