Articles

150 inspirerende Ulvetatoveringsdesign og deres betydning

dagens tatoveringsguide fokuserer på en skabning så smuk som den er skræmmende: ulven.

i artiklen nedenfor finder du information om betydningen af ulvetatoveringer, det sted, disse dyr har besat i forskellige kulturer og mytologier, og masser af tatoveringsdesign og stilideer – med nogle fascinerende ulv trivia kastet ind!

Uld Tatoos

Uld Tatoos

Betydning af ulv tatoveringer

ligesom ethvert andet symbol kan en ulv have en bred vifte af betydninger, når den indarbejdes i et tatoveringsdesign.

det vigtigste at huske på er, at din ulv tatovering betydning er netop det: din. En ulv i din tatovering kan betyde alt, hvad du har til hensigt at gøre.

generelt er der dog nogle forestillinger og begreber, der er stærkt forbundet med disse dyr.

anbefalet artikel: Find ud af betydningen bag fugletatoveringer.

ulv tatoveringer på hænder

ulv tatoveringer på hænder

loyalitet og familie

den primære betydning af ulve er loyalitet. Ulve har tendens til at leve i pakker – grupper, normalt familier.

en kvindelig og mandlig ulvekammerat for livet, hvilket betyder, at når de bliver et par, forbliver de sammen indtil døden.

deres børn forbliver hos dem i bemærkelsesværdig lang tid sammenlignet med mange andre repræsentanter for dyreriget.

ulv og dolk tatovering på arm

ulv og dolk tatovering på arm

medlemmer af en ulvepakke passer på hinanden, nogle gange endda til det punkt, at en individuel ulv ofrer deres liv for at redde resten af gruppen.

de leverer mad til hinanden, jager sammen, bor tæt på og deler territoriet. Når der er ulvunger i gruppen, passer hele pakken på dem og hjælper med at opdrage dem.

ulv arm tatovering

ulv arm tatovering

det er på grund af denne adfærd, at vi er kommet til at forbinde ulve med loyalitet, venskab og familie.

en ulvetatovering kunne derfor symbolisere vigtigheden af familie-eller venskabsbånd og den høje betydning, som vores kære har i vores liv.

ulv tatovering på knæ

ulv tatovering på knæ

uafhængighed

dette kan virke modstridende med ovenstående betydning, men ulve er også ofte forbundet med uafhængighed og handler alene. Denne ide kommer fra begrebet en ensom ulv.mens ulve generelt er pakkedyr, efterlades nogle gange individuelle ulve – enten fordi resten af gruppen ikke har overlevet, eller fordi de af en eller anden grund er blevet udelukket fra deres pakke.

ulv med en nøgletatovering

ulv med en nøgletatovering

i populær sprog kan en person undertiden beskrives som en ‘ensom ulv’.

dette betyder, at de har en tendens til at foretrække at være og gøre de fleste ting alene, at de er uafhængige og tilsyneladende ikke har brug for støtte fra en gruppe for at leve et tilfredsstillende liv eller nå mål.

en tatovering med ulvetema kan derfor betyde, at du betragter dig selv som helt selvforsynende.

styrke

denne er ret selvforklarende: ulve er stærke, hårde dyr, der alligevel normalt holder sig på afstand og kun handler, når det er nødvendigt.

de repræsenterer en rolig, stille slags styrke, modstandsdygtighed og ressourcefærdighed.

stor ulv tatovering på maven

stor ulv tatovering på maven

kærlighed

som vi allerede har set, forbliver ulvepar sammen for livet. Som sådan, en tatovering af et par ulve kan have en romantisk betydning af evig kærlighed og livslang trofasthed over for din partner.

anbefalet: tjek vores guide til kompasstatoveringer næste!

for yderligere at fremhæve denne særlige betydning vælger nogle mennesker en tatovering af to ulve, der vender mod hinanden og danner formen af et hjerte.

