Articles

Dan Greiner – 7 fakta om Lori Greiner mand

alle må have hørt dette citat, “bag en succesrig mand er der en kvinde,” om hun er mor, kone, datter eller søster. Men i tilfælde af Lori Greiners succeshistorie er hendes mand, Dan Greiner, den, der støtter og går med hende gennem hele rejsen.

Shark Tank cast medlem Lori Greiner, der afbalancerede hendes personlige og professionelle perfekt. Loris har en unik personlighed. Vi kender alle tingene om hende, men hvad med hendes personlige liv? Hvem er Loris mand?Shark Tank-stjernen Loris har været gift med sin mand Dan Greiner i flere år. Vi er alle bekendt med hende, lad os blive bekendt med Dan Greiner.

Dan Greiner og Lori Greiner er sammen Over to årtier

Dan Greiner har været gift med Lori Greiner i mere end et årti. Ifølge tættere ugentligt mødte Dan sin fremtidige kone Lori på et sted kaldet Kincaid ‘ s i Lincoln Park area i Chicago i 1996. På det tidspunkt arbejdede Dan hos et firma ‘Bell &hvordan Co’ som assistentcontroller.

billede af billedtekst: Dan Greiner med sin kone Lori Greiner

billedtekst: Dan Greiner med sin kone, Lori Greiner

til sidst begyndte de to at møde hinanden mere og mere og gjorde det til et forhold. Parret blev gift kort efter Loris eksamen. I henhold til Lori ‘ s Viki, duoen hitched i 2010. Hverken Dan eller Lori har åbnet meget for deres privatliv offentligt.

Vi forsøgte at finde ud af datoen for deres ægteskab og andre detaljer, men de har ikke sendt noget om dette på sociale medier.

Dan Greiner er en støttende mand

Dan er meget støttende. Dette er grunden til succesen med Lori Greiner. Lori startede lige med en ide og byggede et imperium gennem det. Siden begyndelsen af sin karriere står Dan ved hendes side og skubber hende fremad. Når Lori har brug for råd eller hjælp, tøver han aldrig.

Dan og Lori Greiner deler et skrivebord

Forestil dig at arbejde sammen med din ægtefælle i et firma hver dag. Hvordan føles det? Hvad kunne være resultatet? Godt, de fleste af parene kunne ikke opretholde deres personlige og professionelle liv. Men Dan og Lori blev et eksempel for andre par.

Dan Greiner sagde sit job op som controller for at arbejde med Lori hos hendes firma kaldet ‘Kun for din lethed.’Han har arbejdet der i mere end tyve år. I øjeblikket fungerer han som vicepræsident og finansdirektør.

har parret noget barn?

Dan og Lori Greiner har et fantastisk forhold. Parret har alt, men det eneste, de ikke har, et barn. På trods af det, parret har ingen problemer med børn. Dan kone, s Lori, fortalte i en af en samtale i 2014, hun elsker børn.

hun tilføjede, hendes venner kunne forlade deres børn i hendes dørtrin og ville være glade for at tage dem med hende. Desuden lancerede hun også produkter til børn som legetøj, plakater og meget mere.

derudover er Dan og hans kone partnere med Charity brummer, et velgørenhedsnetværk. De er involveret i mange velgørenhedsorganisationer som Trevor-projektet, Kind Project og CASA for Children. Går gennem hendes Instagram, hun sender adskillige billeder med børn og bruger lidt kvalitetstid sammen med dem.

De ejer et hjem i Philadelphia

Dan og hans kone, Lori, deler deres tid mellem Philadelphia og Chicago. Parret købte et smukt palæ i forstaden Philadelphia, der ligger i nærheden af hovedkvarteret. De boede der i omkring seks måneder om et år.

desuden har Shark Tank star og Dan et kontor i Philiadephia.

hvor meget er Dan Greiners nettoværdi?

har du spekuleret på, hvad der kunne være den faktiske nettoværdi af Loris mand? Dan har arbejdet som CFO hos Loris virksomhed i mere end et årti. Selvom DAB Greiner ‘ s løn og nettoværdi ikke afsløres offentligt. Ifølge salary.com, den gennemsnitlige løn for en Chief Finance Officer løn er $377,796 i USA. Imidlertid falder lønområdet mellem $296.262 til $470.703.

på den anden side siges Lori Greiners nettoværdi at være omkring $110 millioner. Lori er en selvfremstillet millionær. Greiner har over 120 patenter i hele USA og på verdensplan og over 600 produkter. Desuden tjener hun flere penge fra realitetsprogrammet ‘Shark Tank’, som hjælper hendes nettoværdi.

View this post on Instagram

gæst Shark @Arod er tilbage i tanken for en ‘helt ny’ #sharktank Tonight 9/8c på ABC! 💗 hvis du vil holde øje med mig💁🏼♀️🦈

Et indlæg, der deles af Lori Greiner (@lorigreinershark) på Nov 25, 2018 på 5:43PM PST

Dan kone er en opfinder

Lori Greiner er en self-made opfinder og iværksætter. Hun er de mest produktive opfindere af detailprodukter, der startede med en ide og bliver millionær. Også, Fru Greiner er kendt for en amerikansk hit iværksættervirksomhed viser “Shark Tank”, der airs på ABC kanal. Dette er forestillingen, hvor hun investerer i virksomheder og hjælper folk med at gøre deres drømme til virkelighed.

billede af billedtekst: Lori lancerede rejsetasker på Labor Day-helgen

billedtekst: Lori lancerede rejsetasker på Labor Day-helgen

ud over sin karriere har hun skrevet en bog med titlen “Invent it. Sælg det, Bank det!: Gør din Million Dollar ide til virkelighed.”Hvis du ønsker at få hendes bog, så kan du bestille det gennem .

View this post on Instagram

specialpris på ebook-versionen af min bog invent it, sell it, bank it! Kun $1,99 i en begrænset periode! Jeg skrev virkelig denne bog som en pay it fremad &for virkelig at hjælpe folk, der har en ide & ønsker at bringe det til markedet. #payitforward #entrepreneur

A post shared by Lori Greiner (@lorigreinershark) on Aug 15, 2017 at 8:27am PDT