Articles

elg visning Guide til Benesette, Pennsylvania

visning af elg i Benesette, Pennsylvania er en utrolig glæde, og jeg ville elske noget mere end at hjælpe guide din oplevelse! Til tider, vores hjemstat kan blive almindeligt, når vi bliver apatiske over for det gennem årene. Men lad mig fortælle dig: det er aldrig kedeligt eller uinteressant! Vi skal bare se og se al den skønhed, der omgiver os overalt! Og ærligt, efteråret i Pennsylvania er temmelig darn magisk! At være vidne til Pennsylvania elg i rut midt i de tåget morgener er en af de mest fantastiske seværdigheder. Efter min mening er det en af de bedste efterårsferier i staten! Nu, hvor og hvordan kan du se elgen i rut, kan du undre dig? Tjek min guide nedenfor for nogle førstehånds viden og tip!

ᑭOᔕT ᑕOᑎTEᑎTᔕ:

 • Bedste tidspunkt at se elg
 • Bedste steder at se elg
 • Hvor man kan bo
 • Hvad at bringe
 • Sjov fakta
 • Cool-spots/vandreture til tjek i nærheden!
 • klip jeg fanget af PA elk bugling
strongAuthor:/strong Mindy Michaels, a rel=
forfatter: Mindy Michaels, mindyonthemove.com
Hovedfotograf: Doug Michaels
Mit navn er Mindy Rose Michaels og jeg er en ivrig eventyrer og rejsende. Jeg “arbejder for at rejse” (som jeg gerne vil sige) og lever således et meget ukonventionelt liv. Min mand, Doug, og jeg er freelancere i filmindustrien og arbejder på forskellige reality / doc tv-udsendelser for en lang række netværk, såsom: Travel Channel, Animal Planet, NBC, Discovery, a &E, stjerne, HGTV osv. Vores arbejde holder os konstant i bevægelse og konstant på tæerne, og når vi ikke arbejder, tror du bedst, at vi stadig er på farten. Altid. Fordi vi elsker at rejse så ofte og så vidt muligt.

elk visningsvejledning til benesette

DISCLOSURE:

dette indlæg indeholder tilknyttede LINKS, og jeg modtager en provision, hvis du besøger et køb noget på min anbefaling. KØB VIA ET TILKNYTTET LINK KOSTER DIG IKKE NOGET EKSTRA, OG JEG ANBEFALER KUN PRODUKTER OG TJENESTER, JEG STOLER PÅ. ALLE MENINGER ER MINE EGNE. FOR FLERE DETALJER SE MIN OFFENTLIGGØRELSE OG FORTROLIGHEDSPOLITIK.

ELGVISNINGSVEJLEDNING til BENESETTE, PENNSYLVANIA:

bedste tidspunkt at se elgen

den bedste tid på året at se elgen:

efterårssæsonen er uden tvivl det bedste tidspunkt at se elgen, fordi det er, når de er i rut (aka: parringssæson). I løbet af denne tid af året vil du høre tyre (mandlig elg) bugling for at tiltrække køerne (Kvindelig elg) ind i deres harem og for at advare eller udfordre andre nærliggende tyre. Hvis du er heldig nok, vil du endda fange to tyre, der kæmper mod hinanden ved at låse gevirer (rutting) for at etablere deres dominans, beskytte deres stolthed og tiltrække en efterspurgt kvinde.

den bedste tid på dagen for at se elgen:

elgen er mest aktive og vil således sandsynligvis ses i løbet af daggry og skumring. Vær forberedt på at vågne op før solopgang for at få en tidlig start på din dag fuld af dyreliv og undring!

ELK VISNINGSVEJLEDNING til BENESETTE, PENNSYLVANIA:

bedste steder at se elgen

elk visningsvejledning til benesette

træværk gård visningsområde

koordinater: 41.3423025, -78.3602566

dette er mit nummer et sted for visning af elgen, fordi det er det mest afsondrede, når du går op ad en sti til et bakketopfelt omgivet af skoven. Stien laver en løkke (~en kilometer i alt), og der er forskellige synspunkter med udsigt over enge og marker nedenfor. Dette sted giver dig mulighed for at komme meget tættere på disse vilde fyre (vær altid forsigtig) og belønner dig med et mere personligt møde.

