Articles

Sandheden om at have tre børn

818shares
  • del
  • Pin

jeg modtager en provision, hvis du vælger at købe via links, jeg leverer (uden ekstra omkostninger for dig). Som partner tjener jeg på kvalificerende køb.

dette indlæg er sponsoreret af Boppy, men som altid er alle meninger mine egne.

to af de spørgsmål, jeg bliver stillet oftest (i det virkelige liv og via Instagram stories, hvis du ikke følger med, gør det! det er den nemmeste måde at chatte med mig på) er:

  1. hvordan har det 3 børn?!
  2. skal jeg have et 3. barn?!?

Jeg tror, folk bliver bange for nummer 3 – der er altid nogen udeladt, det gør nogen til det frygtede ‘mellembarn’, du skal få en ny bil, større hus, listen fortsætter.

men jeg elsker at svare ‘ hvordan er det at have 3 børn? er det virkelig så slemt?!”fordi min mening kan afvige fra den typiske … jeg elsker at have 3 børn! Da jeg var gravid med Emmy (min 3.), ville folk dele forfærdelige historier om, hvor svært det var at have 3 børn. Tak, men det er for sent nu, tænkte jeg. Jeg er kun et år inde, men at tilføje en tredje baby til vores familie var absolut den rigtige beslutning. Har det været svært? Rodet? Stressende? Skør? Søvnløs? Helt. Men hvis du er på hegnet om at have et andet barn, tror jeg altid, om 20 år beklager ingen at tilføje en baby til deres familie.

her er hvorfor overgangen fra 2 til 3 børn var vores nemmeste endnu…

du er god

efter to børn er du en mere selvsikker mor. Jeg siger ikke moms af 3 ved alt (langt fra det herovre!) men der er en vis sikkerhed, der følger med en lille smule øvelse. Jeg er altid misundelig på førstegangsmødre, fordi de bliver så dybt forelsket, men det er let at glemme usikkerheden og tvivlen om, at du kan føle dig som en første timer. For mig, den følelse er falmet gennem årene, og jeg tror, det hjælper mig med at være den bedste mor, jeg kan være.

du har flere børn end arme …

Dette er sandt. Men det er virkelig ikke så slemt. Ærligt talt, den måde, jeg får det til at fungere på, er iført Emmy, så jeg har begge hænder fri til de ældre børn. Den ene skal HAVE, når du har en 3.baby er en stor bærer. Boppy karrus sendte mig deres nye ComfyFit Karrus Bæresele, og det er ægte kærlighed. Jeg har brugt en håndfuld andre luftfartsselskaber i løbet af de sidste 5 år, og ComfyFit er fantastisk, fordi det er en slags hybridfolie/bærer. Indpakning kan være vanskelig, fordi det er masser af stof at folde og pakke – Min ville ofte trække på jorden, da jeg satte den på, hvilket bare er groft. Jeg elsker sikkerheden og tilpasningen af en indpakning, men letheden ved en transportør, så ComfyFit er en fantastisk kombination af de to. Du skal bare klikke på den rundt om taljen, trække i skulderstropperne og krydse stropperne og binde dem. Det understøtter babyer, der vender mod mødre og, for babyer ældre end 6 måneder, udadvendt. Jeg elsker også, at det ikke kræver en nyfødt indsats (passer til babyer 8lbs-35lbs), det er super stretchy (som Yogabukser!), den grå farve er så smuk (kommer også i sort, kan ikke gå galt der), den har en lille lynlåslomme i linningen (perfekt til et kreditkort), den kommer i en pose, så du nemt kan opbevare den i bilen eller bleposen, og den kan maskinvaskes (fordi der sker ting). Du kan få fat i en på Target, , eller købe købe Baby og prisen er stor – under $75!

lommen passer ikke til min Store telefon, men passer til et kreditkort og/eller en nøgle

side note: Boppy gør nogle af vores foretrukne baby & Momma Gear. Jeg sover stadig med denne pude hver nat – vi var nødt til at købe en anden, fordi Coop stjal min! Jeg elsker også deres nyfødte liggestol-et must for nye babyer.

tænk på afstanden

en anden grund til, at vores overgang fra 2 til 3 var så let, er at afstanden mellem dem var ret anderledes. Min ældste 2 børn er 22 måneders mellemrum. Jeg havde ammet hende i 14 måneder, indtil jeg blev gravid med Cooper. Gravid igen, så plejede Cooper i et helt år. Det var bogstaveligt talt 3,5 år for aldrig at have en dag i min krop til mig selv; jeg var enten gestating en person eller opretholde deres ernæring. Det var vanvittigt! At have en nyfødt, når dit ældste barn ikke engang er 2, betyder også, at det “store barn” stadig er ret krævende og slet ikke selvforsynende. Før vi havde Emmy, jeg vidste, at jeg havde brug for lidt af en pause. Vi ventede, og afstanden mellem mit 2.og 3. barn endte med at være omkring 32 måneder, hvilket var meget mere håndterbart denne gang.

indbygget underholdning

de ældre to kan holde hinanden travlt. Jeg vil ikke sige, at mine ældste to børn leger perfekt sammen (langt fra det!) men de er i stand til at holde hinanden underholdt (på godt og ondt), mens jeg er optaget af babyen.

den tredje baby Stereotype

med børn er det eneste, du kan regne med, uforudsigelighed, men jeg havde ofte hørt, at 3.babyer er afslappede og generelt ret solrige. For os var det 100% tilfældet – Emmy er den sødeste og smiliest baby, vi har haft endnu. Hun er meget tilfreds, og jeg tror, det er fordi hun nogle gange må vente på, hvad det er, hun har brug for.

det hele er midlertidigt

Jeg tror, at det bedste mantra, Jeg har, når det kommer til forældre, er, at alt – det gode, det dårlige, det søvnløse – er midlertidigt. Om et par uger eller måneder, uanset hvad din nuværende kamp er, vil være væk – og en ny kan dukke op ;).

Hvad er dine tanker om at have 3 børn? Sørg for at tjekke flere Moderskabsposter, inden du går!