Articles

15 mest berømte klassiske spillere

Online spillere bliver normalt berømte på grund af deres streamingkanal eller discord-server. For 15 år siden, men da det var det eneste, der var, fandt nogle få spillere måder at blive kendte i samfundet uden de moderne spillesteder. Alle de følgende spillere blev berømte af forskellige årsager. Nogle var drivkraften bag mindeværdige begivenheder, mens andre var mestre i spillet og skubbede grænserne for, hvad verden af Krigsfartøjer var i stand til tilbage på dagen.

et par af disse berømte spillere ville fortsætte med at gøre plejere ud af deres ekspertise og oprettelse af indhold, mens andre falmede i relativ uklarhed. Deres arv stadig ekko i detail spil og verden af krigsfly klassiker.

opdateret af Kristy Ambrose, 10. januar 2021: nu hvor det klassiske hold officielt er i sin sidste fase, og talk begynder om Burning Crusade-udvidelsen, er der et par flere spillere, der har lavet et navn for sig selv. Det handler heller ikke altid om den mest populære streamer, da nogle spillere har fået berømmelse gennem velgørenhedsarbejde, deres kærlighed til spillemiljøet eller de fremskridt, de har gjort som en dedikeret spiller. Som vi lukker ud endnu et årti, her er et par mere berømte navne fra snestorm flagskib spil.

15 Jokerd

en af de nyere poster til den berømte Spillerliste, Jokerd var og forbliver en relativt ukendt karakter. Indtil hans gnome mage nåede en kontroversiel verden først, det allerførste niveau 60 karakter i klassisk hold, han var bare en anden uklar spiller med en Trækstrøm. Da han satte denne rekord på kun fire dage i 2019 og slog selv berømte guilds som metode til stansen, fløj beskyldninger om kontodeling og misbrug af lagdelingssystemet.

Jokerd anerkender, at han brugte lagdeling, men højst var dette en udnyttelse, ikke misbrug af en fejl eller snyd. Det var til dels debatten om den tidlige tilstand i klassisk efter lanceringen, der gjorde Jokerd og hans speedrun til en populær trend.

14 Leeroy Jenkins

Dette er den, alle ved, selv de ikke-spillere, så vi starter med ham. Han er så berømt, vi lavede et verb ud af hans navn. Få det raid sammen, før nogen “Leeroys” det! Dette var en viral video, før virale videoer var en ting og gjorde MMORPG-fænomenet til en del af den almindelige populærkultur.

videoen var altid beregnet til at være satire, men det var så overbevisende gjort, at mange mennesker tog det som et rigtigt in-game raid gået galt. Guildet” Pals for Life ” var ægte nok, imidlertid, så i det mindste ved vi, at videoen var helt iscenesat. Dens universelle appel var på grund af dens rene hilaritet, så selv spillere fik en latter ud af Leeroys vildledte entusiasme.

13 Athene

hans rigtige navn er Bachir Boumaa og han er oprindeligt fra Belgien. Det meste af den offentlige opmærksomhed, han får, skyldes hans streamingvideoer, som han har lavet siden 2007, sammen med et par verdensførster, han også opnåede. Bachir var den første spiller i verden, der nåede niveau 85, selvom dette var på hans Paladin Forscience, ikke Athene.på trods af personaen fra hans mest kendte karakter Athene, en fræk og indbildsk verden af Krigsfartøj spiller, Bachir har fået en vis anerkendelse for sit velgørenhedsarbejde og støtte til progressive årsager, såsom Red Barnet. Hans Rykkekonto rejste mere end $10 millioner til organisationen under en begivenhed i 2013.

12 Pat PvP

Tauren-krigeren kendt som Pat blev en legende blandt Pvpere, ikke kun fordi han var god til spillet, men fordi han var den bedste til at spille første spiller på sin server, der har et hardcore PvP Amour-sæt. Det var Valor-Sættet, og da det blev kombineret med hans episke våben, det obsidianske kantede blad, han var en styrke, der skulle regnes med. De videoer, han lavede, vises stadig forskellige steder på nettet og er stadig utroligt populære på trods af at de fleste af dem stammer fra 2005. Både krigere og Pvpere henviser stadig til hans stil, når de bygger deres egne rustningssæt.

