Articles

Hvem vandt NASCAR mesterskabet i 2020? Fuld resultater fra Cup Series-titelløbet kl Føniks

Chase Elliott handlede føringen med Brad Keselovski og Joey Logano for meget af anden og tredje etape af søndagens NASCAR championship racee kl Føniks. Men da han endelig nærmede sig det rutede flag, var der ingen i nærheden af ham.

Elliott sluttede næsten tre sekunder foran Keselovski for at gøre krav på den første titel i sin karriere. Kun Jeff Gordon var yngre i løbet af de sidste 50 år, da han nåede toppen af sporten.

“Dette er uvirkeligt,” sagde Elliott. “NASCAR Cup seriøs mester? Tager du pis på mig?”

NASCAR-præsident Steve Phelps præsenterer Bill France Cup til dette års mester, @chaseelliott. pic.twitter.com/w8EezZsatK

— NASCAR (@NASCAR) 8.November 2020

mere: Chase Elliott deler øjeblik med Jimmie Johnson

Penske holdkammerater Keselovski og Logano kom hver for at vinde et mesterskab for anden gang i deres karriere. Hamlin er nu kommet til kort på alle fem af hans finaleoptrædener.

med sejren lukkede Elliott kampagnen med tre sejre i sine sidste fem løb.

nedenfor er løbets afsluttende rækkefølge samt nøglestatistikker fra konkurrencen:

Hvem vandt NASCAR-mesterskabet i 2020?

Chase Elliott, 24, blev den yngste NASCAR-chauffør, der vandt et Cup Series-mesterskab siden Jeff Gordon i 1995. Han førte 153 ud af 312 omgange ved titelløbet i 2020 kl.