Her var vi vidne til mange elg, værfter væk, og hørte deres ekko bugler midt i det sprøde og frostige morgenlandskab. For ikke at nævne, vi delte kun dette spektakulære program med en håndfuld andre seere på de fleste. Til tider var vi de eneste tilskuere. Ikke sikker på, om dette sted er mindre befolket af besøgende, fordi det indebærer vandreture? Eller, hvis det bare er et mindre kendt sted. På den ene eller anden måde, ikke springe over skovbrug visningsområde under dine udforskninger.

Hicks Run visningsområde

koordinater: 41.3611946, -78.2490847

sekund til træværk gård, Hicks Run visningsområde tilbyder en unik visning husly (det er perfekt til usamarbejdsvilligt vejr, og det er endda handicap tilgængelig) sat på et felt kendt for ofte græsning elg. Jeg har ofte set elg bedded ned i den skyggefulde kirkegård støder op til områdets parkeringsplads den anden jeg parkerede min bil. Endnu mere, under mit seneste besøg, så jeg en stor besætning langs rute 555 lige før turn-off til Hicks Run visningsområde. Uanset hvor du ser i denne generelle nærhed, vil du se nogle elg (især i de primære timer i skumring og daggry).

visningsområde for elg

koordinater: 41.3417794, -78.3691015

dette smukke udsigtspunkt har udsigt over acres på acres af åbne enge og marker, hvor der er ret store flokke af elg til stede. Den eneste undergang? Fordi disse felter er så store, er elgen normalt ret langt væk og svært at se uden kikkert og/eller en lang linse. Ikke desto mindre, tag plads på bænken og blød i det fantastiske bjerglandskab i PA-vildmarken, mens du undersøger skovkanten for bugtende elg. Det er en af de smukkeste udsigt i området (bare ikke det bedste for at se disse skønheder i aktion med det blotte øje).

efter at have tilbragt nogen tid på toppen af bakken, køre ned den alvorligt grusvej (forbundet til parkeringspladsen) og vind din vej gennem markerne ned til træ-line i forsøg på at få et nærmere kig! Hvis du er heldig, bringer dette drev dig foran og midt i en besætning eller måske en tyrekamp!

Tip: Cellular service and data is very limited and scarce in the Benezette region. However, visitors can utilize free wifi available at the Winslow Hill Elk Viewing Area if needed.

Elk Country Visitor Center

koordinater: 41.3231432, -78.3691780

det er klart det hotteste sted for folk at besøge, det er værd at stoppe af flere grunde…

for det første, hvis du går på de velholdte og let tilgængelige stier omkring besøgscentret, vil du sandsynligvis se nogle elg (endda besætninger). Og for det andet kan du lære en masse information og historie om disse lande og deres indbyggere (som elgen, selvfølgelig!).

derudover kan du få fat i noget mad på food truck parkeret ud foran og / eller shoppe for nogle lokalt fremstillede håndværk, varer og tøj i besøgscentrets gavebutik!

selvom dette er et must-besøg sted for første timere, er det ikke øverst på listen på grund af dets store overfyldthed.

Beaver Run Pond

koordinater: 41.2612983, -78.2581050

Set på 50.000 acres af Det Vilde område, dette dyreliv visning område ligger inden for nem gåafstand fra motorvejen. Beaver Run Pond er omgivet af vådområder og marker gør det ikke kun en solid elg visning locale, men også en fantastisk fugl visning locale og meget mere!

Hoover Farm visningsområde Moshannon State Forest

koordinater: 41.2280185, -78.1921444

Denne visning blind overser mad plots og dyreliv åbninger vedligeholdes af spillet Kommissionen. Det trækker elg fra de nærliggende dybe, tætte skove til fodring (især i daggry og skumring timer, pr. Dette område har masser af potentiale for elg og andre dyreliv visning!

Elk Scenic Loop Drive

Der er i alt 23 dyrelivsvisningsstop langs denne 127-mile rute! Du er usandsynligt at se elg på dem alle, men det er en smuk rute alligevel! Hvert sted giver nem visitation, parkering og alternativer til visning elg og andre vilde dyr. Du kan starte dit drev fra øst på pa rute 144 eller fra vest på pa rute 853.

