Articles

Sådan hjælper du Baby med tilbagesvaling

boppyhood

da amning eller flaskefodring bliver en del af din nye morrutine, kan du finde dig selv let forberedt med en burp klud til rod. Hvad der får ham til at spytte op bagefter er en del af et almindeligt symptom, som de fleste babyer oplever, tilbagesvaling af spædbørn. To faktorer, der vides at forårsage det, kan ikke undgås: han ligger fladt det meste af tiden, og en flydende diæt i hans alder er et must.

mens du vil følge ethvert råd, som din læge kan give vedrørende tilbagesvaling, er der enkle ændringer, du kan foretage for fodringstid, der enten kan lindre eller slippe af med det helt.

prøv en langsom Strømningsflaske

Hvis han er flaskefodret, er et af de nemmeste første trin at kontrollere flasken og brystvorten. Det kan være, at flasken skaber for mange luftbobler, eller at brystvorten er for stor og skal være mindre for en langsommere strømning. Hvis du har mulighed for det, kan du prøve en anden flaske eller eksperimentere med brystvorter, der giver ham en langsommere strøm end hvad han er vant til.

prøv en lodret Fodringsposition

for tilbagesvaling anbefales det stærkt at fodre ham i opretstående stilling. Lad ham sidde op med hovedet placeret på brystet eller i din arm. Ud over at sikre, at hans hoved understøttes over maven under fodring, skal du holde ham lodret i 20 til 30 minutter bagefter.

prøv små, hyppige fodringer og Burp ofte

fodre ham mindre ad gangen, men oftere kan forhindre syre refluks. Af denne grund vil du sikre dig, at du heller ikke overfodrer ham. Sørg for, at han får den nøjagtige mængde modermælk eller formel, der anbefales. Hvis du ammer, er en anbefaling at prøve et bryst kun pr. Du undgår også to mælkeudkastninger og overskydende indtagelse af luft. I stedet for at vente, indtil han er færdig med at fodre, burp ham intermitterende. Dette vil hjælpe ham med at frigive gas hurtigere.

prøv at skifte din diæt til modermælk eller skifte formel

bortset fra din amning, der giver gode øjeblikke at binde, har din modermælk også gavnlige egenskaber for hans fordøjelsessundhed. Ikke kun er det allergivenligt, men han kan fordøje det dobbelt så hurtigt som formel. I tilfælde af tilbagesvaling, hvor din baby ammer eller udelukkende får flaske modermælk, skal du være opmærksom på din kost. Ifølge nogle eksperter kan fjernelse af visse fødevarer såsom komælk og æg lindre hans fordøjelsessymptomer. Hvis du fodrer ham formel i stedet, overveje at skifte til en, der er hypoallergen eller laktosefri for at se, om det hjælper.