Articles

Sådan pakker du til College: 10 tip til din førsteårsstuderende [fotos]

med en sommer med planlægning, shopping og endeløs liste, der kommer fremad – der er ingen grund til, at din snart kommende College-nybegynder ikke kan tackle arbejdet! Jeg indrømmer, at da vi forberedte os på college sidste sommer, forestillede jeg mig, at det hele var en bindingsoplevelse. Imidlertid, som freshman flytte kom tættere sidste efterår, vores perspektiver voksede længere fra hinanden.

indvendigt var jeg følelsesladet, træt og ikke super ivrig efter at pakke. Min datter, imidlertid, var ophidset, ængstelig og tæller dagene. Jeg blev revet mellem at ville have hende til at nyde hende sidste sommer derhjemme og ville have hende til at dele arbejdsbyrden.

Jeg besluttede handling ville være den bedste tilgang. Så jeg fik travlt… og lavede denne liste. Her er hvordan vi gjorde det, og hvordan du kan også. Her er din jumpstart-vejledning for at få din snart til at være college-nybegynder i bevægelse!

pakning
der er ingen grund til, at din college-nybegynder ikke kan håndtere opgaven med at pakke til college. (Eksempel: @TatianaMara via Tyve20)

Sådan pakker du til college

1. Sørg for at tage et kig på eventuelle nye køb før de går til campus.

efter at have læst mange indlæg på den voksne & fløjet forældre Facebook-gruppe om bulede minikøleskabe og køleskabsdøre, der ikke ville lukke, Keurigs, der ikke ville brygge og fans, der ikke fungerede-vi gjorde en prøvekørsel. Viser sig, indersiden af køleskabet var et godt sted at stash og pakke den knækkelige Brita vandfilterkande og et par andre akavede sarte ting. Minikøleskabet var let at pakke om, og i nogle tilfælde var vi i stand til at strømline butiksemballagen med lidt mindre bulk.teknisk tip: Hvis du pakker en fungerende printer hjemmefra, skal du fjerne alle blækpatroner og taske sikkert. Fastgør din printerbakke med Frogtape maskeringstape ( findes i maleriforsyningsgangen), og find den rigtige størrelse boks, så printeren ikke skifter indeni. Hvis du har en ny printer i boksen, skal du dobbelttjekke, at din studerende kan oprette forbindelse til bærbar computer med USB-kabel ( ikke inkluderet i alle printere) eller Bluetooth. Test om nødvendigt enhedens forbindelse derhjemme først. Mange gymnasier tillader ikke Skole trådløs forbindelse til studerende printere.

frog tape

2. Mærk væk.

med en jumbo sharpie og Frogtape fik min datter til opgave at mærke alle de forskellige flyttekasser, containere, kasser og poser med studerendes navn/ værelse/ kollegienavn og telefonnummer. Dette bånd sidder fast på alt og efterlod intet klæbebånd.

stak tomme mærkede bevægelige containere sammen i et område. Opret et område med” indlæsning”, der er udpeget til alle genstande, der skal pakkes, undtagen store forudboksede genstande. Den visuelle hjælp til et separat område hjælper dig med at bestemme den bedste beholder for hver vare. Stak derefter alle bøger, notesbøger sammen i et område i dit indlæsningsområde.

3. Vask og pak alt tøj og sengetøj.

foldet tøj kan efterlades i vasketøjskurve i pakningsområdet til brug som pakningsfyldstof med resterende, der skal pakkes i blå Ikea-poser (#1 skal have sovesal til flytning om dagen).

IKEA taske

hængende tøj kan grupperes i lignende længde, ved små bundter og bundet sammen med en skraldespose / tøjpose. (De blå IKEA flytteposer fungerer også godt til dette, men vi sparer vores til større varer.) Jeg brugte også denne mulighed for at sikre, at min studerende vidste, hvordan man korrekt indlæser og vasker sengetøj ved hjælp af de forsyninger, hun tog på college. (Nej, ikke alle tæpper kan vaskes sammen, suk. )

tøj i poser

tøj i poser

4. Fyld plast opbevaringsbakker og skuffer med letvægts tøj og diverse. element.

Tape skuffer lukket, når hvert rum er fyldt helt. Lad være uudnyttet indtil da.