52-ulv-tatovering

52-ulv-tatovering

ulve på tværs af kulturer

tilbage i stammen og oldtiden kom mennesker i kontakt med vilde ulve langt oftere end i dag. For mange kulturer udgjorde skabningerne en konstant trussel mod samfundet.

det er derfor ikke overraskende, at ulve har stærkt i mytologien og symbolikken i enhver kultur, der eksisterede sammen og delte deres land med disse dyr.

ulv tatovering på lår

ulv tatovering på lår

romersk mytologi

måske er det mest fremtrædende eksempel på ulve i mytologi historien om grundlæggelsen af Rom, der involverer en hun-ulv, der opdrager brødrene, der ifølge legenden var grundlæggerne af Rom – Romulus og Remus.

ulve optrådte ofte i romersk kunst og på romerske mønter, da de symboliserede det romerske imperiums magt. Ulven var også det hellige dyr af guden Mars (romersk ækvivalent med den græske gud Apollo).

ulv tatovering på halsen

ulv tatovering på halsen

græsk mytologi

ulve havde så mange betydninger og dukkede op i så mange legender i det antikke Grækenland, at det ville være umuligt at dække dem alle her.nogle af de vigtigste roller for ulve i græsk mytologi inkluderer at være det dyr, der er forbundet med guderne, Apollo, Artemis og Leto, og fungerer som guddommelige budbringere af guderne.

der var også en kult dedikeret til ulve i det antikke Grækenland, centreret i Arcadia-regionen. Græsk mytologi og gamle græske tekster peger desuden på ideen om, at mænd og guder kan ændre sig til ulve – selvom dette ikke bør forveksles med vores moderne popkulturopfattelse om en varulv.

ulv tatovering på brystet

ulv tatovering på brystet

nordisk mytologi

den mest fremtrædende omtale af ulve i nordisk mytologi er den rolle, de spiller i kosmologien i den kultur.ulvene Skalli og Hati blev antaget at være ansvarlige for at jagte solen og månen over himlen, hvilket fik dagen til at ændre sig til natten og omvendt.

Ved verdens ende ville disse ulve fortære solen og månen og afslutte dag-nat-cyklen for evigt.

interessant nok har den mytiske ulv Tiangou en lignende rolle i kinesisk mytologi – han jager solen over himlen og fortærer den under en formørkelse.

ulv tatovering på overarm

ulv tatovering på overarm

keltisk mytologi

i en række irske og velske myter spiller ulve rollen som hjælpere og guider. Kelterne havde også en legende, der lignede Roms grundlæggere – det blev sagt, at en af de irske konger, Cormac mac airt, blev opdrættet af en hun-ulv.det antages, at gudinden Morrigana undertiden forekommer i ulveform.

ulv tatovering på ribben

ulv tatovering på ribben

indiansk kultur

ulve holdt særlig betydning for indianere. Ulve blev set for at legemliggøre mange af de værdier, som folk skulle stræbe efter at opnå, såsom hengivenhed over for familien og gruppen, evnen til at samarbejde under jagt og det hårde forsvar af territorium mod udenforstående.

hver indiansk stamme havde lidt forskellige legender og betydninger forbundet med ulve. Måske er stammen med de nærmeste bånd til dette dyr Bondeen – fra regionen, der nu er dækket af staterne Nebraska og Kansas.

i Bondehånd-signalerne er tegnet for ulv det samme som tegnet for Bonde, hvilket tyder på, at stammen identificeres stærkt med dyret.

ulv tatovering på palme

ulv tatovering på palme

bonden blev kendt som Ulvefolk af nabostammer, og selv deres syn på kosmos fremhævede ulve stærkt.

de troede, at udseendet af stjernen Sirius (også kendt som Ulvestjernen) indikerede, at en mytisk ulv kom og gik fra åndeverdenen.

den kosmiske ulv ville løbe ned ad Ulvevejen-eller, som vi kender det, Mælkevejen.

Anbefalet læsning: gå ikke glip af vores massive guide til eagle tattoo designs!

