Articles

SEO bedste praksis: Sådan oprettes fantastiske metabeskrivelser

siden de tidlige dage af SEO har metabeskrivelser været et vigtigt optimeringspunkt.

Google fortsætter med at fastholde, at metabeskrivelser ikke hjælper med placeringer overhovedet.

men som et indirekte signal er der anekdotiske beviser for, at indirekte attributter af bedre beskrivelser hjælper.ting som klikfrekvens (CTR), opfattelse af kvaliteten af resultatet og opfattelse af, hvad din hjemmeside tilbyder, ændrer sig, når du optimerer metabeskrivelsen korrekt.

vores seneste deep dive tager et kig på, hvordan man laver fantastiske metabeskrivelser, og hvordan man anvender disse trin på din hjemmeside.

Hvad er en Meta beskrivelse?

simpelthen er metabeskrivelsen et metatag, der giver en beskrivelse af, hvad siden handler om. Denne metabeskrivelse vises i SERP ‘ erne under sidens titel.

Hvorfor er metabeskrivelser vigtige for SEO?

i de gamle dage med SEO var metabeskrivelser vigtige dele af optimeringen for at få det rigtige.

hjalp de placeringer dengang? Google har sagt og fortsætter med at hævde, at de ikke hjælper med at rangordne, og at de ikke er et rangeringssignal.

annonce
fortsæt med at læse nedenfor

ifølge en nylig dybdegående undersøgelse udført af Yoast:

  • Google opretter automatisk mange af metabeskrivelserne alene, uanset dem, de skrev, og uanset om siden blev vist i de segmenterede grupper, de oprettede til undersøgelsen.
  • det gjorde ikke noget, at Yoast oprettede lange eller korte metabeskrivelser, og om der blev implementeret en høj eller lav søgeordstæthed for dem.
  • i to tredjedele af de tilfælde, de undersøgte, brugte Google sætninger fra første afsnit. Selvfølgelig er denne særlige påstand ikke en garanti for, at Google vil gøre det samme for din side, men indikationen er der, at en artikelintroduktion skal udfyldes med metabeskrivelsen som fokus.

vær det som muligt, der er andre vigtige overvejelser for metabeskrivelser ud over deres SEO-værdi.

ud over SEO kan metabeskrivelser drive klik, trafik, potentielle konverteringer og indtægter ved at:

  • øge et steds CTR i SERP ‘ erne: der er tegn på, at metabeskrivelser, der er velskrevet og korrekt optimeret, er direkte ansvarlige for øget “hjemmeside bremse appel”.
  • trafik: ved at øge et steds CTR gennem korrekt optimering kan øgede placeringer resultere i mere trafik til stedet.
  • potentielle konverteringer: At lave en velskrevet metabeskrivelse, der er tæt knyttet til emnet på siden, er interessant for brugerne og er meget optimeret til brugerens hensigt kan øge konverteringerne markant. Derudover, når du gør dette, der er anekdotiske beviser til støtte for, at den øgede trafik og CTRs vil forårsage Google fremme din hjemmeside. Det er værd at bemærke, at lederen af Google Brain i Canada for nylig har bekræftet opholdstid som en rangeringsfaktor, pr Brian Deans Definitive Guide til SEO i 2018.

metabeskrivelser vs. SERP-Uddrag

Nogle mennesker bruger fejlagtigt udtrykkene “metabeskrivelse” og “søgestykke” om hverandre.

men metabeskrivelser og søgestykker er to forskellige ting.

annonce
fortsæt med at læse nedenfor

metabeskrivelsen er et HTML-tag, som du styrer. Du kan oprette og optimere dine egne metabeskrivelser.

søgestykker er beskrivelserne Google viser for dine hjemmesider. Det kan enten være den metabeskrivelse, du har oprettet, eller det kan være noget helt andet. Google kontrollerer dette.

hvorfor ville Google ikke bruge din metabeskrivelse? Afhængigt af søgeforespørgslen kan Google generere en beskrivelse af din hjemmeside, der er helt forskellig fra den metabeskrivelse, du oprettede.

Dette er ikke noget nyt. Google automatiserede denne proces for mange år siden.

sondringen mellem metabeskrivelser og søgestykker er vigtig, især når Google afgiver meddelelser – som når Google udvidede længden af søgestykker (kun for at forkorte uddrag ca.seks måneder senere).

