Articles

Tidligere ‘Kevin & Bean’ Co-vært Kevin Ryder lancerer videoserie som første post-krok projekt

Kevin Ryder, der tilbragte 30 år på krok-FM som halvdelen af den populære “Kevin & Bean” morning drive viser, lancerer en daglig YouTube-serie, der fremhæver positive historier i nyhederne.

i sin første officielle koncert siden krok fyrede ham i marts, vil Ryder samarbejde med Mike for at være vært for “gode nyheder med Kevin& Mike” fra 4.januar. “Gode nyheder” distribueres både som en videoserie på YouTube, men også som en lydpodcast. Serien er en slags Genforening for Ryder, der tilbragte flere år som bestyrelsesoperatør på ” Kevin & Bean ” og regelmæssigt optrådte på den forestilling.

mere fra Variety

  • : Når Streamer lukker ned, krypterer en serieskaber for at finde ud af, hvad der er næste

  • ‘Kevin and Bean’ Alums Allie Mac Kay og Gene ‘Bean’ Bakster genforenes for at være vært for ny Podcast

  • det er slutningen på den verdensberømte krok, som vi kender den

“Jeg forbinder virkelig med de historier, at der stadig er gode mennesker derude, og stadig gør gode ting, og at hvis alle var sådan, ville dette liv være meget bedre,” sagde Ryder. “Der er uendelige historier. Du skal bare se lidt ud. Det er bare sådan en forskel fra at se nyhederne, læse kvidre, gå på Instagram, det virker bare som om det er meget mere nødvendigt lige nu. Det er bare en naturlig måde at udvikle sig på for mig.”

fra denne måned er Ryder nu fri til at forfølge andre muligheder, idet han stadig har været under kontrakt med Entercom indtil slutningen af November. Virksomheden fortsatte med at udbetale resten af sin kontrakt efter at have trukket sin forestilling, “Kevin om morgenen med Allie & Jensen,” fra luften i Marts. (“Kevin In The Morning” blev lanceret i Januar som efterfølgeren til “Kevin & Bean”, efter at co-vært Gene “Bean” forlod krok for at flytte til London.)

Han er den seneste “Kevin & Bean “Alum til at lancere et nyt projekt i de seneste måneder, som lidt af en”Kevin & Bean ” creative universe er opstået. “Kevin & Bean” spiller Allie Mac Kay er nu vært for en tre gange om ugen podcast på Patreon, “en kop te og en Chat”, mens tidligere “K&B” producer Dave Sanches, billeddirektør Omar Khan og bestyrelse op Jonny “øl krus” Kantrove skabte den ugentlige forestilling “” og tidligere co-vært Jensen Karp står også bag flere podcasts. De slutter sig til en anden eks – ” K &B” spiller, Ralph Garman, der har været vært for “the Ralph Report” på Patreon siden 2018.historien fortsætter

er også en produktiv podcast vært, med viser herunder “Mikey kan lide dig.”

“da jeg var ude af arbejde, og jeg tænkte bare på, hvad jeg skulle gøre, hvem jeg gerne ville gøre det med, troede jeg bare, at Mike ville være en perfekt person til dette projekt,” sagde Ryder. “Han er en af de få mennesker, der er virkelig sjovt, men også en god fyr. Og mange gange skal du vælge mellem de to.”

Ryder arbejder sammen med et produktionsteam for at hjælpe med det tekniske udstyr og studiepladsen for at få” gode nyheder ” på YouTube med et øje mod til sidst at finde en partner. “Jeg betaler for omkostningerne som virksomheden, og vi får se, hvordan det går,” sagde han. “Fordi det er på YouTube, vil det blive produceret tv, og forhåbentlig på et tidspunkt vil vi kunne sælge det til nogen, såsom en streamingtjeneste eller lokalt TV.”

Ryder producerer” gode nyheder ” gennem sit nye firma, jeg er et barn. Gennem virksomheden har han også brugt meget af året på at skrive en bog om sine tre årtier på krok og hans vilde tur der, fra at blive fanget i 1990 Depeche Mode nær-riot på Hvorhusmusik til tiden “Kevin & Bean” forårsagede næsten en international hændelse ved prank opkald fransk præsident Chirac.

“min tidsplan var at afslutte i tide til jul, men jeg ville sikre mig, at jeg gjorde det rigtigt,” sagde han om bogen, som er omkring 80 procent færdig. “Det er taget disciplin, fordi du skal gøre en masse forskning, ringe til folk der var der, tale med forskellige mennesker og finde ud af, hvordan det var fra deres udsigtspunkt. Så jeg besluttede ikke at sætte mig på en tidsplan og bare virkelig prøve at gøre det rigtigt, og afslut det på den måde.”ud over bogen og” gode nyheder “overvejer Ryder også andre muligheder og er i øjeblikket på en podcast — tur-herunder genforening med Mac Kay og Mac Kay for at diskutere sit nye program på” A Cup of Tea and a Chat.”Men forvent ikke en”Kevin & Bean ” genstart når som helst snart, selvom Ryder og Bakster forbliver i tæt kontakt og sluttede deres 30-årige partnerskab i mindelighed.

” ærligt har fyren ikke gjort nok, arbejdet med mig i 30 år?”Ryder sagde. “Vi kommer godt overens, vi snakker, vi tekst, vi er gode. Men der er ikke noget, der siger, at han skal arbejde sammen med mig igen. Og så føler jeg bare, at jeg er god, og han er god, og så længe vi er glade, og vi bevæger os videre. Det er svært at sige, hvad der vil ske i fremtiden, men fordi vi virkelig har en mærkelig Kemi. Jeg er absolut ikke imod at arbejde med Bean igen, men jeg tror ikke, det er for os lige nu. Og jeg synes det er okay, fordi ingen af os er ked af det, ingen af os er vrede på hinanden, og ingen af os udelukker noget i fremtiden, men for lige nu er det bare, jeg tror, at have flere projekter er bedre end færre.”

Best of Variety

  • Pet meddelelser: I December

  • styrken er stærk i disse ‘stjernekrig’ Gaver

Tilmeld dig Variety ‘ s nyhedsbrev. For de seneste nyheder, Følg os på Facebook, Kvidre og Instagram.