Articles

Admissions

Online informationssessioner afholdes for at informere potentielle ansøgere om de respektive programmer og ansøgningsprocessen. Klik på programnavnet nedenfor for Ansøgningschecklisten. Bemærk, at det nuværende ansøgningsgebyr er $120 for indenlandske ansøgere og $140 for internationale studerende. Dette kan ændres af UCLA Graduate Division. Oplysninger om gebyrfritagelse kan findes her.

studerende, der ønsker at ansøge om optagelse til vores kandidatuddannelse for studieåret 2021-2022, er ikke forpligtet til at tage GRE eller indsende en GRE score-rapport som en del af deres ansøgningspakke. Studerende kan dog frivilligt indsende GRE – testresultater, og de vil blive gennemgået som en del af den holistiske applikationsovervejelse. Ansøgningerne med GRE scoringer vil ikke blive givet større vægt end dem, der ikke omfatter scoringer.

MLIS kræver det kun for dem med en kumulativ undergraduate GPA under 3.0.

uddannelse MA og ph.d. ansøgning tjeklister / online informationssessioner (ansøgning forfalder tirsdag den 1. December 2020) GRE ikke påkrævet.

for dem, der er interesseret i at ansøge om en af de fem forskningsorienterede divisioner (klik på program for applikationscheckliste): videregående uddannelse og organisationsændring, menneskelig udvikling og psykologi, Socialforskningsmetode, samfundsvidenskab og komparativ uddannelse eller Byundervisning.

uddannelse MA / PhD online informationssessioner (alle tider Pacific):

Vi tilbyder ikke flere informationssessioner. For spørgsmål, kontakt venligst: Amy Gershon

kandidatliste for ansøgning om Studenteranliggender og online informationssessioner (ansøgning forfalder tirsdag den 1.December 2020). GRE ikke påkrævet.

Student Affairs online informationssessioner (alle tider Pacific):

Vi tilbyder ikke flere informationssessioner. For spørgsmål, kontakt venligst: Amy Gershon

kandidatuddannelsen i transformativ Coaching og Ledelsesapplikationscheckliste og online informationssessioner (ansøgning forfalder tirsdag den 1.December 2020). GRE ikke påkrævet.

transformativ Coaching og lederskab online informationssessioner (alle tider Pacific):

Vi tilbyder ikke flere informationssessioner. For spørgsmål, kontakt venligst: Amy Gershon

kandidatuddannelse i bibliotek og Informationsvidenskab Applikationscheckliste og online informationssessioner (ansøgning forfalder tirsdag den 1.December 2020) GRE kræves ikke for GPA over 3.0.Master i bibliotek og Informationsvidenskab Online informationssessioner (alle tider Pacific):

Vi tilbyder ikke flere informationssessioner. For spørgsmål, kontakt venligst: Amy Gershon

Post-MLS ansøgning tjekliste-for dem med en optjent mlis grad. GRE ikke påkrævet.

Informationsstudier ph. d. – Ansøgningscheckliste og informationssessioner (ansøgning forfalder 1.December 2020). GRE ikke påkrævet.

informationssessioner TBD

TEP – Applikationscheckliste og online informationssessioner (ansøgning forfalder tirsdag den 1.December 2020) GRE ikke påkrævet.

for dem, der er interesseret i at ansøge om det toårige fælles legitimationsoplysninger/kandidatuddannelse. Vi tilbyder legitimationsoplysninger i flere fag (elementær) og engelsk, matematik, videnskab og samfundsvidenskab på sekundært niveau. Bemærk: matematik og videnskab begynder i begyndelsen af August 2021.

informationssessioner, Klik her.

Checkliste for Uddannelsesledelsesprogram. GRE ikke påkrævet. (Ansøgning forfalder 1. februar 2021). For information om informationssessioner, Klik her.

Principal Leadership Institute (PLI) ansøgning tjekliste og informationssessioner (ansøgning forfalder 1.februar 2021). GRE ikke påkrævet.

informationssessioner, Klik her.