ELK VISNINGSVEJLEDNING til BENESETTE, PENNSYLVANIA:

hvor skal man bo

elk visningsvejledning til benesette
e

vej

boligtype: primitiv camping (telt/RV)

omkostninger: Gratis

Klik for mere på vej

Dette er et helt fantastisk sted at campere på! Stederne er alle spredt ud (meget spredt ud) ned ad en lang, snavs/grusvej i tykkelsen af tætte og æteriske skove. Selvom der ikke er Toiletter (det er hvad skoven er til), er der smukke stenbrande og picnicborde til rådighed. Jeg elskede især hvordan, når du trækker ind på dit sted, du skal derefter gå en lille sti tilbage til dit teltområde! Dette hjælper yderligere med den fred og afsondrethed, som jeg så dybt søger under mine udendørs eventyr.

bemærk, at selvom disse sider er gratis, kræver de en tilladelse. Bare gå til siden her og send en e-mail, der spørger efter en. Det er så simpelt!

Brug den meget praktiske Campendium-App til

find dit ideelle Lejrsted!

Gæstekabiner

type indkvartering: hytter i forskellige størrelser

omkostninger: $`179.00/nat; $1,044 / uge.

disse hytter er sød, rustik og så meget hyggeligt! De spænder i størrelser, imødekommende overalt fra et par til en familie på seks, og deres nærhed til alle elg visningsområder i Benesette er uovertruffen.

hele kabinen hostet af Evolve Vacation Rental

indkvarteringstype: AirBnB

omkostninger: $349/nat

det ultimative sted at være vært for en gruppeferie i efteråret! Ja, det er $349 per nat, men…denne 3-acre, bjergudsigt kabine komplet med et hot-tub og grill er i stand til at sove op til 13 gæster! Så split det 13 måder, og du vil hver kun betale ca $27 per nat. Skør fantastisk aftale!

Vinlav bakke B&B

type indkvartering: Bed And Breakfast

omkostninger: ring (814) 787-4212 for priser og tilgængelighed

de Bedst bedømte på TripAdvisor og ligger i hjertet af Elk-visningslandet? Hvor perfekt er dette sted, virkelig? Vågn op for at se elg roaming og høre elg bugling lige uden for din dør! Elg er meget ofte i baghaven af denne maleriske, Pennsylvanian ophold.

Benesette store campingplads

type indkvartering: RV/telt camping med badeværelse og brusere & tilslutninger på nogle steder.

omkostninger: starter ved $30 per nat.

bogstaveligt talt i starten af de store elg visningssteder og ved bunden af vejen, der fører til Besøgscentret, er denne campingplads fremragende for dem, der ønsker en billig flugt under stjernerne, men stadig ønsker at brusebad og har nogle faciliteter til rådighed (ikke helt som” roughing-it ” men stadig udendørs).

ELK VISNINGSVEJLEDNING til BENESETTE, PENNSYLVANIA:

hvad skal du medbringe

for at være sikker på at have den bedst mulige elk seeroplevelse, Medbring de punkter, der er foreslået nedenfor for at forbedre dit syn, komfort, sjov og minder!

elk visningsguide til benesette

Hvirveloptik Raptor 10 ret 32 kikkert

kikkert er en nødvendighed, når man observerer elg på afstand! De er ikke altid tæt på, men kan ofte findes i den yderste kant af markerne langs skovens trælinje.

elk visningsvejledning til benesette

the North Face Furry Fleece pullover – kvinder

tro mig, når jeg fortæller dig, at det bliver meget køligt i de små timer om morgenen og aftenen i Pennsylvania. Så sørg for at pakke en varm fleece! Denne bedøvelse er til salg for $40 lige nu, og det er den perfekte, rustne orange nuance til efteråret! For ikke at nævne, min North Face fleece har aldrig undladt at holde mig toasty.

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 is II USM lens

en overkommelig og god lang linse, denne baby er afgørende for at fange nærbilleder af elg (som foto i mit indlæg).

tekniske specifikationer:

 • EF-Mount/Full-Frame Format
 • blændeområde: f/4 til f/45
 • et Ultra lavt Dispersionselement
 • NANO USM autofokussystem
 • optisk billedstabilisator
 • Linseinformationsdisplay
 • fuldtid manuel fokus
 • afrundet 9-blad membran

Canon EOS R spejlfri digitalkamera krop med tilbehør kit

du vil naturligvis have et fænomenalt kamera til at gå sammen med din lange linse (lol). Men for ægte er dette kamera fantastisk! Det blev brugt til at tage alle elk-fotos ovenfor såvel som alle mine seneste instagram-indlæg.