6-ulv-tatovering-på bagsiden

6-ulv-tatovering-på bagsiden

typer af ulve

der er adskillige arter og typer af ulve, der hver beboer en anden region og adskiller sig lidt i udseende.

at kende nogle grundlæggende fakta om disse kan hjælpe med forskningen til din tatovering, især hvis du går efter et realistisk udseende og har brug for en fotoreference.

  • grå ulv – eller den almindelige ulv, dette er den type, de fleste mennesker er bekendt med – for det meste grå i farve, selvom der er en vis variation i pelsfarver. Ud over at være den mest talrige er dette også den største type ulv.
  • arktisk ulv – denne art er næsten helt hvid med mørke øjne. De fleste af disse ulve lever i Alaska, med nogle optræder i Grønland og Canada.rød ulv – hjemmehørende i Nordamerika, disse ulve vises i South og North Carolina, og i fortiden har været kendt for at leve i Louisiana. De tager deres navn fra den rødlige, kanelskygge af deres pels.
  • sort ulv – den sorte ulv er faktisk ikke en separat art, men en pelsfarvevariation af den grå ulv.

wolf tatoveringer på ryggen

wolf tatoveringer på ryggen

Ulve i tatovering design

Blue-eyed wolf portræt

Denne form for design er normalt gøres i en realistisk stil, i form af et sort-hvidt billede af en ulv, med klare blå øjne, der minder om en husky, der er den eneste stænk af farve.

i naturen har voksne ulve aldrig blå øjne. Billedet er derfor ofte beregnet til at betyde at være unik, ekstraordinær eller usædvanlig, undertiden med henvisninger til magi og/eller det overnaturlige.

Snarling ulv

ligesom hunde snarler ulve, når de er vrede eller truede, og deres snarl er et sikkert tegn på den fare, de udgør. En snerrende ulvetatovering kan betyde vildskab, beslutsomhed og styrke – såvel som at se badass ud.

24-ulv-tatovering

24-ulv-tatovering

hylende ulv

Vi er alle bekendt med billedet af en ulv hylende ved en fuldmåne. I populærkulturen indebærer en ulvs hyl om natten normalt og foreskygger fare.

som tatoveringsdesign kan det dog betyde alt, hvad du vil have det til – en populær fortolkning er transformation og opvågning.

16-ulv-tatovering

16-ulv-tatovering

ulv symbol tatovering, såsom pote udskrifter

din ulv tatovering behøver ikke nødvendigvis at have et billede af en ulv. Symbolske elementer, såsom et potetryk, kan bruges til at antyde den samme betydning uden at skildre en ulv fuldt ud.

denne form for tatovering kan gøres mere kompleks ved at indsætte et billede i poten – det af en ulv, månen eller ethvert symbol, du virkelig kan lide. Nogle mennesker vælger at skrive, for eksempel et navn skrevet i hver del af poten.

Dette er normalt med henvisning til ulvens pakkementalitet og forestillingerne om familie eller venskaber, loyalitet og vigtigheden af at være en del af en tæt sammensat gruppe mennesker, du stoler på.

40-ulv-tatovering

40-ulv-tatovering

sjov kendsgerning: en voksen grå ulvs pote handler om størrelsen af en gennemsnitlig menneskelig hånd.

stilarter af ulvetatoveringer

realistisk

Hyper-realistiske tatoveringer kaldes undertiden 3D-tatoveringer. Kunstnere bruger omhyggeligt blandede skygger og højdepunkter for at skabe en illusion af fotorealisme i et design.

der kræves høje niveauer af ekspertise og erfaring for at sikre en perfekt realistisk tatovering. Alt andet end perfektion vil sandsynligvis se mærkeligt og ubehageligt ud, for det er vigtigt at vælge din tatovør meget omhyggeligt, hvis du planlægger at vælge denne stil.

dette gælder især med ulvetatoveringer og dyretatoveringer generelt, da de skaber komplekse tatoveringsemner.

når det gøres godt, er realistiske ulvetatoveringer virkelig bemærkelsesværdige og sikker på at være unikke og iøjnefaldende.

