Articles

kinesiske Flash salg hjemmesider: mere end en Flash i Pan

Flash salg eller ‘daglige tilbud’, som de er kendt i Vesten, er et voksende fænomen i Kinas konkurrencedygtige online marked. Flash-salg er blevet stadig vigtigere, da virksomheder, der tilbyder lignende produkter, er tvunget til at konkurrere på pris på kreative måder. Ikke kun viser virksomheder daglige tilbud på deres hjemmeside, men de har også fuldt automatiserede apps, der giver brugerne mulighed for at modtage underretninger om produkter og mærker, som de vælger. Generelt vil et flash-salg vare op til 2 dage, men det kan være så kort som 2 timer. Jo kortere salg, jo større rabat.

efter en rekord US$9 milliarder af salg på singler dag, verdens største 24-timers e-detail udstyrsstykke, markedet i Kina for flash salg synes stærkere end nogensinde. Men den en-dags fodring vanvid kan ikke den bedste indikator for sundhed, når det kommer til flash salg site model.Flash-salgssteder, der kører året rundt i modsætning til en dags salg, kritiseres ofte for den tvivlsomme bæredygtighed af deres model. De fleste U. S. flash salg giganter har oplevet støt tab i de sidste to år. Nye deltagere på det kinesiske marked er imidlertid optimistiske og hævder, at den forenklede oplevelse og adgang til merchandise gør flash-salgssteder til en ideel model i Kinas udviklende forbrugermarked.

store spillere

kinesisk e-handel titan Alibaba forsøger at øge salget af luksusprodukter med en meddelelse om, at det vil investere i luksus flash salg hjemmeside Mei.com.

selskabet sagde onsdag, at det vil investere et uoplyst beløb i Mei.med, som sælger varer som nedsat Armani-tøj, Tiffany smykker andshiseido kosmetik i en begrænset periode til asiatiske forbrugere. Kinesiske medierapporter siger, at Alibaba har aftalt at lægge mere end $100 millioner i Mei.com.virksomheden blev grundlagt i 2009 af den tidligere træner COH +0,22% China head Thibault Villet i Japan og trådte ind i Kina i 2010. Alibaba vil holde mere end 50% af Mei.com efter afslutningen af aftalen, rapporterede kinesiske nyhedsside 163.com, citerer en anonym kilde, der er bekendt med aftalen.

Alibaba vil danne et specialiseret serviceteam til at hjælpe Mei.com vokser sin brugerbase og logistiske tjenester. Virksomheden søger også at supplere sine luksusprodukttilbud på Tmall ved at samarbejde med Mei.com, der arbejder med mere end 2.400 mærker over hele verden og tæller mærker som Armani, Michael Kors og Guerlain som partnere.aftalen kommer, da Alibaba står over for beskyldninger om bevidst at have tilladt salg af forfalskede luksusartikler på sine platforme. Kering SA, moderselskabet til Gucci og Yves Saint Laurent, indgav i Maj en retssag i Ny York, beskylder Alibaba for at være en kanal for forfalskede genstande. Virksomheden har sagt, at klagen ikke har noget grundlag, og det vil bekæmpe det kraftigt.

VIP SHOP

Vipshop, Kinas største online tøj discounter, har set sin bestand stige kraftigt i 2014. Den relativt nye virksomhed har oplevet kraftig vækst gennem en primært mobildrevet model for rabat flash-salg. I februar i år erhvervede B2C-forhandleren også en aktiepost på 75% Kinesisk kosmetikforhandler Lefeng.com.er en anden flash salg nybegynder, der har formået at få fart for nylig, færdiggøre sin US$10 millioner Serie A finansiering med hjælp fra venturekapitalister Lightspeed China Partners (LCP) denne måned. Den kinesiske version af nichesiden er rettet mod mødre og børn med nedsatte produkter.ifølge Michelle Meng er flash-salgsmodellen en succes i Kina, fordi den fungerer mere som et katalog, hvilket forenkler online e-detailoplevelsen. Hun hævder, at brugere på tværs af over 3000 kinesiske byer var at kontrollere stedet for nye tilbud går live hver dag på 7 am, I modsætning til at komme til stedet for et bestemt produkt.

“traditionelle e-handel sites kræver shoppere til at vælge fra en række komplicerede muligheder. De fleste af de kinesiske kvinder, der handler hos os, er fra midten af landet, hvor disse funktioner ikke er kendte.”

ifølge Meng foretrak kunderne enkelheden ved at gennemse forudvalgte tilbud i stedet for at søge produkter. “Det er næsten som et abonnement, men mange kvinder fra Kinas interiør har ikke e-mail, så dette er et simpelt alternativ.”og andre kinesiske flash-salgssteder har også en anden klar fordel i forhold til deres amerikanske kolleger, idet lagerbeholdningen er meget tættere på hjemmet. Volatilitet på det amerikanske flash-salgsmarked er direkte relateret til Tilgængelighed af varer. Sites er afhængige af sourcing off-season, eller på anden måde diskonteret, bulk merchandise, der kan erhverves efter forbrugernes efterspørgsel og derefter sælges til en væsentligt billigere pris. Men der er meget få flash salg virksomheder, der kan kilde nok merchandise uden at tage det næste skridt i fremstilling af deres egne.

Meng, der hævder, at han har aktier over 2000 mærker, mener, at flash-salgsmodellen kan overleve i Kina uden intern produktion.

“vi fortsætter med at nå ud og finde mere . De er meget villige til at samarbejde med Siaoher, fordi traditionelle salgskanaler er for dyre, mens Siaoher er gratis og bringer dem masser af salg,” siger Meng.

flash site-modellen opstod i USA. lige før det økonomiske nedbrud i 2008, da iværksættere udnyttede de stærkt nedsatte varer, som detailhandlere forsøgte at aflaste, da økonomien faldt. Virksomheder som Gilt oplevede en omsætningsforøgelse på 250% i årene umiddelbart efter styrtet.

markedsforholdene har dog siden stabiliseret sig og lagt mere pres på sælgere for at finde lager. Gilt kan ende med at blive den sidste af sin tidligere hævede konkurrentpulje i USA., efter nyheder i juli sidste år, at hovedkonkurrent og eBay-tilknyttet, Rue La La kan sælges til Gilt Groupe til en værdiansættelse på 400 millioner dollars.

tørsten efter e-detailhandel i Kina er bestemt ikke faldende. Det blev imidlertid rapporteret, at anestimated 50% fald i salget gik forud for Singles Day-begivenheden i år, hvilket viser, at kinesiske forbrugere ikke nødvendigvis er så impulsive, som flash-salgshandlere måske kan lide.

for sider som Siaoher synes forbrugernes præference for enkelhed og en tilsyneladende endeløs forsyning af billig beholdning at give flash site – modellen et andet liv i Kina-i det mindste for tiden.

JUMEI

http://bj.jumei.com/ FIND mere INFO

mislykkede virksomheder
18. FClub

FClub fungerer på samme model som Vipshop. Det fik $ 30 millioner i finansiering for nylig og kan godt følge Vipshop langs IPO-ruten. Sitet blev lanceret i 2009, og det sælger primært mid-range tøj og tilbehør, samt nogle luksusvarer. Sitet har partnerskaber med over 1.500 mærker til at købe op varer og videresælge dem til medlemmerne inden for en periode på fem dage. Alt vi har fra: https://www.techinasia.com/ecommerce-players-china-watch