Articles

Vitamin D3 kapsler vs tabletter-Hvad er din præference?

mens der er nogle kilder til mad, der er rige på D-vitamin, er det ikke altid nemt at få nok af mad alene. Faktisk anbefaler Department of Health, at alle bør overveje at tage et dagligt supplement, der indeholder 10 kg D-vitamin i løbet af efteråret og vintermånederne. Men hvilken slags supplement skal du tage? De fleste mennesker har tendens til at tage enten tabletter eller kapsler. Deres valg dikteres ofte af historisk præference. Imidlertid, der er et par grunde til, at du måske vælger den ene frem for den anden.

hvorfor tage D-vitamin tabletter?

d-vitaminpulver komprimeres og pakkes med intens kraft til en fast form og overtrækkes med enten en film eller sukkerbelægning for at skabe tabletter. Mange forbrugere mener, at kroppen er i stand til at absorbere næringsstoffer fra kapsler lettere i forhold til tabletter. Dette skyldes, at tabletter har været kendt for at forblive intakte, selv efter at have passeret gennem mave-tarmkanalen. Men hvis tabletter kontrolleres korrekt for desintegration, skal næringsstofferne frigives lige så effektivt som dem fra kapsler.

tabletter er generelt billigere end kapsler, så din beslutning kan være en omkostningsbeslutning.

mens tabletter fås i forskellige størrelser og former, kan de undertiden være sværere at sluge end kapsler. Nogle tabletter er dog scoret, hvilket gør det lettere at skære dem op til indtagelse eller Filmovertrukket, hvilket gør dem lettere at sluge. Tyggetabletter kan også tilbyde en yderligere, mere velsmagende mulighed.

tabletter

hvorfor tage kapsler?

sammenlignet med tabletter er kapsler lugtløse og smagløse, hvilket generelt gør dem lettere at sluge. Hvis nogen har svært ved at sluge en kapsel, kan den dog åbnes, og indholdet kan blandes med en drink.

nogle producenter af D-vitamintilskud bruger gelatine til den ydre skal af en kapsel. Gelatine nedbrydes af kroppen og har ingen kendte skadelige virkninger, men gelatine er fremstillet af kollagen fra dyrehud eller knogler, hvilket betyder, at det ikke er egnet til vegetarer. SunVit-D3 kapselformuleringer er pakket i cellulose, som er afledt af planter. Disse kapsler bliver mere populære, især hos de forbrugere, der ønsker at undgå alle animalske produkter.

SunVit-D3 kapsler er mejeri / laktosefri, da de ikke indeholder nogen lactosemonohydrat ingrediens, så for mælkeallergikere ville dette være den ideelle løsning.

Nogle mennesker kan opleve følsomhed over for de belægninger, der anvendes på tabletter. Som sådan tilbyder kapsler et ideelt alternativ, der giver reduceret gastrointestinal irritation.

kapsler menes ofte at blive absorberet hurtigere af kroppen end tabletter. Dette kan være tilfældet, men en hurtigere absorptionstid anses generelt ikke for at give en ernæringsmæssig fordel med de fleste kosttilskud. Faktisk kan langsommere absorption være at foretrække for at undgå at overvælde kroppens absorptionsveje. Mange kosttilskud er tilgængelige i et tidsudgivet format af denne grund.

glem ikke dråber.

Department of Health anbefaler, at ammende babyer får et dagligt tilskud af D-vitamin for at sikre, at de får den passende mængde. Børn i alderen 1 til 4 bør også få et dagligt D-vitamintilskud, og dråber eller oral opløsning administreret i en sprøjte giver den ideelle måde at administrere det på. Lær mere om D-vitamin til børn.

dråber er perfekte til spædbørn og små børn. Let at administrere, de kan også tilsættes til drikkevarer. D-vitamin dråber er en fantastisk måde at levere D-vitamin fra barndom til voksenalderen. Smagløst og lugtløst, de fleste dråber er konserveringsmiddel og kunstige farve-og smagsfrie, hvilket giver en yderligere løsning til hele familien.

tak for læsning! Vi håber, at dette tydeliggør forskellen mellem kapsler, tabletter og dråber. Du kan gennemse alle tre typer på vores online butik i dag.