“EOS R’ s 30,3 MP full-frame CMOS-sensor, kombineret med dens imponerende DIGIC 8-billedprocessor, arbejder sammen om at forbedre dit fotograferingsspil og leverer enestående billedkvalitet og hurtig og nøjagtig ydeevne som Canons første spejlfri kamera i fuld ramme.” – butik.USA.kanon.com

elk visningsvejledning til benesette

Patagonia Fjord flannel kludetæppe tørklæde

glem ikke dit varme tilbehør som dit tørklæde og Beanie! Dette tørklæde parrer så godt med fleece ovenfor og komplimenterer efterårslandskabet pragtfuldt! Og selvfølgelig er det så varmt og blødt! Dette tørklædes holdbare konstruktioner tåler slid på uendelige campouts, og dens generøse længde holder dig så tæt i vinden!

elk visningsvejledning til benesette

kul hovedtøj Eddie beanie

jeg handler om efterårsfarver og komfort! Denne hue passer til min noggin som en handske og er samtidig let og varm. Jeg elsker trioen sammen på fotos: denne gyldne beanie, det rutede tørklæde ovenfor og den rust orange North Face fleece! Billede-perfekt. Åh, og … denne beanies genbrugte bomuld er miljøvenlig!

elk visningsvejledning til benesette

Sorel ud N Om plus erobring boot – kvinders

du vil helt klart være ude og om at gå over hele pa ødemarker på din elg visning eventyr! Derfor er det vigtigt at have behageligt, varmt og praktisk fodtøj. Men bare fordi disse babyer er praktiske, betyder det ikke, at de ikke også er søde og stilfulde!

tjek disse fantastiske specifikationer…

 • vandtæt konstruktion holder dine fødder tørre i vandpytter og sne
 • mikrofleece-foring og 100 g isolering giver varme i lave temps
 • Imiteret pels og filtkraver giver en luksuriøst varm æstetisk
 • aftagelige EVA fodseng puder hvert trin for komfort hele dagen
 • vulkaniserede gummisåler leverer solid trækkraft på våde overflader

Elk visningsvejledning til benesette

MindShift Gear BackLight 18L rygsæk

hvilken utrolig kamerataske med nem adgang og masser af ekstra plads til lag, snacks og værkerne! Det er en fantastisk størrelse at tage ud på alle dine dageventyr i Benesette!

 • indeholder DSLR, 2 til 3 linser og Flash
 • stort bagrum til kameraudstyr
 • talje bælte til hurtig adgang til bordpladen
 • polstret Touch-fastgjort indvendige skillevægge
 • frontlomme til bærbar computer, tabletter osv.
 • dobbelt sidelommer med Cinch stropper
 • lille Toplomme til tilbehør
 • håndtag & skuldersele med stik
 • Front og Side Stativ vedhæftet fil

Elk visningsguide til Benesette

Red videomicro ultrakompakt kamera-mount shotgun mikrofon

jeg vedhæftede denne superkompakte og brugervenlige mikrofon til mit kamera hele tiden jeg skød optagelser af elgen i benesette, pa så meget, at jeg at jeg kunne Optag de storslåede lyde af elg bugling.

 • til kameraer og bærbare optagere
 • kører på Plug-In strøm
 • enkel betjening uden kontrol
 • 3,5 mm TRS udgangsstik
 • aftagelig oprullet 3.5mm kabel
 • ultrakompakt og ultralette vægt
 • Furry forrude minimerer vindstøj
 • aftagelig sko/Pole Shockmount

Vandford Press Animal Tracks Guide

medbring denne vandtætte Lommeguide, så du ved, hvilke tegn du skal kigge efter, når du ser efter dyreliv!

denne praktiske, bærbare guide er en god kilde til information om de tegn, dyr efterlader.

ELK VIEWING GUIDE FOR BENEZETTE, PENNSYLVANIA:

A few fun facts

elk viewing guide for benezette
E

To-date, there are around 1,400 elk roaming these lands amid the PA Wilds.

