Articles

Er et fælles Kreditkort det rigtige for dig?

datakilder: kortudstedere, kreditbureauer.

ægte fælles konti forsvinder

der er mange gode grunde til ikke at have en fælles kreditkortkonto, hvorfor de forsvinder.

for en kan FÆLLES KONTI skære kreditkortbelønningspotentialet i halvdelen. Det skyldes, at kreditkortselskaber typisk begrænser frynsegoder som en ny kortindehaverbonus til en pr. Et par kunne samle en ny kortindehaverbonus med en fælles konto eller to bonusser ved at åbne individuelle konti. I betragtning af at nogle kort tilbyder bonusser, der overstiger $600 i værdi, er dette en fordel værd at få to gange.

tilsvarende tillader nogle banker autoriserede brugere at indsamle en salgsfremmende bonus på det samme kort, hvis de ansøger alene. I dette tilfælde er det fordelagtigt at åbne to kort, Et for hver person, og effektivt dobbeltdyp. (Amerikansk ekspres og Chase er kendt for at tilbyde lejlighedsvis bonus for at tilføje en autoriseret bruger til en kreditkortkonto.)

det er logisk at antage, at en fælles konto kan give mulighed for at modtage højere kreditgrænser baseret på kombinerede indkomster og kredit score, men det er ikke tilfældet. Faktisk tillader banker typisk ansøgere at bruge deres partners indkomst på deres ansøgning, alligevel. Det skyldes, at en 2012-regel fra Consumer Financial Protection Bureau tillader kreditkortudstedere at “overveje tredjepartsindkomst, hvis ansøgeren har en rimelig forventning om adgang til den.”

en gift hjemmemor ville have rimelig forventning om adgang til sin arbejdende mands indkomst; således kunne hun bruge sin mands indkomst på ansøgningen om et kreditkort i eget navn. Ligeledes kan en person i en husstand med to indkomster bruge husstandsindkomst til at ansøge om et kreditkort. En fælles konto er simpelthen ikke nødvendig.

skal du åbne en fælles kreditkortkonto?

årsagen til, at fælles kreditkortkonti dør, er, at autoriserede brugere afviser den funktionalitet, de tilbyder, med ringe fordel for kortselskabet eller ansøgerne. Så det er nok ikke værd at åbne en fælles konto.

enhver, Du kan stole på som medansøger på en fælles kreditkortkonto, skal være pålidelig nok til at være en autoriseret bruger på din konto. Og enhver, Du kan stole på som autoriseret bruger på din konto, skal være troværdig nok til at opretholde sine egne konti i sit eget navn.desuden begrænser åbning af en fælles kreditkortkonto typisk kun din evne til at indsamle tilmeldingsbonuser som enkeltpersoner, hvilket reducerer en af de største økonomiske fordele ved at åbne et nyt kreditkort i første omgang.

kort sagt, fælles kreditkort har få, hvis nogen, fordele, og en række ulemper, i forhold til at anvende individuelt.