22-ulv-tatovering

22-ulv-tatovering

Geometrisk

geometriske tatoveringer bruger for det meste lige linjer og strategisk placerede prikker til at skabe et semi-abstrakt billede ud af geometriske former. De er undertiden grundlagt i forestillingen om ‘hellig geometri’ -den mangeårige tro på, at geometriske former og proportioner har en symbolsk, ofte åndelig, betydning.

en geometrisk ulv tatovering vil normalt involvere bare ulvens hoved, set ansigt på. Denne stil er stærkt afhængig af symmetri, så det er vigtigt at planlægge designet godt og vælge en betroet tatovør –afvigelse fra det symmetriske mønster eller en unødvendig kurve til nogen af linjerne kan føre til, at tatoveringen ser underlig ud og ude af form.

Uld Tatoos

Uld Tatoos

tegneserie

i det væsentlige det modsatte af en realistisk ulv tatovering. Denne stil sigter ikke mod at efterligne en ulvs udseende nøjagtigt, men at repræsentere den i tegneserieform.

tegneseriestilen tjener undertiden til at blødgøre en ulvs farlige udseende og gøre den til en mere venlig væsen.

Uld Tatoos

Uld Tatoos

Tribal

ulv symbol tatoveringer i tribal stil gør for slående, særprægede stykker. Den grundlæggende stammestil indebærer at spore et semi-abstrakt design ved hjælp af fed, buede sorte linjer, tilspidset til et skarpt punkt i begge ender.

ud over denne moderne tage på tribal stil, der er traditionelle tribal tatovering design, der kan tilpasses til en ulv billede. Maori eller polynesiske tatoveringer er to eksempler på mere detaljerede og specifikke stammestilarter.

anbefalet næste: Vi har også en fantastisk guide til kristne tatoveringer. Du kan læse det her.

ulv-tatovering-design-10

ulv-tatovering-design-10

Celtic

den keltiske stil er kendetegnet ved brugen af buede, sammenlåsende linjer, der minder om dem, der ses i den keltiske knude og keltiske korssymboler.

Indianer

da ulve havde en høj betydning i indiansk kultur, skaber de fremragende tatoveringsemner i indiansk stil.

for at give en ulv tatovering en indiansk æstetik, skal billedet af væsenet generelt kombineres med symboler på denne kultur. Når du planlægger denne form for design, skal du overveje visuelle elementer, der er unikke for kulturen – såsom fjerede hovedbeklædning, drømmefangere, Indianerkrigere og klanhøvdinge og stiliserede pile.

et almindeligt valg af design til denne stil er et portræt af en ung kvinde iført en ulveskind – med en ‘hætte’ af en ulvs hoved.

13-Indisk-stil-ulv-tatovering

Uld Tatoos

gotisk

tatoveringer i gotisk stil er generelt alle sorte, nogle gange med et stænk af levende farve til kontrast. Gotisk stil design med abstrakte røde elementer er ofte et varemærke træk ved papirkurven polka stil.

da ulve ofte har været forbundet med mørke, natten og det okkulte, er de velegnede til den gotiske æstetik.

i disse designs kombineres ulve ofte med andre elementer som krager, månen, konturer af bare træer og mørke Landskaber.

dette giver et ret indviklet billede, så disse er bedst egnet til relativt store områder, som underarmen, overarmen, ryggen eller brystet.

Woolf Tatoos

Woolf Tatoos

Woolf Tatoos

Woolf Tatoos

Woolf Tatoos

Woolf Tatoos

Woolf Tatoos

Woolf TatoosWoolf TatoosWoolf TatoosWoolf Tatoos

Woolf Tatoos

Woolf TatoosWoolf TatoosWoolf TatoosWoolf Tatoos

Woolf Tatoos

Woolf TatoosWoolf Tatoos

Woolf Tatoos

Woolf TatoosWoolf TatoosWoolf TatoosWoolf TatoosWoolf TatoosWoolf TatoosWoolf TatoosWoolf TatoosWoolf TatoosWoolf TatoosWoolf TatoosWoolf TatoosWoolf TatoosWoolf Tatoos

