Articles

Hvad betyder det, når en pige kysser din kind?

hvis en pige for nylig kyssede dig på kinden, undrer du dig sandsynligvis over, hvorfor og hvad det kan betyde om den måde, hun føler om dig.

i dette indlæg vil jeg hjælpe dig med at forstå, hvorfor hun måske har kysset din kind, og hvorfor andre piger også kan kysse din kind.

så hvad betyder det, når en pige kysser din kind? Hvis hun kun kyssede din kind, og hun viste tegn på tiltrækning på kropssprog, ville det være sandsynligt, at hun viste, at hun kan lide dig. Imidlertid, hun kunne også have gjort det for at være høflig, fordi hun forsøgte at berolige dig, eller fordi hun viste, at hun værdsatte din hjælp.

da der er en række grunde til, at en pige kan kysse dig på kinden, er det vigtigt at overveje den måde, hun gjorde det på, og det kropssprog, hun viste.

hvorfor en pige vil kysse din kind

hver af de forskellige grunde til, at en pige vil kysse din kind vil sandsynligvis komme med en række spor i hendes kropssprog og den måde, at hun kysser det.

i afsnittene nedenfor viser jeg dig en række grunde til, at en pige vil kysse din kind og tegnene til at kigge efter med dem.

hun er tiltrukket af dig

årsagen til, at hun kyssede dig på kinden, kunne være, at hun viste, at hun kan lide dig.

Dette ville være mere sandsynligt, hvis hun kun kyssede din kind, hun viste positive kropssprogstegn omkring dig, og hvis hun gjorde det, når hun kramede dig tæt.

hvis hun kyssede dig på kinden, fordi hun kan lide dig, ville det være sandsynligt, at hun ville vise, at hun også kan lide dig på en række andre måder.

eksempler kan omfatte:

 • holder langvarig øjenkontakt med dig
 • rører dig mere, end hun rører ved sin anden vens
 • har udvidet pupiller, når hun ser på dig
 • peger fødderne på dig, selvom du er til hendes side
 • står tættere på dig, når du taler til dig, end hun gør med andre mennesker
 • justering af hendes udseende, når hun bemærker dig
 • børstning af håret til den ene side, når hun bemærker dig
 • strøg hendes hår, når du taler til dig
 • vippe hendes hoved, når du taler til dig
 • siddende eller stående mere oprejst, når hun bemærker dig
 • spejling af dit kropssprog
 • ser på dig, når du er sammen med andre piger
 • griner og ser ud til at se, om du griner
 • rører dine fødder med fødderne

hun betragter dig som en ven (hun viste, at hun værdsætter din hjælp)

grunden til, at hun kyssede dig på kinden, kunne være, at hun viste, at hun betragter dig som en ven.

dette ville være mere sandsynligt, hvis hun også kysser sin anden ven på kinderne, og hvis hun viser det samme kropssprog omkring sin ven, som hun viser omkring dig.

hvis hun kyssede dig på kinden, efter at du hjalp hende med noget, kunne det også være, at hun viste, at hun værdsatte din hjælp. Imidlertid, hvis hun også kysser din kind på andre tidspunkter, ville dette være mindre sandsynligt.

hvis hun betragter dig som en ven, ville det være sandsynligt, at hun ville vise positivt kropssprog omkring dig, såsom at smile, hæve øjenbrynene og vise interesse for dig. Men, hun ville være mindre tilbøjelige til at vise tegn på tiltrækning, såsom at vippe håret til siden, holder langvarig øjenkontakt og justerer sit udseende, når hun ser dig.

det er kulturelt

i nogle kulturer er det normalt at kysse på kinden, når man siger hej eller farvel.

hvis hun kyssede dig på kinden, når hun sagde hej eller farvel, ville det være mere sandsynligt, at hun var høflig, især hvis hun også gjorde det med andre mennesker.

når det er sagt, kan det stadig være tilfældet, at hun gjorde det, fordi hun kan lide dig. Derfor ville det hjælpe med at overveje det kropssprog, hun viste.

hun forsøger at berolige dig

Hvis du var trist på det tidspunkt, så kunne hun have kysset dig på kinden, fordi hun forsøgte at berolige dig.

