Articles

min mand er usikker

min mand er usikker

den største hindring i mit ægteskab er, at min mand er usikker. Dette var ingen overraskelse for mig, da jeg var klar over, at han var usikker lige siden vi var dating. Jeg elsker Jerry, så jeg var villig til at håndtere denne vanskelighed. Imidlertid, jeg var uvidende om de udfordringer, der ville komme sammen med dette spørgsmål. Mit navn er Amanda, og jeg skriver som gæsteblogger til ægteskabets Fitness hjemmeside. Min historie vil vise dig, hvordan min mand og jeg var i stand til at arbejde igennem vores problem og genopbygge vores svigtende ægteskab.

min mand er usikker

hvor det hele begyndte

da jeg mødte Jerry, var han charmerende, sjov og vigtigst, bekymringsfri. Vi slog det straks af og blev forelsket. Først virkede hans usikkerhed lidt som jalousi, og jeg fandt det slags sødt og smigrende. Smiger varede dog kun et kort stykke tid, og det blev mere af en gener end sød. Jeg kaldte ofte Jerry ud på hans usikkerhed, men det blev normalt grinet af. Jerry bad mig om at gifte sig med ham, efter at vi datede i syv måneder, og jeg sagde ja. Vi lavede det perfekte par udover for hans manglende tillid, hvilket gjorde det let for mig at se forbi denne hindring. Kun dette spørgsmål blev mere og mere mærkbart, når vi var gift, og jeg var nødt til at håndtere det faktum, at min mand er usikker.

ingen forbedring

min mands usikkerhed handlede ikke længere kun om jalousispørgsmål. De handlede også om hans økonomiske evner, og de handlede om hans konstante behov for beroligelse. Så mange gange som jeg ville berolige Jerry, var det aldrig nok. Han undervurderede altid sig selv og forventede, at jeg ville godkende enhver beslutning. Jeg ville ikke være den, der fortalte ham, hvad han skulle gøre mere. Jeg ønskede, at min mand skulle tage ansvaret for sine handlinger og tro på sig selv, som jeg gjorde. Jeg endelig opbygget modet til at udtrykke mine bekymringer, men det gik ikke som planlagt. Jerry var ikke særlig forstående over for mine følelser. Han blev fornærmet over, at jeg beskyldte ham for at være usikker. Jeg følte mig skyldig over at lægge al skylden på min mand. Hvis jeg følte, at min mand er usikker, Jeg vil gerne hjælpe ham i stedet for at bebrejde ham.

at tage det første skridt

Jeg besluttede, at jeg skulle tage det første skridt til at forbedre mit ægteskab. Jeg har ikke hørt nogen positiv feedback fra par, der gik til ægteskabsrådgivning, så jeg besluttede at kigge efter andre muligheder. Jeg fandt præcis, hvad jeg ledte efter, et alternativ til ægteskabsrådgivning. Ægteskab Fitness Boot Camp tillod min mand og jeg at skabe det ægteskab, vi ønskede. Programmet lærte os trin for trin, hvordan vi blev den partner, vi ønskede at være. Det tog en masse fokus og engagement, som var helt det værd. Jeg ved ikke, hvor Jerry og jeg ville være denne dag uden hjælp fra Mort Fertel og ægteskab Fitness.