Hvad er den anbefalede / ideelle Meta beskrivelse Længde?

det er blevet betragtet som en standard SEO-bedste praksis i årevis at holde metabeskrivelser på maksimalt 160-165 tegn (eller 156-160 tegn, afhængigt af hvem du taler med).

begrundelsen bag dette er, at denne optimering hjælper med at undgå trunkering af metabeskrivelsen i SERP ‘ erne og som et resultat hjælper med at undgå høje afvisningsprocenter.i slutningen af sidste år annoncerede Google en ændring af SERP-uddragene og tog dem op til 300 tegn, mere end det dobbelte af de sædvanlige 150-165 tegngrænser, der anbefales.en grundig undersøgelse, der fastslog, at skrivning af 300 tegn lange metabeskrivelser skulle observeres som en ny grænse. Derefter skiftede Google hurtigt tilbage til standardgrænsen for ordantal.

hvad betyder det for SEO?

fortsæt med at eksperimentere og vurdere resultater og foretage ændringer baseret på disse fund.

Lyt til, hvad Google og deres talspersoner har at sige om, hvad der skal og ikke bør implementeres, men lav også din egen test. Test, hvad de siger, og test, hvad de ikke siger.

Find ud af præcis, hvad der virker for din hjemmeside.

Undersøg SERP ‘ erne

uanset din branche skal du først og fremmest udføre forskning. Denne forskning består hovedsagelig af SERP-forskning.

annonce
fortsæt med at læse nedenfor

Find ud af, hvad dine konkurrenter laver. Overvåg deres SERP ‘ er i løbet af de næste par dage, uger og måneder.

du vil være i stand til at vurdere nøjagtigt, hvilke metabeskrivelser de holder fast ved, og hvilke de ikke er.

at udføre SERP-forskning består effektivt af følgende trin:

Trin 1: Undersøg SERP ‘ erne for dit målrettede søgeord

lettere sagt end gjort, Jeg ved det. Det kan være tidskrævende at manuelt gennemgå hvert søgeresultat og identificere, hvad der præcist er din konkurrences kryptonit.

grunden til, at vi ser på konkurrencen, er, at konkurrencen normalt implementerer teknikker, der i øjeblikket fungerer.

Trin 2: Undersøg SERP ‘ erne til din konkurrence & hvad de laver

Her tager du et kig på din konkurrence og finder ud af, hvad de gør for deres mærker.

Trin 3: sæt dem sammen i et regneark, og spor dem

ved hjælp af SEO-jordskælvet Google Chrome-udvidelsen er det muligt at eksportere Google SERP ‘ er til et regneark ganske hurtigt og effektivt. Dette vil lade dig holde en løbende optælling af din konkurrence og spore dem nemt og effektivt på månedsbasis, uden ginormous månedlige omkostninger.

annonce
fortsæt med at læse nedenfor

Undersøg dine kunder

Identificer din målgruppes optimale købsrejse, og hvad der sker på hvert trin i marketingtragten.

marketingtragten kan være forskellig afhængigt af dit målmarked, så det ville være frugtløst at dele en nøjagtig tragt, der skal følges her.

Målret og skræddersy dine metabeskrivelser i henhold til dine fund.

Indstil en Tone, der stemmer overens med dit Brand

hvert brand har en unik tone, der stemmer overens med deres brandidentitet. Brandidentiteten er, hvordan dette brand vises online for brugerne.

hver metabeskrivelse skal være unikt udformet og skræddersyet efter, hvordan denne stemmetone forstærker sig på tværs af brandets økosystem.du ville ikke bruge en tone of voice til en hjemmeside, der sælger sko, der er mere i overensstemmelse med en tone of voice på en hjemmeside, der sælger isenkram, ville du?

så hvorfor ville du bruge en tone, der er nøjagtig den samme fra side til side?

annonce
fortsæt med at læse nedenfor

den største fordel ved tonefald er, at den når forskellige personas, der muligvis målretter mod bestemte nøgleord.

ved at målrette personas med brugerens hensigt og kombinere søgeord med denne forskning er det muligt at nå din målgruppe med et niveau af raffinement og optimering, som de ikke har set før.

nøglen er at sikre, at denne optimering ikke stikker ud som en øm tommelfinger, og at den faktisk resonerer med din hjemmesides målgruppe.

nøgleord, som dit publikum søger efter, skal vises i metabeskrivelsen

Google fastholder fortsat, at de ikke bruger nøgleord i metabeskrivelsen til rangeringsformål. Men når du udfører SERP-forskning, hvad er det, du ser? Fremhævede nøgleord i metabeskrivelsen.

dette er ikke afgørende bevis for, at Google bruger det, men det er noget, der kan trække din læser ind i det mest relevante resultat, der vil tilfredsstille deres forespørgsel.

hvorfor?

fordi læseren leder efter søgeresultater, der sømmer deres forespørgsel. Hvis deres forespørgsel er personskade advokater, de kan gå til dette resultat over andre.

annonce
fortsæt med at læse nedenfor

men – det afhænger af, om resultatet opfylder deres hensigt og hvad de virkelig søger efter.

