Articles

Hoda Kotb

Hoda Kotb, Monica Groves og Shayla Harris accepterer prisen for “Dateline NBC: uddannelse af fru Groves” ved den 66.årlige Peabody-pris frokost

kotbs første On-Air job efter college var på daværende CBS affiliate i Greenville, Mississippi. Kotb flyttede derefter til ABC affiliate i Moline, Illinois som reporter fra 1988 til 1989. Hun blev et anker og reporter på CBS affiliate blink i Fort Myers, Florida fra 1989 til 1991. Fra 1992 til 1998 var Kotb et anker og reporter for CBS affiliate i Louisiana.i 2011 bad Martina McBride Kotb om at blive vist i sin musikvideo til “I’ m Gonna Love You Through it”, en ballade dedikeret til kræftoverlevende.

NBC Nyhederedit

Kotb sluttede sig officielt til NBC nyheder i April 1998 som korrespondent for Dateline NBC og alle NBC Nyhedsplatforme.

hun var den første vært for dagens første fjerde timers hverdagsmorgenudsendelse kl 10:00 i September 2007 og fik følgeskab af Kathie Lee Gifford som co-vært i April 2008. Gifford blev senere efterfulgt af Jenna Bush Hager i April 2019 efter Giffords afgang fra forestillingen.den 23. februar 2015 begyndte Kotb at være vært for en live, en times udstilling to gange om ugen på Sirius i dag kanal, diskuterer afslappede, vandkølere emner.

den 2.januar 2018 blev Kotb udnævnt til co-anker i dag med Savannah Guthrie efter tidligere i dag Vis anker, Matt Lauer, blev opsagt fra NBC Nyheder efter beskyldninger om seksuel forseelse. Før meddelelsen havde hun været midlertidig medanker med Guthrie umiddelbart efter Lauers opsigelse den 29.November 2017. Sammen udgør Kotb og Guthrie seriens første kvindelige ankerduo, der leder serien.

BooksEdit

I oktober 2010 udgav Kotb en bestseller-selvbiografi, Hoda: hvordan jeg overlevede krigsområder, dårligt hår, kræft og Kathie Lee.

den 15. januar 2013 udgav hun sin anden bog, ti år senere: seks mennesker, der stod over for modgang og forvandlede deres liv, hvor hun krøniker seks historier ved at identificere en livsændrende begivenhed i hvert fags liv og derefter besøge hver af disse seks mennesker et årti senere.i 2016 udgav Kotb sin tredje bog, hvor de hører hjemme: de bedste beslutninger, som folk næsten aldrig har taget, som indeholder et udvalg af forskellige historier om inspirerende mennesker, der “befandt sig” i helt uventede øjeblikke eller uforudsete omstændigheder.i oktober 2019 udgav Kotb sin sjette bog, jeg havde virkelig brug for dette i dag, som inkluderer personlige noter om hendes oplevelser og forhold, et udvalg af citater og 365 ordsprog, som hun håber inspirerer og løfter læserne. Hun udgav en opfølgning i Oktober 2020 med titlen this Just Speaks to Me, som udvider hendes daglige refleksioner og inkluderer yderligere personlige anekdoter og citater.

Kotb har også udgivet sine egne børnebøger. Den første, hendes fjerde bog samlet, jeg har elsket dig siden for evigt, blev udgivet i 2018 og blev tilpasset til en vuggevise af Kelly Clarkson. Hendes anden børnebog, hendes femte bog samlet, You Are My Happy, der fejrer de ting i livet, der bringer taknemmelighed, blev udgivet i marts 2019.

Prisrediger

i 2002 blev Kotb tildelt Edvard R. Helle-prisen for hendes rapportering.Kotb modtog sine første Gracie-priser i 2003 og 2008.Kotb blev tildelt en Headliner-pris i 2004 for Dateline NBC ‘ s “Saving Dane – Adoptees Rage.”

i 2006 blev Kotb tildelt en Peabody–pris for Dateline NBC ‘s” the Education of Ms. Groves”, som gav hende en ekstra Headliner-pris i 2007 samt Alfred I. duPont-Columbia University pris i 2008.

i 2010, 2011 og 2012, hvor Kotb var en del af Today morning host lineup, vandt i dag en Emmy-pris om dagen for fremragende morgenprogram.

I 2015 vandt hun en Netby – pris for onlinefilm& Video-Public Service& aktivisme for sin musikvideo, “Truly Brave”, som hun skabte i samarbejde med Sara Bareilles og Cyndi Lauper for at øge bevidstheden om pædiatrisk kræft. Samme år modtog hun en ekstra Gracie-pris for fremragende vært i Nyheder/Non-fiction i 2015.

i 2016 blev Kotb tildelt en Gracie-pris for fremragende vært i underholdning / Information til hendes siriusksm-udstilling.

Kolb blev inkluderet i Time magasinets 100 mest indflydelsesrige mennesker i 2018.

i 2019 blev Kotb og Gifford tildelt en Emmy-pris om dagen for fremragende informativ Foredragsvært i løbet af deres tid som medværter.