Articles

din # 1 kilde til golf egenskaber

velkommen til din Nummer et kilde for information om golf egenskaber i Napoli, Bonita Springs, Estero og Fort Myers. Du kan blive overrasket over at høre, at der er mere end 150 golfsamfund i hele det sydvestlige Florida. Vælg mellem flere fast ejendom muligheder, herunder enkelt familie og ejendom hjem, ejerlejligheder, coach hjem og villaer. Uanset om du er en erfaren golfspiller eller bare tog op spillet, er der en golfbane for dig i vores område. Faktisk, der er sandsynligvis flere samfund i Napoli, Bonita Springs eller Estero, der passer til din livsstil og dit færdighedsniveau.

Udforsk de forskellige medlemsmuligheder, golfdesignere, banestatistikker samt boliger, der i øjeblikket er tilgængelige i Napoli, Bonita Springs, Estero og Fort Myers. Vigtigst, hvis du ønsker at købe et hjem i vores område, er der flere spørgsmål, du bør tænke over. Ønsker du at købe et eksisterende hjem på markedet, eller foretrækker du at købe nybyggeri? Vil du have en golf hjem eller en golf condo? Hvad med en coach hjem eller villa? Leder du efter en luksus samfund? Foretrækker du en golfklub med mere end en golfbane? Vil du gerne vide, om du kan eje din egen golfvogn? Er samfundet et samlet samfund, eller er det et aktiemedlemskab? Vil du vide, hvor mange medlemmer der er i et samfund? Er caddies tilgængelige?

svar på alle disse spørgsmål og mere findes på min hjemmeside. Udforsk på egen hånd eller lad mig guide dig gennem de forskellige samfund og kurser. Sammen finder vi den ideelle golf hjem eller golf condo i den bedste placering for dig og din familie.

jeg har specialiseret mig i golfbanesamfund i Napoli, Bonita Springs og Estero i mere end 15 år. Som resultat, jeg har etableret gode relationer med medlemskabsdirektører i hele området, og jeg kommunikerer regelmæssigt med dem for at sikre, at information om samfundet og medlemskabet er opdateret. Når du er klar til at komme videre, vil jeg med glæde introducere dig til medlemskabsdirektørerne og arrangere, at du spiller golfbanen.

bundlinie:

Hvis du leder efter en fokuseret og resultatorienteret ejendomsmægler i Napoli, Bonita Springs eller Estero, der hjælper dig med at nå dine ejendomsbehov, bedes du kontakte os direkte. Derudover, hvis du er på udkig efter en golf community ekspert eller du overvejer at købe eller sælge et hjem, en luksus hjem, sommerhus, golf hjem eller drømmebolig, ring eller tekst 239-370-0892 eller e-mail [email protected]