Articles

Hvad er tidligere ‘prisen er rigtig’ vært Bob Barkers nettoværdi?

værter har en ting til fælles; de er snakkesalige og har en behagelig personlighed. Selvom nogle spiludstillinger er kommet og forladt udstillingsindustrien, nogle har fortsat med at kæmpe gennem et par årtier, alt takket være deres værter.

et glimrende eksempel på et spilprogram, der har modstået tidstesten på grund af sin utrolige vært, er prisen er rigtig. Da Bob Barker sluttede sig til forestillingen i 1972, forventede han ikke at blive i mere end tre årtier. Læs videre for at finde ud af, hvor meget spilværtens nettoværdi er i dag.

Bob Barker har en bred karrierebane

Bob Barker deltager i sæt af 'prisen er rigtig''The Price Is Right'
Bob Barker deltager i sættet med 'prisen er rigtig''The Price Is Right'
Bob Barker deltager i sættet med ‘prisen er rigtig’/JB lacroiks/trådbillede

født som Robert Barker den 12.december 1923, begyndte Barker sin karriere i sin college-radiostation kaldet ktts-fm i Springfield. Han flyttede senere til Florida, hvor han fik et job som annoncør og nyhedsredaktør for 1340 AM i Palm Beach.

Barker udviste stor dygtighed i sin arbejdslinje hele vejen igennem. Da han flyttede til Californien i 1950, fik han et radioprogram kaldet Bob Barker Vis i Burbank. Forestillingen løb i alt seks år. Barker bemærkede en dag, mens sidstnævnte var vært for et publikumsdeltagelsesprogram i Californien.

derfor overgik Barker fra radio til tv med sin første koncert på TV i 1956, kaldet sandhed eller konsekvenser. Barker kørte forestillingen i næsten to årtier indtil 1974. Mens han stadig var vært for sit langvarige program Truth or implications, valgte NBC Barker i 1971 at være vært for en pilot på netværket til et program kaldet Simon Says.i 1972 ønskede CBS at genoplive spillet viser prisen er rigtig som fremsat af Bill Todman og Mark Goodson. Netværket ledere enige om at gøre en genoplivning af Vis kun på en betingelse, at Bob Barker vært for det. I September 1972 blev Bob Barker den nye vært for det moderniserede program The Price Is Right.

Barkers tid på ‘prisen er rigtig’

relateret: verdensrekorden Bob Barker mente, at Aleks Trebek brød

som nævnt ovenfor ønskede CBS, at Barker skulle være vært for forestillingen i stedet for den foreslåede vært Dennis James. På grund af modstanden ved at have ham som vært for forestillingen besluttede Barker at opgive sin plads til en anden forestilling, der blev sendt samme dag som prisen er rigtig for at give James mulighed for at blive seriens vært.CBS insisterede på, at Barker skulle være med i serien eller slet ikke have nogen forestilling, og efterfølgende blev Barker seriens vært i 1972. På grund af branchens standarder på det tidspunkt kunne mange præsentationsværter ikke lide at blive set med gråt hår på hovedet, så de Ville farve dem for at se yngre ud.

Barker besluttede at gå imod kornet og holdt sig væk fra farvestoffet og efterlod sit hår til at antage en naturlig grå farve i 1987, hvilket øgede seriens ratings. Barker fungerede som vært for Price Is Right indtil sin pensionsmeddelelse i juni 2007. Han vendte senere tilbage til yderligere tre episoder på serien, inden han overleverede den til Carey.Barkers Tid på prisen er rigtig har været intet mindre end skandaløs, da han har fundet sig selv kæmper forskellige retssager mod ham. Måske involverer den mest berømte retssag mod den berømte spiludstillingsvært ham og en af Barkers skønheder Dian Parkinson, som han rygtes om at have haft en affære med.

Bob Barkers nettoværdi er mildt sagt imponerende

Bob Barker er uden tvivl den længst kørende spiludstillingsvært i historien, og hans nettoværdi er enig. ifølge Celebrity nettoværdi er den pensionerede MC ‘ s anslåede nettoværdi $70 millioner, hvilket gør ham til en af de rigeste spiludstillingsværter gennem tidene. Mod det sidste årti af sin tid som seriens vært modtog Barker en årsløn på i alt $10 millioner, hvilket signifikant øgede hans nettoværdi.