Articles

kan hunde føle, når de er elskede?

hunde er kablet gennem tusinder af år for at være vores evigt venner. Hvordan vi fik så heldig at komme hjem til en manisk, logrende hale og smiley basenhed ansigt er Mother Nature ‘ s hemmelighed.

ser din Maltipoo (legetøj puddel / Maltesisk) spinning rundt, så glad deres ejer er kommet hjem, bjælker kærlighed gennem dit hjerte. Du er bare i døren, og legebøjningen begynder, da de hurtigt forstørrer for at samle et af deres legetøj. Det er faldet for dine fødder, og festlighederne er på, da de hopper op i dine arme og slikker dig som skør.

er de bare lettet over, at du er kommet tilbage, eller er det fordi de elsker dig? Du viser dem, hvor meget du holder af ved at hente snor og gå udendørs. Kvalitetstid med din hund lader dem vide, at du virkelig er investeret.

The Guardian fremhævede Professor John Bradshore, en videnskabsmand, der har viet de sidste 25 år til at studere hunde. Han er også forfatter til” Til forsvar for hunden”, en fascinerende læsning for alle pooch-elskere. Professor Bradshore forklarer, hvordan videnskaben er cagey om at bruge” L “- ordet og foretrækker at gå med udtrykket” vedhæftet fil ” som en sikker måde at definere en hunds følelser på.

Han er ikke genert over sin egen tro på, at hunde virkelig elsker os og opfordrer beviset via “love-bug”-hormonet ilttocin, at superladninger, når hunde hænger sammen med kendte mennesker. Det er et gensidigt samspil mellem hormonel lyksalighed, da menneske og hund deler tætte øjeblikke.

tegn på, at hunde føler kærlighed, er den måde, de stirrer på dig og læner sig lige ind i din krop. Dette er deres måde at komme tæt på og bede om kærlighed. Har du nogensinde bemærket, hvordan din Husky gaber, når du gør det? Ifølge ugen afslørede en undersøgelse i Tokyo, at bashøjttalere er mere tilbøjelige til at gengælde et gab med deres ejer end fremmede.

det er nemt for os at vise, at vi er head-Over-heels for vores pooch med et skab fuld af godbidder, masser af doggy gåture og en session med mave gnider. Spørgsmålet er, hvordan returnerer en basenhed kærligheden?

når en hund ønsker at få din opmærksomhed, nyser de dig med næsen. Det er deres måde at sige “Jeg har brug for nogle hvalp lovin’.”Hvis de opfanger vibes, vil de sukke med tilfredshed. Dette er et positivt tegn din pooch elsker og stoler på dig.

hunde gør en glad dans, når tonen i din stemme er højere i tonehøjde. Dette er babysnak, og hunde kan ikke få nok af det. De gøer og bukser med spænding ved at vide, at deres kæledyrsforælder taler doggy kærlighed.

en del af at elske din pooch er at få dem passende dyrlægepleje plus nærende mad og husly. God forældre involverer et struktureret liv med masser af motion og kærlighed.