11 Vurtne

hyldet som bedstefar til Mage PvP, gjorde Vurtne denne casting klasse berømt for PvP dygtighed. Han integrerede sine tekniske og sekundære færdigheder, for det meste førstehjælp, i sine kampe for at gøre sig næsten uovervindelig. Han kørte gennem aseroth ydmygende Alliance spillere og slå hver klasse, han kom op imod.

Vurtnes videoer er fra vaniljens dage, og du kan finde flere af dem på YouTube. De er ledsaget af nogle badass heavy metal soundtracks, også, som tilføjer til den eventyrlystne atmosfære. Vurtne fik også denne disheveled Forsaken toon til at se cool ud, hvilket ikke er nogen dårlig præstation for en udøde karakter.

10 kungen

Kungen, en af de berømte spillere's famous players

navnet “Kungen” betyder faktisk “konge” på svensk. Hans rigtige navn er Thomas Bengtsson, og han er virkelig royalty blandt tanke. Kungen er stadig en aktiv spiller på sin server, Tarren Mill Europe, og leder guild Ensidia. Hans lange og ærefulde historie går tilbage til vaniljens dage, da han grundlagde guildet Nihilum på server Magetherion. Kungen har haft en sådan indflydelse på spillet, at da snestorms kortspil Hearthstone frigav vrede Gate booster pack, han fik et kort opkaldt efter ham, Kungen Thunderer.

9 dysfori

Hvis du nogensinde har set eller hørt om et program kaldet Hunter vs. Verden så ved du noget om dysfori og hans vidunderlige eventyr i Aserot. En kvindelig Natalfjæger, dysfori brugte klassespecifikke færdigheder som feign død, fælder, og kiting til solo nogle af de sværeste mobs og fangehulskørsler i spillet.

en af de mest berømte af disse var Dire Maul North Tribute Run, en udfordring, der bestod i at kræve kongedømmet af ogres uden at dræbe nogen af vagterne. For en gruppe, dette var næsten umuligt, men dysfori fandt en måde at gøre det hele alene.

8 Ephoeniks

Ahab Hvæsehoved, Mindesmærke for Chatterton

” har du set min hund?”Spørger den ydmyge Ahab, en Tauren-landmand, der står ved broen ved siden af Bloodhoof Village. Søgen efter at finde Ahabs hund findes kun i spillets detailversion og er en del af Mindesmærket for et spil for en spiller ved navn Esra Chatterton.i spillet var hans karakter Epheoniks, og han spillede en verden af Krigsfartøjer på Norgannon-serveren i 2008. Han var en hjernekræftpatient, og gennem Make a desire Foundation skabte han en karakter og en søgen i det spil, han elskede. Han var også den første spiller i verden, der havde to specielle genstande, en episk bjerg og en armbrøst, begge inspireret af hans foretrukne mytiske fugl.

7 Indalamar

snestorm bragt ned på klassen efter at have set sin episke video. Krigere havde ry for at være svage, men Indalamar var uenig og lavede en video for at bevise det.

Han brugte sin Blodtørstevne og en række talentpoint og pyntegjenstander til at ødelægge flere mobs på højt niveau uden engang at stoppe for at heles på kun tre minutter. Dette overlappede ind i det virkelige liv, hvor Indalamar til sidst blev ansat af snestorm som en item-udvikler i spillet efter at have demonstreret sin viden om emnet.

6 dyk

du kender muligvis ikke hans navn, men du har sandsynligvis hørt hans stemme, især hvis du har den dødbringende Boss Mods-tilføjelse, der indeholder hans skrigende stemme, som du har. De fleste spillere har set den berygtede “Onyksi-aftørring” – video med en ophidset raidleder, der tager sine frustrationer ud over sine kolleger i guild. Dialogen er sjov, men ved et uheld. Det er også voldeligt, højt og fyldt med kreative udforskninger.

det var faktisk en af Dives ‘ kolleger guild medlemmer, der tilføjede den sjove animation til at gå sammen med den faktiske raid video. I modsætning til den berømte Leeroy Jenkins-video er dette autentisk, og Dives’ skrig af raseri blev symbolsk for prøvelser og trængsler ved raiding.

