Articles

NYC vil afslutte praksis med lægemiddelprøvning af gravide patienter uden skriftligt samtykke

Ny York Citys offentlige hospitaler vil afslutte en langvarig praksis med lægemiddelprøvning af gravide patienter uden deres eksplicitte skriftlige samtykke, en politik, som fortalere siger, fører til unødvendige undersøgelser og opretholder racemæssige forskelle i børnevelfærdssystemet.politikændringen kommer, da byens Menneskerettighedskommission også åbner en undersøgelse af tre private hospitaler for at afgøre, om der er tegn på racemæssig bias i, hvem der testes for stoffer og rapporteres til børnevelfærdsmyndigheder.under City Health and Hospitals Corporation ‘ S tidligere politik behøvede medicinsk personale ikke at give gravide patienter nogen skriftlig information om en toksikologitest eller få deres underskrifter til at udføre en, hvilket førte til, at kvinder rapporterede, at de blev testet ubevidst eller uden deres godkendelse.

sundhedsudbydere har bred skønsbeføjelse til at indkalde rapporter om forsømmelse af børn, og en positiv lægemiddeltest kan føre til en mistænkt sag. Når disse rapporter er indgået i et statligt system, har lokale agenturer som byens Administration for børns tjenester mandat til at undersøge dem.

Lyt til Yasmeen Khans rapport om sundhed og hospitaler sporer ikke, hvor mange testresultater der har ført til rapporter om forsømmelse af børn fra hospitalets personale. Det har heller endnu ikke reageret på en anmodning om informationsfrihed fra Gothamist/VNYC om data, der blev indsendt for mere end et år siden, om antallet af kvinder og nyfødte, der blev testet for stoffer. ACS sagde også, at det ikke havde let tilgængelige data om tilfælde relateret til stofbrug under graviditet.men en FOLIEANMODNING fra bevægelsen for Familiemagt, en advokatorganisation, fandt, at hundreder af nyfødte med positive toksikologiske tests i Ny York City rapporteres til børnevelfærdsembedsmænd hvert år.

i 2019 blev 760 nyfødte med positive toksikologiske tests rapporteret til børnevelfærdsmyndigheder. Efter en indledende undersøgelse fandt byen 486 af disse sager troværdige, ifølge en lang rapport om emnet offentliggjort af organisationen i Juni.Lisa Sangoi, meddirektør og medstifter af bevægelsen for Familiemagt, sagde at teste gravide kvinder eller deres nyfødte og rapportere disse resultater til børnevelfærdsmyndigheder, har sine rødder i krigen mod narkotika. Meget ligesom byens forfatningsmæssige brug af stop og frisk, Sangoi sagde, at narkotikatestpraksis “er rettet mod sorte og brune samfund til politiarbejde, til overvågning, og til kontrol på en måde, som hvide og velhavende mennesker, der også bruger stoffer i samme takt, sjældent, hvis nogensinde bliver politiseret.”

samlet set udgør sorte og Latino-børn 87% af rapporterne om forsømmelse eller misbrug af børn, selvom de repræsenterer henholdsvis 23% og 36% af børnepopulationen. Disse forskelle forværres gennem de forskellige faser af børnevelfærdssystemet, såsom familier, der skal gennemgå tilsyn bestilt af en domstol eller børn, der placeres i plejehjem.næsten 56% af børn i plejefamilier sidste år var sorte, ifølge administrationen for børns tjenester. Kun 5,3% var hvide.

på en byrådshøring i 2019 beskrev mødre og deres advokater et børnevelfærdssystem, der overvåger og straffer familier snarere end at støtte dem gennem spørgsmål som stofbrug og problemer primært relateret til fattigdom.Shakira Kennedy vidnede under høringen om, at hun røg pot for at hjælpe med svær kvalme, da hun var gravid med tvillinger, og at hun afslørede disse oplysninger til en læge. Kennedy, En sort kvinde, sagde, at hun blev administreret en lægemiddeltest på et offentligt hospital uden hendes samtykke, og resultaterne blev rapporteret til børnevelfærdsembedsmænd. Børnebeskyttelsesarbejdere fra ACS kom til hendes hospitalsseng, mens hun var ved at komme sig efter fødslen, sagde Kennedy, og informerede hende om, at de indledte en undersøgelse.Gothamist rapporterede også sidste år om en sag, hvor byen fjernede en nyfødt fra sin mor, efter at babyen testede positivt for marihuana. Byen brugte sine nødbeføjelser til at adskille mor og barn — en magt, der gør det muligt for byen kun at fjerne børn uden godkendelse fra en dommer i familieretten, når der er bevis for, at et barn er i overhængende fare. Børneværnsarbejdere tillod barnet at blive i sin fars omsorg og udstødte moderen fra det hjemløse husly, hvor alle tre boede.