2-Wolf-Tattoo-on-finger

2-Wolf-Tattoo-on-finger

3-Wolf-Tattoo

3-Wolf-Tattoo

7-Chest-Wolf-Tattoo

7-Chest-Wolf-Tattoo

9-Watercolor-wolf-tattoo

9-Watercolor-wolf-tattoo

12-Wolf-Tattoo

12-Wolf-Tattoo

14-Indian-style-Wolf-Tattoo

14-Indian-style-Wolf-Tattoo

15-Rainbow-Wolf-Temporary-Tattoo

15-Rainbow-Wolf-Temporary-Tattoo

17-Wolf-Tattoo

17-Wolf-Tattoo

18-Wolf-Tattoo

18-Wolf-Tattoo

19-Wolf-Tattoo

19-Wolf-Tattoo

21-Wolf-Tattoo

21-Wolf-Tattoo

26-Wolf-Tattoo

26-Wolf-Tattoo

27-Wolf-Tattoo

27-Wolf-Tattoo

28-Wolf-Tattoo

28-Wolf-Tattoo

29-Wolf-Tattoo

29-Wolf-Tattoo

30-Wolf-Tattoo

31-Watercolor-Wolf-Tattoo

31-Watercolor-Wolf-Tattoo

32-Wolf-Tattoo

32-Wolf-Tattoo

35-Wolf-Tattoo

35-Wolf-Tattoo

37-Wolf-Tattoo

37-Wolf-Tattoo

41-Wolf-Tattoo

41-Wolf-Tattoo

42-Wolf-Tattoo

42-Wolf-Tattoo

43-wolf-tattoos-for-women

43-wolf-tattoos-for-women

44-Wolf-Tattoo

44-Wolf-Tattoo

46-Wolf-Tattoo

46-Wolf-Tattoo

49-Wolf-Tattoo-for-menan

49-Wolf-Tattoo-for-menan

54-Wolf-Tattoo

54-Wolf-Tattoo

wolf-tattoo-designs

wolf-tattoo-designs

wolf-tattoo-designs-1

wolf-tattoo-designs-1

wolf-tattoo-designs-2

wolf-tattoo-designs-2

wolf-tattoo-designs-3

wolf-tattoo-designs-3

wolf-tattoo-designs-4

wolf-tattoo-designs-4

wolf-tattoo-designs-5

wolf-tattoo-designs-5

wolf-tattoo-designs-6

wolf-tattoo-designs-6

wolf-tattoo-designs-7

wolf-tattoo-designs-7

wolf-tattoo-designs-8

wolf-tattoo-designs-8

wolf-tattoo-designs-9

wolf-tattoo-designs-9

wolf-tattoo-designs-12

wolf-tattoo-designs-12

wolf-tattoo-designs-13

wolf-tattoo-designs-13

wolf-tattoo-designs-14

wolf-tattoo-designs-14

wolf-tattoo-designs-15

wolf-tattoo-designs-15

wolf-tattoo-designs-16

wolf-tattoo-designs-16

wolf-tattoo-designs-17

wolf-tattoo-designs-17

wolf-tattoo-designs-18

wolf-tattoo-designs-18

wolf-tattoo-designs-19

wolf-tattoo-designs-19

wolf-tattoo-designs-21

wolf-tattoo-designs-21

wolf-tattoo-designs-22

wolf-tattoo-designs-22

wolf-tattoo-designs-23

wolf-tattoo-designs-23

wolf-tattoo-designs-24

wolf-tattoo-designs-24

wolf-tattoo-designs-25

wolf-tattoo-designs-25

wolf-tattoo-designs-26

wolf-tattoo-designs-26

wolf-tattoo-designs-27

wolf-tattoo-designs-27

wolf-tattoo-designs-28

wolf-tattoo-designs-28

wolf-tattoo-designs-29

wolf-tattoo-designs-29

wolf-tattoo-designs-31

wolf-tattoo-designs-31

Woolf Tatoos

Woolf Tatoos

wolf-tattoo-designs-32

Woolf Tatoos

Woolf Tatoos

Woolf Tatoos