Articles

Hvad betyder det at tilbageholde dom i Florida?

Aug 5, 2019 / Læs tid: 3 minutter / kriminelt forsvar

bedømmelse tilbageholdt i Floridavi har alle begået fejl gennem hele livet, nogle større end andre. Disse fejl kan være små, kun forårsager problemer inden for den dag, mens andre fejl kan have varige effekter på dit liv. Sådanne fejl resulterer i en kriminel fortegnelse, der kan påvirke dit job, bolig, uanset om du er i stand til at få en licens, samt skade dit omdømme.

Florida kan undertiden give dig en” anden chance ” i form af tilbageholdelse af Dom. Du kan være berettiget til denne form for afgørelse, og bør derfor kontakte en advokat. Hvis du eller en elsket er blevet arresteret eller anklaget for en forbrydelse, skal du kontakte en erfaren advokat i Florida for at bestemme de bedste strategier for din sag.

tilbageholdelse af Dom?

i Florida kan loven være vanskelig. Hvis du er tiltalt, og indtast et skyldigt anbringende eller ingen konkurrence, selvom du måske bliver fundet skyldig, du bliver muligvis ikke dømt for forbrydelsen. Retten afgør, om du er dømt skyldig eller ej, eller om retten vil tilbageholde afgørelsen om skyld. Hvis retten tilbageholder afgørelsen om skyld, har den ikke dømt dig for forbrydelsen, selvom du måske er skyldig.

i henhold til Floridas statut sektion 948.01, hvis det ser ud til retten, at sagsøgte ikke sandsynligvis igen vil udøve kriminel aktivitet, og at sagsøgte ikke bør lide den straf, der er pålagt ved lov, giver retten stor skønsbeføjelse til at tilbageholde dommen. Hvis anklagen var for en forbrydelse, skal tiltalte sættes på prøve, og hvis anklagen var for en ikke-forbrydelse, hvis prøvetid ikke gengives, så kan en bøde være. Når prøvetiden er afsluttet og / eller bøder betalt, er der ingen afgørelse om skyld.

der er mange fordele ved at tilbageholde afgørelse. Når en dommer tilbageholder dom, tiltalte vil ikke blive dømt for forbrydelsen. Dette gør det muligt for en tiltalte at:

  • beholde sin licens, hvis den skulle tilbagekaldes eller suspenderes;
  • svar “Nej” på jobansøgninger, når han bliver spurgt, om han eller hun nogensinde er blevet dømt for en forbrydelse;
  • stemme;
  • ejer et skydevåben;
  • andragende retten til at forsegle din rekord.

det er vigtigt at bemærke, at der er en begrænsning på antallet af tilbageholdelser, en person kan modtage. Derfor er det i din bedste interesse at søge juridisk repræsentation for at se, om din afgift kvalificerer sig.

Ofte Stillede Spørgsmål om tilbageholdelse af afgørelse

sp. Hvad er en tilbageholdelse af afgørelse?
A. i staten Florida, loven giver dommerne mulighed for at tilbageholde dom for visse lovovertrædelser. En tilbageholdelse af Dom betyder simpelthen, at du ikke er dømt – selvom du er skyldig.

sp. hvornår tilbydes tilbageholdelse af Dom?
A. typisk tilbydes en tilbageholdelse til 1. gang lovovertrædere, som Retten finder usandsynligt, at de igen vil engagere sig i kriminel aktivitet.

K. Er en tilbageholdelse i Florida anerkendt af andre stater?
A. uden for Florida kan organisationer (kommercielle og statslige) ikke anerkende tilbageholdelser og kan se på dem på samme måde som en straffedom. Tilbageholdelser går på din rekord.

spørgsmål: skal jeg oplyse en arbejdsgiver om tilbageholdelse af Dom?
A. Det afhænger bare af, hvordan spørgsmålet stilles. For eksempel, hvis din arbejdsgiver spørger, om du nogensinde er blevet arresteret eller tiltalt for en strafbar handling, skal du stadig svare bekræftende. På den anden side, hvis du bliver spurgt, om du nogensinde er blevet dømt for en forbrydelse, så kan du svare “Nej.”

brug for juridisk rådgivning?

at blive anklaget for en forbrydelse kan være overvældende, især i betragtning af alle de konsekvenser, du muligvis kan have. Imidlertid, tilbageholdelse af dom kan spare dig for en masse nød, hvis du får det. På grund af dette er det vigtigt at kontakte en erfaren Florida kriminel forsvarsadvokat for at søge juridisk rådgivning og repræsentation. Kontakt Moses & Rooth advokater på (407) 377-0150 eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi kan muligvis hjælpe dig med din sag!

Forfatter Foto

Andreas Moses

Andreas har praktiseret strafferet hele sin karriere. Efter eksamen fra Jura begyndte han at arbejde som assisterende statsadvokat, der retsforfulgte sager i Orange og Osceola amter. I sin tid som assisterende statsadvokat, Andrei håndterede alle typer sager lige fra forseelser til så alvorlige forbrydelser som narkotikahandel og væbnet røveri. His experience as a prosecutor helped him gain perspective of the criminal justice system and how the government established its cases.

Rate this Post

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

2 votes, average: 5.00 out of 5

Loading…