Articles

Lad ikke babyen dræbe ham

VANESSA s Larsen

la PATRIA | MANISALES

Alba Marina startede med rødme i sin venstre arm. Om morgenen gjorde det ikke ondt, men i løbet af eftermiddagen var betændelsen større. Han gidet at bære langærmet tøj.

abscessen lignede en vulkan. Før irritationen gik han til hjemmebehandling af varmt vandklude. Derefter satte han på området et stykke moden tomat for at få “mund til kornet”, hvilket forårsagede udgangen af pus, der udviste en fedtet lugt.

fordi materialet stadig kom ud, foretrak hun at se sin EPS-læge. Der ekstraherede de resten af indholdet og sendte ham 42 injektioner for at bekæmpe infektionen. Efter flere kurer, antiinflammatoriske lægemidler og antibiotika formåede han at overvinde det. Patienten, 54 år gammel, havde lidt fra fødslen, men ikke at konsultere lægen. Hun blev indlagt på hospitalet derhjemme.

smertefulde

ifølge praktiserende læge Alejandra L. P., hudabcesser bedre kendt som født, er en infektion forårsaget af en bakterie kaldet stafylokokker, som er sået i den dybe del af en skadet hårfollikel. Bakterier opbygges på en sådan måde, at de danner en ildelugtende pasta eller væske. De har tendens til at fremstå mere på ansigt, nakke, skinker, kønsorganer, lyske og lige hos mænd end hos kvinder.

“de kan være fra størrelsen af en bønne til en lille bold. Smerten bliver værre, da bums fyldes med pus og dødt væv, men de er normalt ikke et alvorligt helbredsproblem og kan behandles effektivt derhjemme,” siger han.

den professionelle forklarer, at brugen af varmt vand komprimerer eller våde håndklæder er de mest almindelige til at lindre smerter. “Når de ser ud, er de en ideel mulighed for at undgå alvorlige komplikationer. Varme stimulerer cirkulationen i området og hjælper med at tiltrække antistoffer og hvide blodlegemer til kernen i infektionen.”

Han tilføjer, at hvis kornet ikke er drænet inden for to uger, er det vigtigt at se en læge for at forhindre infektionen i at sprede sig til andre organer. “Hos patienter, der har komplikationer, er det sædvanligt at punktere kogningen på deres kontor eller i operationsstuen. Dette sker, fordi kornet har flere poser med pus, der skal drænes, eller fordi det er placeret i et delikat område, såsom næse eller øregang.”

bemærk!

* Hvis en byld vises på ansigt, ryg, indersiden af næsen, øregangen, eller i folden mellem balderne for at se lægen.

* dukker ofte op igen. I nogle tilfælde kræver behandling af tilbagevendende fødsler i områder som lysken og armhulerne fjernelse af svedkirtler, hvis konstante betændelse forårsager gentagelsen.

* hvis barnet ledsages af symptomer som feber, små røde pletter på det berørte område, eller hvis hele området er betændt, hårdt og rødt, skal du kontakte en læge. Dette er tegn, der indikerer infektion.

* de, der har diabeteskræft eller tager medicin som steroider, der svækker immunsystemet, er tilbøjelige til dem. I disse tilfælde er kroppen ikke i stand til at bekæmpe infektionen alene.

* vask dine hænder grundigt efter at have rørt en kog.

* Du må ikke genbruge eller dele ansigt og håndklæder med en person, der har infektionen.

* Bortskaf gasbindet eller papiret i en forseglet pose, så væsken i kornet ikke kommer i kontakt med andre elementer.