Articles

Mest pålidelige ATV-mærker i 2019

ATV ‘ er er meget populære køretøjer til off-roading entusiaster, der ikke ønsker at håndtere besværet med at eje en bil. Du behøver ikke en licens til at drive en, og teenagere er ikke forpligtet til at have tilsyn under kørslen. Dette fører imidlertid til mange uerfarne chauffører ved rattet, hvilket resulterer i mange ulykker. Atv ‘ er har en meget høj rollover rate, hvilket kan vise sig potentielt dødelig. På grund af dette er det vigtigt at købe en pålidelig ATV med gode sikkerhedsvurderinger.

køb altid ATV ‘ er med et mærke, der har et godt omdømme. Her er nogle af de bedste ATV-mærker, som du kan stole på, ifølge GoRollick.

Polaris

selvom det ikke har hastigheden eller den rene kraft som nogle af sine andre konkurrenter, er Polaris ATV ‘ er designet til at tage meget skade. Dette gør dem til en af de tungeste ATV ‘ er på markedet.

dette kan dog også gøre dem til bedre begynderatv ‘ er på grund af det lave tyngdepunkt. Polaris ATV ‘ er er så pålidelige, at det amerikanske militær ofte bruger dem som mission og first response køretøjer.

det mest populære valg for de væbnede styrker er MRR D4, som har en kraftig diesel firetaktsmotor med en forskydning på 993cc. Virksomheden tilbyder også pålidelige ungdoms-ATV ‘ er, såsom Føniks 200, som er udstyret med mange standard sikkerhedsfunktioner og forældrejusterbar hastighedsbegrænsning.

Arctic Cat

denne producent producerer en bred vifte af ATV ‘ er fra ungdomsmodeller til højtydende sportsmaskiner. Virksomheden producerede oprindeligt kun snescootere, men begyndte at producere utility atv ‘ er i 1996.

dens køretøjer leveres med mange standardfunktioner til forbedret ydelse, såsom servostyring og uafhængig baghjulsophæng. Arctic Cat køretøjer er også kendt for at have al magt og kvalitet af højere priser rivaler til en mere overkommelig pris.

en af de mest populære Arctic Cat ATV ‘ er er Alterra 300. På grund af sin stabile affjedring og lave vægtklasse er det en fremragende ATV til begyndere eller yngre chauffører. For sportschauffører er vildkat det bedste valg. Det skyldes, at den har en væskekølet 915cc motor, der er i stand til over 90 hk.

Susuki

Susuki var en af de første producenter til at producere ATV ‘ er med dobbelt sport-utility strøm. Rene sports-ATV ‘ er er ikke så populære som de plejede at være, men nogle rekreative chauffører sætter stadig pris på muligheden for, at deres ATV har mere praktiske funktioner, som trækstyrke og metalholdere til opbevaring. denne model leveres med modeller som f.eks. 750, en af de mest kraftfulde og pålidelige ATV ‘ er i sin klasse. Den kan trække op til 1.322 lb på jævn jord og har en maksimal belastningskapacitet på 434 lb.

Yamaha

på trods af den faldende popularitet af rene sports-ATV ‘ er fremstiller Yamaha stadig to kraftfulde og pålidelige modeller: YF og Raptor. Disse køretøjer appellerede til thrillseekers på grund af høje tophastigheder. Begge er dog dyrere at vedligeholde, især hvis ATV regelmæssigt bruges til racing.

mange af dem, inklusive den nyeste Raptor 700, har også manuelle gearkasser, der kan være en stor afbrydelse for dem, der plejede at køre med automatiske transmissioner.

Honda

denne producent er muligvis ikke opdateret med al den nyeste ATV-teknologi, men du finder sandsynligvis ikke et mærke med bedre sikkerhedsvurderinger på tværs af dets køretøjskatalog. Dens ATV ‘ er leveres med elektrisk gearskift og Traklok-teknologi til hurtigt at distribuere strøm til hjul, når de mister trækkraft.

Honda er primært kendt for sine sports-ATV ‘ er, især Fourtrack 250H. mens det kan betjenes uden kobling, har køretøjet en meget lydhør og brugervenlig sportclutch transmission. Styret er ikke for stift, og affjedringssystemet er bundsolid, hvilket giver selv nybegyndere en jævn og behagelig tur.