Elk are native to Pennsylvania but were all killed (totally wiped out of the area) in the 1800s by colonists. Efter mange årtier af PA bliver elg-mindre, de genindført 172 Rocky Mountain elg i og omkring Elk land i begyndelsen af 1900 – tallet. i årenes løb, deres antal er steget og faldet indtil i dag-hvor de sidder på omkring 1,400 og spænder over 5 amter. Dette er den mest elg PA som havde siden 1860!

en tyrs gevirer vokser op til en tomme om dagen, da blod strømmer til dem og kan veje op til 40 pund. Jo mere spredt geviret er, desto mere attraktivt er tyren for koen. Endnu mere, gevirer kan nå op til 4 fod over en tyrens hoved!

elg vejer mellem 325 til 1100 pund og spiser 4 til 7 kg mad dagligt.

elg kaldes ofte vapiti, som er et Sjalent ord, der betyder “hvid rump.”

Elk kan løbe op til 40 miles i timen, slå heste i korte løb og hoppe op til 8 lodrette fødder (så pas på!).

Pennsylvania ‘ s elgbesætning er den største fri-roaming elgbesætning øst for Mississippi-floden.

Elk County ‘ s første indbyggere blev formodet at være Seneca eller Cornplanter indianerne. Ruiner af indianere forter er fundet nær Russell City i Highland by. Et andet Indisk jordarbejde kunne muligvis være beliggende i Jones by. Den gamle Kittanning Indiske Retssag, den mest direkte rute fra Olean, NY York til Kittanning, passerer gennem det vestlige Elk County. (fundet på https://www.co.elk.pa.us/index.php/home/elk-county-general-information/history

ELK VISNINGSVEJLEDNING til BENESETTE, PENNSYLVANIA:

seje steder at tjekke ud i nærheden!

elk visningsvejledning til benesette

denne skjulte suspension/hoppebro& trail (foto ‘ D ovenfor)

lige forbi Hicks Run-visningsområdet (koordinater anført længere ovenfor) langs rute 555 er der en lille grusvej til højre. Hvis du trækker ind der, vil du opdage en skjult bro, der er meget sjovt/ret spændende at gå over! Det fører til flere fjerntliggende stier vrimler med flora og fauna på den anden side af Sinnemahoning Creek.

vandretur Elk Trail i Elk State Forest

bedst vandret mellem April til oktober, denne 15,8 til 26,2 mile trail (bedømt: moderat sværhedsgrad) er for den ultimative eventyrer! Det vil tage dig op og ned ad bjergene og gennem dale og skov af PA ødemarker i hjertet af Elk Country. Det er muligvis den bedste måde at opleve efterår og elk skure i hele staten!

Trailhead koordinater: 41.322333, -78.394028

Treasure Lake

Ah, nostalgi! Jeg plejer at komme til denne sø hvert efterår vokser op som barn. Jeg husker sådanne gode minder fra pulserende efterårsløv, flaske rodøl i loghytten, fiskeri ved søen med mine forældre og meget mere! Dette er et charmerende lille sted. Også et sted fuld af nogle Rits og glitter (dvs.golfbaner og palæer i massevis).

Dette sted ville gøre for en vidunderlig og afslappende kajak udflugt midt i blændende efterår natur!


Den Hvide Birkelund ved Marion Brooks naturområde

beliggende i Moshannon State Forest og Det Vilde område, er denne lund visuelt fantastisk og er fantastisk nok til at være en egen destination. Dette hjørne af PA ødemarken er aldeles fjerntliggende, rolige, og så meget smuk!

Klik for at se nogle ligefrem smukke billeder af denne Birkelund i efteråret!

Lyt til disse klip jeg fanget af PA Elk Bugling!

Hvis du elsker dyreliv spotting så meget som mig, tjek mit indlæg nedenfor, “bedste nationalparker til Spotting dyreliv”!

der har du det Folk: min guide til visning af elg i Benesette, PA! Jeg håber virkelig, at dette hjalp med at hjælpe med din rejseplanlægning og inspirerede dit Elk Country-eventyr! Lad mig vide eventuelle fantastiske elgoplevelser, du har haft i kommentarerne nedenfor. At se dyreliv – i naturen-er et af mine yndlingsaspekter ved at rejse og være i det store udendørs!