Dette ville være mere sandsynligt, hvis hun kyssede din kind, da du følte dig trist, når du talte med hende om noget, der gjorde dig trist, eller når du viste tegn på at være trist. Hun har måske også gjort andre ting for at berolige dig, såsom at gnide din hånd eller din ryg og sige ord med beroligelse.

det ville også være tilfældet, at hun kun ville have kysset dig på kinden dengang og ikke på andre tidspunkter også.

overvej, om hun kysser sin anden vens kinder

når du prøver at forstå, hvorfor hun kyssede dig på kinden, ville det hjælpe med at overveje, om hun også gør det med sine andre venner.

hvis hun kysser sin anden vens kinder, ville det være mindre sandsynligt, at hun kyssede din på grund af tiltrækning, medmindre hun også viste kropssprog tegn på tiltrækning omkring dig, som hun ikke viser omkring andre.

mens hun kun ser ud til at kysse dig på kinden, ville det være mere sandsynligt, at hun gjorde det på grund af tiltrækning.

tænk på hvornår og hvor hun kyssede din kind

når du prøver at forstå, hvorfor hun kyssede dig på kinden, ville det også være nyttigt at overveje timingen og placeringen af, hvornår hun gjorde det.

hvis hun kyssede dig på kinden, da du begge var alene sammen, ville det gøre det mere sandsynligt, at hun enten gjorde det for at berolige dig, eller fordi hun viste tiltrækning.

hvis hun kyssede dig på kinden omkring sine andre venner, ville det være mere sandsynligt, at hun viste, at hun betragter dig som en ven. Selvom, hun stadig kunne have gjort det for at vise, at hun er tiltrukket af dig. Hvis hun er så ville det være sandsynligt, at hun ville vise tegn på tiltrækning omkring dig, at hun normalt ikke rundt med mennesker.

tænk over, hvordan hun reagerer på at se dig

det ville også være nyttigt at overveje, hvordan hun reagerer på at se dig, når hun prøver at finde ud af, hvorfor hun kyssede dig på kinden.

hvis hun ændrer sit kropssprog, når hun bemærker dig, ville det være et stærkt tegn på, at hun har følelser for dig. Det antages, at hun ændrer det på en positiv måde, der antyder tiltrækning.

dette betyder, at hvis hun reagerer på at se dig på måder som:

 • Raising hendes øjenbryn og smilende
 • justering af den måde, hun ser
 • peger hendes fødder på dig
 • Flicking hendes hår til siden, så du kan se hendes hals
 • have flere udvidede pupiller
 • hold øjenkontakt med dig

Overvej den type forhold, du har med hende

den type forhold, du har med hende, kan også påvirke de mulige årsager til, at hun kyssede dig på kinden.

Hvis du har været venner med hende i et stykke tid, ville det være mere sandsynligt, at hun kyssede dig på kinden som en ven. Det er medmindre hun kun gør det med dig, og hun viser tegn på tiltrækning omkring dig.

Hvis du ikke havde kendt hende længe, ville det være mere sandsynligt, at hun kyssede dig på kinden, fordi hun enten var høflig, eller hun viste tiltrækning til dig.

relateret

når en pige kysser en fyr på kinden, hvad betyder det? Det kan betyde, at hun er tiltrukket af ham, især hvis hun viser tegn på tiltrækning på sit kropssprog omkring ham, og hun kun kyssede hans kind. Det kan også være, at hun var høflig, hun betragter ham som en ven, hun beroligede ham eller viste, at hun værdsatte ham.

hvorfor skulle en pige kysse dig på kinden farvel? Det kunne være, at hun var høflig, og det ville være mere sandsynligt, hvis hun også gjorde det med andre mennesker også. Hvis hun kun kyssede din kind, og hun viste tegn på tiltrækning omkring dig, ville det være mere sandsynligt, at hun viste, at hun kan lide dig.

Hvis du vil lære mere om kropssprog, vil en bog, jeg vil anbefale, være den endelige bog om Kropssprog. Det viser dig, hvordan du fortolker kropssprog og forstår folks sande intentioner.

Ezoic