Articles

Kristie’ s lav-carb frugt skomager

min klassiske sydlige fersken skomager var altid et hit, og det var også en af de enkleste high carb opskrifter jeg lavede. Kop mel, kop sukker (gyse), og så videre. Endelig fandt jeg ud af, hvordan man gør det lavt kulhydrat!

bemærk, at jeg kalder dette lavt kulhydrat og ikke keto. Afhængig af typen eller mængden af bær, du bruger, er denne opskrift tæt på 7 gram kulhydrater pr.portion, hvilket er lidt højere end mange af mine dessertopskrifter.

Bemærk også, at ferskner er meget højere i kulhydrater, så jeg bruger friske bær i denne opskrift. Kan du bruge frosset? Ja, men…. Frosne vil have mere fugt, så sørg for at dræne dem godt eller tilsæt mindre fløde.

også dette er en sydlig stil skomager, ikke en smuldre. Centret vil være klæbrig og ikke indstillet. Det var sådan, Gud havde til hensigt at skomagere skulle være. Det er ikke en” sprød ” med en smuldrende topping. Niks.

Vi håber, at din familie nyder det så meget som vores familie og venner har.

Kristie ‘ s lav-carb frugt skomager
Gør 9 portioner

3 ounces usaltet smør
1 kop mandelmel
1/3 kop havrefibre
2 teskefulde psylliumpulver
2 spsk valleproteinisolat eller æggehvide proteinpulver
liter kop sødemiddel
1/4 tsk salt
1 liter kop tung fløde
1 spsk vaniljeekstrakt
8 ounces brombær (blåbær eller hindbær)

Forvarm ovnen til en varm skål
350 grader. Læg smør i en 8″ firkantet bageplade.Sæt skålen i ovnen for at smelte smør.

i en stor skål blandes mandelmel, havrefibre, psyllium, valleproteinisolat, sødemiddel og salt.

tilsæt den tunge fløde og vanilleekstrakt. Rør til glat.

hæld dejen oven på det smeltede smør. Smør skal være boblende, men ikke brunet. Drys bær jævnt over toppen. Rør ikke.
bages i 40-45 minutter. Toppen skal være en dyb brun og midten lige indstillet. Dæk løst med folie, hvis smøret begynder at brune for meget. Lad afkøle mindst 10-15 minutter inden skæring.

smør kan flyde ovenpå, når du tager det ud af ovnen, men absorberes, når det køler af. Centret er lidt dej – y som en traditionel sydlig skomager.

tak for al den støtte, vi får fra alle vores fans på hver af vores kanaler. Hvis du kun følger os på en kanal, skal du være sikker og tjekke de andre også. Vi har forskelligt indhold på hver af dem og håber, at du vil være med til endnu mere Keto-sjov.

FACEBOOK: @keto-Kristie /
INSTAGRAM: @Cooking-Kristie
YOUTUBE: Cooking-Kristie

Gem dette eller Del med en, du elsker!