“Vi har en kollektiv pligt til at sikre, at denne regeringsindgreb kun søges og bruges, når der er ægte bekymring for et barns sikkerhed eller overhængende risiko for et barn, og at det ikke bruges uhensigtsmæssigt eller uforholdsmæssigt, hvilket resulterer i yderligere marginalisering og traumer for farvefamilier,” sagde David Hansell, kommissær for administrationen for børnetjenester, ved en anden byrådshøring i sidste måned om forskelle i systemet.

alligevel siger fortalere, at en lægemiddeltest ofte og uretfærdigt bruges som en slags forældretest.

“ofte hvad vi ser, når der er en positiv toksikologi med en forælder — det er patologiseret,” sagde Miriam Mack, politisk rådgiver for familieforsvarspraksis hos Brons forsvarere. “Det er holdt op som en anklage for deres forældre.”

Mack og andre bemærker, at på et tidspunkt, hvor både byen og landet anerkender stofbrug i det strafferetlige system som et spørgsmål, der skal behandles med behandling over fængsling, anvendes den samme logik ikke på børnevelfærdssystemet med dets magt til at føre tilsyn med og adskille familier.alene i USA faldt narkotikarelaterede anholdelser fra 2011 til 2017. Men børnevelfærdsundersøgelser, der involverede påstande om stofbrug, forblev stabile i samme periode, ifølge Movement For Family magts rapport.Sarah Roberts, lektor ved Institut for Obstetrik, Gynækologi og Reproduktionsvidenskab ved University of California San Francisco, siger, at fokus på stofbrug under graviditet skal være på behandling snarere end på, hvem der skal testes, og hvornår.Roberts forskning har kastet lys over, hvordan frygt for inddragelse af børnevelfærd har ført til, at kvinder i farve forsinker prænatal pleje, nogle gange fører til ugunstige graviditetsresultater, og om, hvordan selv nye politikker, der er beregnet til at standardisere screeningsprocedurer, faktisk har yderligere kodificeret racemæssige forskelle.

“vi bruger så meget af vores tid på at fokusere på test og spørgsmål omkring,” skal det være universelt? Skal det målrettes?””sagde Roberts. “Og jeg tror, at det faktisk tager os væk fra det vigtigere spørgsmål, som er:” hvad skal der faktisk ske, hvis der er en positiv test? Og hvis en positiv test fik nogen til at få seks uger af en natsygeplejerske og seks måneders gratis børnepasning, ville mine bekymringer over de nuværende racemæssige uligheder i test forsvinde. Så problemet er faktisk ikke selve testen. Problemet er, hvad der sker som svar.”den nye politik på byens offentlige hospitaler, der trådte i kraft den 15.September og erstatter den, der blev udstedt i 2014, hævder, at brug af stoffer eller andre stoffer under graviditet, som alkohol og cigaretter, er et medicinsk problem, der bør vurderes med henblik på at forbinde kvinder til behandling, hvis det er nødvendigt. Politikken råder medicinsk personale til at screene alle gravide kvinder, der modtager pleje, med et verbalt spørgeskema om potentiel stofbrug.

udbydere kan stadig bestille en toksikologitest, men politikken sigter mod at standardisere, når denne test bestilles, hvis overhovedet, og kun med det formål at yde den nødvendige medicinske behandling. En toksikologitest kræver nu også moderens skriftlige, informerede samtykke.Dr. Machelle Allen, system chief medical officer for Health and Hospitals Corporation, erkendte, at ændringen i politikken kom som svar på vidnesbyrdet, der blev hørt på byrådets høring sidste år.”essensen af politikken er i det væsentlige at understrege, at stofbrugsforstyrrelse er en medicinsk tilstand og ikke et moralsk problem — og det er faktisk den første sætning i vores politik,” sagde Allen. “Jeg tror, at denne skriftlige politik virkelig forbedrer beskyttelsen af patienterne, og det er bare god lægehjælp.”

den nye hospitalstestpolitik giver ingen vejledning om, hvornår man skal rapportere eller afstå fra at rapportere resultater til børnevelfærdsundersøgere. Bare i sidste uge udstedte ACS i samarbejde med Department of Health retningslinjer, der mindede sundhedsudbydere om, at en positiv lægemiddeltest alene ikke berettiger til en rapport om forsømmelse eller mishandling.undersøgelsen, der gennemføres af Menneskerettighedskommissionen, vil undersøge, om der findes test og rapportering af bias på tre private hospitaler: Montefiore, Mount Sinai og Presbyterian. Byens undersøgelse forventes at tage mindst et år.

Kommissionen sagde, at der ikke er nogen specifik klage over hospitalerne, men at undersøgelsen stammer fra bekymringer fra fortalere om potentiel bias. Kommissionen siger, at den også valgte Montefiore, Mount Sinai og Presbyterian, så den kunne undersøge hospitalssystemer, der tjener en mangfoldighed af patienter til at identificere og udrydde enhver mulig forskelsbehandling. Repræsentanter for de tre hospitaler returnerede ikke straks anmodninger om kommentar.