Articles

indholdsmarkedsføring ved hjælp af optjente, ejede og betalte medier

“godt indhold er det bedste salgsværktøj i verden.”- Marcus Sheridan

Hvis du er marketingmedarbejder, ville de tre mest summende ord blive betalt, optjent og Ejet Medier. Det er klart, at hver af dem spiller en vigtig rolle og mødes for at afslutte indholdsmarkedsføringsprocessen. At afbalancere disse tre modeord — betalte, optjente og ejede medier — bør være enhver virksomheds strategi for at forbedre sin online eksponering og autoritet. Du skal følge en smart blanding af tre platforme, der drejer sig om forskellige berøringspunkter i en kunderejse.

Højdemålergruppen konvergerede Mediemodel

hvad ejes, optjenes og betales medier?

ejede medier: Medtag ejendomme, der ejes af virksomheden

 • hjemmeside
 • mobilside
 • Blog
 • sociale mediekanaler

betalte medier: Medtag reklame

 • Pay-Per-click
 • Vis annoncer
 • Retargeting
 • betalte influencere
 • fremme af betalt indhold
 • annoncer på sociale medier
 • sponsorerede initiativer

optjente medier: Inkluder social deling og andre aktiviteter

 • nævner
 • deler
 • anmeldelser
 • reposts
 • anbefalinger

betalt, optjent og ejet mediestøtte forskellige elementer i en salgstragt og hul i et område kan skade integriteten af hele din Indholdsmarkedsføringsøvelse. Marketingfolk fokuserer normalt på at skabe godt indhold, men har tendens til at ignorere vigtigheden af at promovere det. Som indholdsmarkedsfører skal du arbejde hårdt for at få det ene stykke godt indhold til at få nok øjenkugler. Sørg også for, at du bygger en ensartet historie på tværs af disse kanaler.

strategisering af promovering på tværs af kanaler?

selv før du opretter dit mesterværkindhold, skal du sætte dig ned og besvare nogle få spørgsmål til dig selv, som Hvad er din målgruppe? hvad er dine mål? hvad er din salgsfremmende strategi og budget? osv.

for at danne en perfekt blanding af ‘marketingblanding’ tager du hensyn til følgende (eller mere for din typiske forretningsmodel):

 • Identificer influencerne i din niche — hvilke LinkedIn-grupper eller Kvidrehåndtag påvirker dit målmarked? Hvem har flere influencere på LinkedIn, eller høj Klout score eller en aktiv Google+ side?
 • Identificer kundeproblemer – hvad er de typiske søgespørgsmål i din branche? Hvad søger kunderne efter? Du kan forstå nogle få fra dine salgsteams, der håndterer kundeforespørgsler.
 • hvad er berømte søgeord — Google-søgeværktøjer hjælper dig med at afdække jargoner eller akronymer fra verdensomspændende søgninger eller kan endda hjælpe dig med at finde ud af steder, hvor udtrykkene bruges oftere.
 • hvad er din konkurrence op til? – Hvilke søgeord målretter de mod eller byder på? Hvilke emner blogger de om? Hvilke platforme vælger de til annoncefremme?
 • virksomhedsnyheder – eventuelle vigtige ændringer i virksomheden. Lancering af produkt, produktforbedringer, ny geografi erhvervelse etc

ejede medier

Dette er de indholdsaktiver, der ejes eller helt kontrolleres af mærket. De omfatter hjemmesider, blog, videoer og brand-ejede sociale netværkskanaler, såsom Facebook, Kvidre, YouTube, etc. Ejede medier hjælper med at opbygge langsigtede relationer med eksisterende udsigter. Det drager fordel af at skabe nichemålgrupper og er omkostningseffektivt. Den største udfordring i ejede medier er, at det involverer mere tid end betalte medier.

rolle: byg til langsigtede relationer

fordele: kontrol, lang levetid, omkostningseffektiv, alsidig, nichepublikum

udfordringer: ingen garantier, Virksomhedskommunikation ikke tillid til, tager tid at skalere

Do ‘ s:

 1. indhold marketingfolk bør udvikle en plan, der er langsigtet og unik. For eksempel, baseret på søgespørgsmålene, du kan udvikle en infografik, der adresserer spørgsmålene og oprette nogle uddrag af den med interessante statistikker. Disse kan deles på sociale netværk.
 2. Facebook tiltrækker mere publikum på billedcentriske indlæg. Så du kan dele billederne af infografik på Facebook.
 3. for dine blogindlæg kan du skrive indhold baseret på de statistikker, du har udviklet, eller oprette emner til kundespørgsmål.
 4. du kan også oprette indhold til gæsteblogging på dine branchespecifikke hjemmesider, der har højere domæneaktivitet og bruger backlinks til din egen hjemmeside.
 5. Inkluder disse links i ugentlige nyhedsbreve, og lad kunderne distribuere dit indhold socialt.
 6. vær forsigtig med ikke at gøre virksomhedsindhold for partisk eller teknisk.
 7. yderligere budget er påkrævet for hvidbøger, e-bøger, infografik. Har veldesignede stykker til både digitale og trykte versioner.

betalte Medier

betalte medier er display-eller udsendelsesannoncering, hvor brand betaler for at udnytte en kanal. Dette kan være Facebook-annoncer eller Google-annoncer. Dette skal implementeres omhyggeligt, så dine destinationssider kan tjene publikum fra PPC og SEO. Betalte medier kan vise øjeblikkelige resultater, så snart du kører dine annoncer, men saldoen kan skifte, når du løber tør for budgettet.

rolle: Skift fra fundament til en katalysator, der feeds ejet og skaber optjente medier

fordele: i efterspørgsel, øjeblikkelige resultater, skala, kontrol

udfordringer: rod, faldende svarprocent, dårlig troværdighed

Do ‘ s:

 1. betalte søgninger er for dyre til at miste dem af syne. Betalte medier giver sine egne fordele ved at inkludere muligheden for at udvide din rækkevidde til dit tilsigtede publikum på tværs af pålidelige kanaler.
 2. du har muligvis skrevet et blogindlæg, der bygger dine egne statistikker, men du kunne ikke få nok visninger og aktier. Gennem betalte medier kan du bringe det gamle, men kraftfulde indhold tilbage til forkant.
 3. du kan kombinere personalisering og betalte medier til at målrette kundeemner gennem salg tragt.
 4. sørg for, at dine annoncer og deres indhold er relevante for målgruppen. For Facebook-annoncer, jo højere relevansscore, jo lavere koster dine lead-annoncer.
 5. kvidre giver dig nu mulighed for at promovere individuelle kvidre, hvilket kan være en fantastisk måde at komme foran de rigtige mennesker og deltage i den sociale samtale.
 6. for retargeting-listen over annoncer kan du gå til AdRoll eller Google retargeting.

optjente medier

optjente medier er brugergenereret indhold, når kunderne bliver kanalen. Dette kan være forbrugernes sociale medieindlæg, kvidre, anmeldelser, videoer, fotos og åbne onlinesamfund. Det er mund-til-mund, der inkluderer omtaler i medier eller sociale kanaler, der er resultatet af PR-eller medierelationer. Det er den mest pålidelige information for forbrugerne at overveje og mest efterspurgte til beslutningstagning om købet. Det er grunden til, at dette er det sværeste at knække blandt de tre, fordi du ikke har nogen kontrol over dette.

rolle: Lyt og svar — optjente medier er ofte resultatet af veludførte og velkoordinerede ejede og betalte Medier

fordele: mest troværdige, nøglerolle i de fleste salg, gennemsigtige og lever på

udfordringer: ingen kontrol, kan være negativ, skala, svært at måle

Do ‘ s:

 1. for PR skal du arbejde på en pressemeddelelse om måneden og dele den på det sociale netværk eller andre hjemmesider, som TechCrunch. Dette kan resultere i hundredvis af yderligere links, der peger på din hjemmeside (fantastisk til SEO), samt nogle forespørgsler.
 2. du kan socialt dele indhold på netværk, som LinkedIn, kvidre, Pinterest, Tumblr, Facebook osv. De kan drive meget trafik og dermed øge salget.
 3. når du starter et stykke indhold, skal du planlægge en slags optjent mediefremme.
 4. Opret unikt, informativt indhold-Brug forskning med høj autoritet fra videnskabelige tidsskrifter og kilder til at sikkerhedskopiere dit indhold.
 5. opmuntre til social deling
 6. skriv gode metadata, så du ser godt ud, når du deles på sociale sider
 7. licensen på dit eget indhold — hvad enten det er statistiske eller visuelle elementer, så du får troværdigheden og også synspunkter om deling.

Konvergensmedier

den ideelle indholdsmarkedsføringsplan skal bruge et konvergensmedie, der bruger to eller flere betalte, optjente og ejede medier. Hvilken procentdel af hver af disse skal udgøre konvergensen? Der er ikke sådan noget som den rette balance her, da det faktisk afhænger af forskellige faktorer, som din branche, dit budget, dine mål, tidsbegrænsning osv.

konklusion