5 Kralnor

kan du lide stave? Så har du måske hørt dette berømte navn. Det var ikke en begivenhed i spillet eller en heroisk slagmarkbevægelse, der gjorde Kralnor berømt, men et kryptisk og mystisk indlæg i verden af Krigsfartøjsfora. Kralnor startede en tråd ved at antyde, at han havde et rigtig dejligt personale, der på en eller anden måde var smugling. Han syntes at antyde, at han kunne komme i problemer i en person i en autoritetsposition ved snestorm, der nogensinde fandt ud af, hvad han havde. Derefter inviterede han andre stavbrugere til at tale om deres eget valgte våben.

mange mennesker svarede på indlægget, hvor mange brugere nævnte deres egne stave, men andre spurgte ham, hvad nøjagtigt hans indlæg betød. Tråden blev så populær, at den gjorde Kralnor og hans mystiske stav til et fast inventar i historien.

4 Angvi

denne fyr kombinerede PVP med trolling og skabte et navn for sig selv blandt de uheldige Alliance-spillere i Menethil Havn. Et lavt niveau område for Alliance spillere, Menethil Harbour er i vådområderne og fungerer som et transitsted fra Auberdine i Kalimdor. Dette var Angvias jagtområde, og han var sådan en brutal ganker, At Alliance-spillere begyndte at tage ekstra forholdsregler for at undgå ham.

som en skurk kunne han stealth ind og ud af ethvert område, og i et lavt niveau område var han næsten uovervindelig. For at tilføje fornærmelse mod skade rullede han en Alliance ‘toon og trolled de spillere, han lige havde ganked. Han tog skærmbilleder af et par af de mere mindeværdige samtaler, som kun tilføjede hans berømmelse.

3 Jarod Lee Nandin, aka Nbbnr

Her er en unik post på vores liste. Der er et par forskellige måder for spillere at blive berømte på, og Jarod Lee Nandin opnåede sin udødelighed gennem et af de mest dårlige cosplays, som spilverdenen nogensinde havde set. Hans rekreation af den frygtindgydende skurk fra South Parks ikoniske episode” gør kærlighed ikke Krigsfartøj ” på snestorm 2013 gik viral for ikke kun den strålende lighed, men den trofaste rekreation af hele personaen.

Jarod var aktiv på andre måder i samfundet og var kendt for sin generøse og støttende personlighed. Desværre mistede vi Nandin i år til COVID-19, Men se efter et mindesmærke i spillet, der skal vises til hans ære en dag.

2 Mute

visningen blev kaldt Roguecrafts verden, og du kan stadig se den på YouTube, men det er ikke det, der virkelig gjorde Mute så berømt. Mute ‘ s talent var at være PVP-mester, mens han manglede halvdelen af sin rustning, mens han brugte hvide våben. En del af grunden til, at han gjorde dette, var at bevise, at du har brug for at vide, hvordan du spiller din klasse, hvor den virkelige magt ligger. Masser af spillere, slyngler og andre ens, blev inspireret af hans tips og tricks.

dialogen i hans videoer er også rigtig sjov, med en introduktion bestående af en samtale mellem stum og en ulykkelig skurk, der klagede over nylige nerfs til klassen. Åbningsmontagen inkluderer dialog og lydspor fra den originale Highlander-film, en anden badass-funktion.

1 hurtighed

du kender sandsynligvis hurtighed i disse dage som indholdsskaber, men tilbage i vaniljens dage lavede han et navn for sig selv som PVP mastermind. Han spillede en nat Elf og tjente titlen Grand Marshall med nogle fantastiske innovationer, udnytte alt fra ingeniørartikler, bugs og andre kloge tricks til at opbygge en karriere ud af hans spilfærdigheder. Hans tidlige videoer, der viste hans ideer, var nogle af de første spilrelaterede montager, der blev vist online, og du kan stadig se nogle af dem hans YouTube-kanal, hurtig, sammen med en masse moderne indhold.