5. Pak sko sammen.

efter at have lavet et hurtigt stop ved samlede vine ( tomme kasser gemt foran til at tage), scorede jeg et par tunge kasser med indbyggede skillevægge. Disse gør fantastiske skoholdere. Kasser alle sko i overensstemmelse hermed.

sko i kasser

sko i kasser

6. Saml alle rengøringsartikler / flasker.

Kontroller alle toppe for at sikre, at de er låst. Løft skillevæggen ud af spiritusboksen, og slip plastaffaldsposen under stående skillevægge inde. Nestle taske med opretstående skillevægge tilbage i kassen. Fyld med vaskeri, rengøringsartikler. Når skillevægge er fulde, skal du trække plastikposen lukket og binde inden i kassen.

rengøringsmateriel

rengøringsmateriel

7. Pude din kosmetik.

kosmetik bør være polstret med bomuldspuder og bomuldskugler inde i alle kompakter. Pak i kosmetiske poser eller små skraldespande med ekstra polstring.

8. Runde op alle sportsudstyr og gennemgang.

få din studerende til at kontrollere alt udstyr for at undgå udskiftning i sidste øjeblik og nødvendig rengøring. Rengør, stak / indpak efter behov.

9. Saml flad skrøbelig indretning og billedrammer.

Slip i polstrede priority mail konvolutter og tape. Hvis ikke tilgængelig, oprette din egen ved hjælp af brunt papir indkøbsposer foldet i halve, med t-shirts og håndklæder i mellem. Tape bundt for at sikre. Stak forsigtigt i lasteområdet.

10. Sorter smykker og pakke som varer sammen.

små smykkeartikler kan placeres i de enkelte sektioner af en ren æggekarton. Øreringe kan pokes gennem en papirplade, med øreringe ryggen fastgjort bagved. Pak hele pladen med tryk og forsegl madpakningen.

smykker på plade

smykker på plade

spred et ark presse og forsegl indpakning på et bord og læg halskæder ovenpå. Dæk med et andet stykke presse og forsegl indpakning. Bemærk: dette skal skrælles åbent af hjørnerne, så du åbner hele arket ad gangen ( som at dreje siderne i en bog), så smykker let fjernes.

smykker

smykker

Når alt det præ-pakning arbejde blev gjort, i stedet for at overtage jeg ønskede at skabe en læringsmulighed for min freshman. For at børste op på mine egne færdigheder til pakning af bilen konsulterede jeg U-Haul moving ekspert og talsmand, Sperry Hutchinson, der delte disse fremragende tips:

Pro College Packing Tips

1. Pak først ting, du ikke bruger dagligt.

bøger, skoleartikler, forsyninger til college. Pak korrekt ved at sørge for, at du pakker hver kasse fuldt ud. En fuld kasse er en glad kasse, mindede Hutchinson. Dette forhindrer forskydning inde i kassen, skader og beskytter kassens integritet. Foring af bunden af kasser tilføjer styrke og forstærkning til dine kasser, Tilføj pap eller pakningspapir. (Vi brugte også skolemapper, notesbøger og spiralbøger). Bøger kan også gøre en god base i dine andre kasser. En stor kasse med bøger vil dog være for tung til at løfte.

2. Indlæs dit køretøj på samme måde som du gjorde med dine kasser.

læg først de tungere genstande, puds og beskyt ikke-boksede genstande for at forhindre skader (ved hjælp af møbelpuder, krympepapir eller tæpper), og brug stropper for at forhindre, at genstande skifter rundt. Indlæsning af køleskabet og futon skaber først en stabil belastning. Hutchinson tilskynder til kreativitet med at placere dine genstande i køretøjet er nøglen til at fylde et køretøj, så genstande ikke skifter, og i stedet forblive stabile og sikre.

3. Og mit sidste råd.. hold dig travlt og gør det til en familieaffære.

Giv alle et job at gøre. Tidlig indflytningsdag, jeg var nødt til at lukke min datters soveværelsesdør, ikke ønsker at se hendes værelse efterladt sparsomt med alle hendes yndlings ting pakket. Efter en hurtig morgenmad, vi flyttede med en følelse af spænding, og da vi trak ud af indkørslen, jeg tog mine solbriller på. Ikke kun skjule mine tårefulde øjne, men også at gøre mig klar til den åbne vej og det spændende, nyt eventyr forude.

hvad du måske også kan lide at læse:

6 Grunde til, at mødre græder, når de forlader deres børn på College dette er et øjeblik, der gør os så glade og ødelæggende triste. Find ud af hvorfor.

12 ting, der vil redde dit liv for College flytte i dag vi spurgte vores voksne og fløjet samfund for deres bedste tips og her er de.