Hvis din metabeskrivelse opfylder deres hensigt bedre end noget andet resultat, der vises, har du lige vundet kampen for at nå deres opmærksomhed nok til at klikke på det resultat.

en del af denne kamp inkluderer tilføjelse af nøgleord, som Google mest sandsynligt vil fremhæve, når du viser dine resultater for den søgeforespørgsel.

Udnyt Trending sociale overskrifter til at udforme din beskrivelse

som en kender af sociale medier er du højst sandsynligt på op og op i din branche, når det kommer til at identificere præcis, hvad der er trending, og hvad der ikke passerer mønster for dit publikum.

følgende influencer konti og industri virksomheder bør allerede være en del af din strategi.

at tage det et skridt videre, vurdere, hvad der i øjeblikket trender med hensyn til emner, og basere din metabeskrivelses formulering på, der kan hjælpe med at negle ned, hvad der kan være bedst for dit brand.

annonce
Continue Reading Nedenfor

må ikke falde i en skure.

når du skriver metabeskrivelser for at leve, kan det være let at falde i et spor. Du kender den slags-den slags skure, der får dig til at skrive de samme metabeskrivelser dag ud og dag ind.

den bedste måde at helbrede denne slags rut på er at øve dine ABC ‘ er dagligt, ugentligt eller månedligt (for nogle brancher):

altid være Crafting.

også ABRs:

altid være forsker.

Forskning nye branchetendenser, forskning, hvad der virker og hvad der ikke, og frem for alt – praksis, praksis, praksis.

gør din Metabeskrivelse specifik

generaliserede metabeskrivelser og hule sætninger som “Bedste kontroller” og andet salg taler er normalt noget, der kan slå prospekteringskunder fra.

det er vigtigt at inspirere tillid, tilliden til, at dit resultat er noget, der vil tilfredsstille deres brugerhensigt for forespørgslen.

du vil tale om, hvad dine læsere virkelig er efter, ikke forsøger at overtale dem til din egen salgstragt.

annonce
fortsæt med at læse nedenfor

opdatering af dine metabeskrivelser på ældre indhold

når du har forældet indhold på en hjemmeside, kan det være en velsignelse for siden, hvis du opdaterer dine metabeskrivelser. Dette kan være en fantastisk måde at få ny trækkraft på ældre sider.

Ved at opdatere dine metabeskrivelser er det også muligt at få mere trækkraft fra sociale medier som et resultat. Du kan dele og få mere synlighed fra ældre indlæg, hvis du udfører en systematisk opdatering af alle dine metabeskrivelser.

eksempler på store metabeskrivelser

så hvordan ser en stor metabeskrivelse ud?

Her er et par eksempler:

  • ” vidste du, at smerte og lidelse er meget virkelige for offeret i en personskadesag? Lær mere fra vores personskade advokater i dette seneste blogindlæg.”
  • ” ved at tænke klart over dine behov er det muligt at finde en computer, der hjælper dig med at gøre alle de ting, du i øjeblikket elsker, og mere. Vores teknikere forklarer.”
  • ” når du leder efter den rigtige kontrol, kan vi hjælpe. Vores kontrol teknikere kan hjælpe dig med noget. Dette er de ting, du skal passe på i kontroller.”

ikke alle metabeskrivelsestyper fungerer godt for hver branche. Det er her test, vurdering af dine resultater, og foretage ændringer baseret på disse resultater kommer ind.

skræddersy din metabeskrivelse til hjemmesiden og ned til den side, der er designet til dine brugere. Og husk altid brugerens hensigt, mens du integrerer de ovenfor diskuterede optimeringer.

annonce
fortsæt med at læse nedenfor

optimering af metabeskrivelser kræver en Balance

alt dette skal gøres, mens man også observerer tegngrænser, herunder strømopkald til handling i metabeskrivelsen, observerer korrekt branding og stemmetone og inkluderer også målrettede optimeringer for specifikke sider.

det er en delikat balance, der skal opretholdes, samtidig med at man væver fælles SEO-elementer.

gå ud, vores unge Padavan, og gør os stolte med dine metabeskrivelser.

udvalgte billede kredit: Paulo Bobita