Articles

hvad Marts' s Leo horoskop forudsigelser betyder for dig

læs hvad dit tegns 2020 horoskop forudsigelser har i vente for dig, eller tjek Leo personlighedsprofilen.

velkommen til marts, Leo! I slutningen af februar, du følte dig sløv i den drømmende fiskesæson. Du vil have opmærksomhed, og du vil have det nu — men Mercury retrograd bremser alle ned, og du kan ikke tåle det. Onsdag den 4. marts går Mercury retrograd ind i logisk Vandmand. Denne transit opfordrer dig til at spænde ned og komme på arbejde. Tinder vil stadig være på din telefon næste måned, men lige nu, din kommunikationsenergi er rettet mod det professionelle område.

torsdag den 5. marts går den romantiske planet Venus ind i sensuel Tyren. Imidlertid, denne langsomt bevægende jordenergi kan efterlade dig seksuelt frustreret og ønsker mere. Du har lyst til, at både dit personlige liv tager for evigt at komme videre. Fortsæt med at kanalisere dit momentum mod et karrieremål (eller overvej at starte en ny træningsrutine, hvis det er din ting) for at slippe din løveintensitet ud, mens alle andre køler.

se mere

Hvad ville der ske, hvis du bare skulle give slip og stole på?

Der er en fuldmåne i detaljeret orienteret Jomfru mandag den 9.Marts. Tag dig tid til at meditere under denne fuldmåne, da dine psykiske instinkter er høje. Jomfruens jordforbindelse jordenergi hjælper dig med at finde sandheden om en romantisk sag, der forårsager dig indre uro. Især kan du indse, at din angst omkring en situation er værre end selve situationen. Hvad ville der ske, hvis du bare skulle give slip og stole på?

den næste dag, tirsdag den 10. Marts, går Mercury endelig direkte. Du begynder at høre tilbage om vigtige faglige forhold, og tingene føles som om de endelig falder på plads. Dine DMs er fulde, og du er klar til at acceptere invitationer. Derefter, når messenger-planeten Mercury går ind i finurlige Fiskene mandag, marts 16, dit romantiske liv tager en eventyrlig vending. Gør dig klar til spændende datoer, interessante samtaler, og måske endda en ferie — forhåbentlig et sted varmt.

fyr brandskilt Vædderen begynder torsdag den 19.marts samme dag som forårsjævndøgn. Du kan fortryde at klynke over, hvor langsomt den første halvdel af marts var, fordi du nu har for travlt til at holde trit med alt. Sørg for, at du får nok søvn, så du kan blive i den hurtige bane uden at gå ned. Spændende karriere nyheder kommer din vej på fuldmåne i Vædderen fredag den 20. marts. Folk fortsætter med, hvor meget opmærksomhed du har brug for, men du arbejder hårdt nok til at fortjene den opmærksomhed. Forkæl dig selv for at nå dine mål.

din Marts produktanbefaling: buer & glorier mikro definerende pande blyant, $13 (Shop nu)

buer glorier mikro definere pande blyant på en farverig designet baggrund
høflighed af mærker / allure: Rosemary Donahue

alle produkter, der vises på Allure, vælges uafhængigt af vores redaktører. Imidlertid, når du køber noget gennem vores detail links, vi kan tjene en affiliate provision.

Læs flere historier om astrologi:

  • Sådan forbereder du din karriere og kærlighedsliv til 2020 ‘ s store sammenhæng
  • hvert stjernetegns unikke personlighed, forklaret af en astrolog
  • dit tegns 2020 horoskop forudsigelser er her

Dette er de tegn, du er mest Kompatibel med romantisk:

Find Sophie on Instagram and Twitter.