Articles

Fordele og ulemper ved rustfrit stål

fordele og ulemper ved rustfrit stål

rustfrit stål er et velkendtmateriale, der bruges til at lave alt fra køkkenredskaber til bildele. En legering, der blander elementer som krom, titanium og nikkel, dens sølvfarvede finish gør det også til en populær vare inden for smykkedesign. Rustfrit stål ikke kunefterligner udseendet af fint ædelmetal, men kugler lavet af dette materiale ermeget mere overkommelig. Når det kommer til ringe, er de lavet af rustfrit stål smart valg til daglig brug, da de vil være holdbare og stærke.Der er dog fordele og ulemper, der skal overvejes, før du glider den nye ringtil din finger.

fordele

  • rustfrit stål er et højtholdbart metal, der gør det muligt at modstå slid på hverdagenaktiviteter, som ellers kan beskadige en ring. Det hårde metal modstår ridser og korrosion takket være et usynligt lag af krom, der forhindrer iltning; dette gør det til et vidunderligt metal af valg til Kropssmykker. Vedligeholdelse af smykker i rustfrit stål er også meget lettere, da du ikke behøver at have en særlig rengøringsløsning for at passe på dine smykker. Brug bare varmt vand, flydende sæbe og en lille smule armbue fedt og din rustfri stålring vil være god som ny. Fordi det ikke er et dyrebart metal, såsom guld, sølv eller bronse, er det meget overkommeligt, hvilket gør rustfristålstykker ret budgetvenlige.

ulemper

  • på trods af dens holdbarhed kan rustfristålringe bukke. Sammenlignet med ædle metaller, kun sølv dentsmere end rustfrit stål. Det kan være svært at dimensionere en rustfri ringfordi metallet er hårdt, stift og stift. Denne stivhed gør også itchallenging for juvelerer at sætte ædelstene. Derudover kan rustfrit stålnogle gange omfatte nikkel, hvilket kan være problematisk, hvis du har en nikkelallergi. Selvom folk med nikkelallergier med succes har bæretoooh! Skinnende ting smykker uden problemer, sværhedsgraden af allergieradskiller sig fra person til person, så det anbefales stadig at være forsigtig, nårkøb rustfrit stål og køb på egen risiko, hvis du har en nickelallergi.