Articles

Hvordan laver man oksekød til hunde?

når nogen bringer emnet med at spise lever op, vil de fleste mennesker lave et “Yv” udtryk. Hans er ikke en favorit købmand for mange individer, og de fleste mennesker foretrækker at undgå det. Hunde reagerer derimod forskelligt, hvilket er et midlertidigt slag for dem. Men hvad er fordelene ved leveren? For eksempel indeholder den op til 100 gange flere næringsstoffer end muskler. Leveren indeholder masser af vitamin A og B, jern, spormineraler og Cok10, hvilket gør et fremragende protein. Herbivorer producerer lever med bedre næringsstoffer, men det betyder ikke, at du skal springe dem over, hvis du ikke kan finde en. Selvom leveren kan fjerne toksiner fra kroppen, kan den også opbevare dem. Hvis dit kæledyr kan tåle det uden maveproblemer, bør du overveje at fodre din hund op til en ounce af leveren om dagen. For mellemstore til store hunde anbefales dette beløb, hvis du har en lille hund, skal du bruge halvdelen. Leveren er en nærende mad, der holder dit kæledyr sundt. Derfor skal vi lære dig at forberede en lever til en hund.

Ranova Pet Snacks

bagt leveren

selvom ko lever er rig på vitaminer og mineraler, kan for meget af købmanden være giftig for din hund. Du bør ikke overskride den anbefalede dosis, som er tre gange om ugen. Først skal du sørge for at vælge en god frisk lever og indstille ovntemperaturen til 250F. læg den på folien i gryden og undgå at bruge peber eller krydret krydderier, da de kan beskadige lugten af leveren. Du kan dække leveren med tinfolie og forhindre, at den tørrer ud for meget. Vent i 15 minutter, fjern derefter folien og kog i yderligere 10 minutter. Som forberedelse frigiver leveren saften, som du kan hælde på din hunds tørre mad for at gøre et perfekt måltid til ham.

efter at leveren er afkølet, kan den skæres i små stykker. Sørg for at gøre dette trin (afkøling), fordi hvis du skærer det, mens det stadig er varmt, kan det blive klæbrigt senere. Hvis du ikke ved, hvordan du giver lever til din hund, skal du begrænse det beløb, du bruger. Indtil videre er det bedste, vi har fundet, 1 gram frisk lever for hver 1 kg kropsvægt. Du kan skære leveren op, lægge den i en plastikpose og opbevare den i køleskabet. På denne måde kan du holde din hunds yndlings mad i uger, og vi er sikre på, at dit kæledyr vil elske det.

oksekød lever til hunde

kogt lever

Sådan laver du en hunds oksekødlever til hunde-i nogle tilfælde er en kogt lever bedre for din hund end en ristet lever. Men du skal ikke lave ham suppe hver dag. Mange mennesker er ikke store fans af lugten, men det er et lækkert måltid til dit kæledyr. Når de sundhedsmæssige fordele ved oksekød lever til hunde er opdaget, vil du tolerere lugten. Den rå hundemad leverandør giver dig en sund opskrift.

  • et pund oksekødlever

  • 1 spsk olivenolie

  • en sød kartoffel, skåret i små stykker

  • en gulerod – skåret i små stykker

  • Mash halvdelen af kikærterne

  • 1.5 et glas vand

denne gryderet er let at lave, men du har brug for lidt tid. Skær først oksekødleveren op, så kan du bruge en skarp kniv til at udføre denne klæbrige opgave. Læg olivenolie og oksekød i en stegepande og steg på medium varme, indtil de er brune. Når du er færdig, hæld oksekødleveren i en stor gryde, tilsæt kartofler, gulerødder, kikærter og kog vand. Du skal simre, indtil grøntsagerne er møre. Til dette kan du have brug for op til en time. Sørg for portionsstørrelsen af hvert måltid. Du skal fryse resten og bruge den, når det er nødvendigt. Hvis du køber det kommercielt, skal du købe et produkt med en enkelt ingrediens, nemlig oksekødlever. Ligesom Ranova kæledyr snacks.

oksekød lever til hunde

oksekødleveren er mere bekvem end den rå lever, der bæres med dig. De er den bedste måde at træne din hund på, fordi de indeholder meget protein, ikke har fyldstoffer eller unaturlige tilsætningsstoffer og har en ægte leverlugt, som din hund vil kunne lide. Du kan bruge disse snacks overalt uden at bekymre dig om, at de går dårligt. Disse snacks er perfekte til folk, der ønsker at give den bedste naturlige diæt til deres hunde, fri for tilsætningsstoffer og uønskede kødbiprodukter.

fordelene ved frosne Laksetørrede kæledyr

kan hunde spise æg?

fire grunde til at vælge vildt som hundemad

kan hunde spise orgelkød? Hvorfor?