Articles

bedste baseballbat til 9-10 år gamle spillere i 2020

på denne side undersøger vi, hvordan du vælger den rigtige baseballbat til din 9-10 år gamle spiller. Målet, når du vælger en flagermus til dit barn, er funktionalitet og sikkerhed. En flagermus, der er for tung, vil være vanskelig for dem at holde niveau, når de svinger. En flagermus, der er for lang, vil være svært at kontrollere og vil påvirke flagermusens hastighed. Nu, med et par års holdspil under deres bælte, er det tid til at finjustere den flagermus, din spiller vil bruge. Med det i tankerne har jeg listet 6 af de bedste baseball flagermus til 9-10 årige spillere til din overvejelse nedenfor.

de fleste spillere i aldersgruppen 9-10 år klarer sig godt med en 28-29 tommer flagermus med en -10 dråbe. Mindre spillere vil have en kortere, lettere flagermus. En større spiller vil have en længere tungere flagermus. Baseballbatstørrelsesdiagrammet nederst på denne side hjælper dig med at træffe det rigtige flagermusvalg. Højde-og vægtforskelle blandt spillere i denne aldersgruppe kan variere betydeligt. Lad os tale om, hvordan du sikrer dig, at du har den rette længde og vægt bat til din afspiller.

Længde: en simpel test er at få din spiller til at holde deres dominerende arm ud til deres side. Måling fra midten af deres bryst til spidsen af deres fingre vil give dig en god indikation af, hvilken længde bat de skal bruge.

vægt: en mindre kontakt hitter vil have en lettere flagermus (højere dråbe dvs.-10), så de kan svinge flagermusen med hastighed og skabe god kontakt. En større, stærkere hitter vil være i stand til at håndtere en tungere flagermus (lavere dråbe dvs.-8) for strøm en god test for at se, om din spiller kan håndtere en tungere flagermus, er at få dem til at holde flagermusen lige ud til deres side med deres dominerende arm (parallelt med jorden). Hvis de kan holde det lige ud i 45 sekunder uden at slutningen af flagermusen falder, så kan de håndtere vægten af den flagermus.

Diameter: enhver USA-godkendt bat med en diameter på 2 5/8 ” eller derunder er acceptabel. Jeg har præsenteret 2 5/8 ” flagermus i mine forslag nedenfor

Husk at drop er antallet af ounces, der trækkes fra længden af flagermus for at bestemme flagermusens vægt. De fleste spillere i aldersgruppen 9-10 år vil have en flagermus, der typisk har en “drop 10” (-10) For eksempel, hvis dit barn har en flagermus, der er 28 og en dråbe på -10, skal du trække 10 fra længden, og du vil opdage, at flagermusen har en vægt på 18 ounces. Du har mulighed for at vælge en længde og vægt på hvert af nedenstående links. Brug igen baseballbatstørrelsesdiagrammet nederst på siden til at guide dig.

afhængigt af deres færdighedsniveau vil de fleste 9-10-årige spillere spille enten i en mindre liga division-spiller pitch eller et major league division hold. Little League division-diagrammet efter alder er nederst på denne side. Spørg din liga, hvis du har spørgsmål om, hvilken liga eller division dit barn skal spille i.

godkendte baseball bat kriterier ændret sig dramatisk i 2018. Flagermus, der blev godkendt til 2017-spil, blev ikke længere godkendt til spil i 2018. Per Little League internationale retningslinjer:

 • “fra 1.januar 2018 blev den nye USA Baseball Bat-Standard implementeret. USABat standard flagermus skal bruges i Little League Major Baseball Division og nedenfor.”

godkendte flagermus modtager et USA Baseball-frimærke over grebet som vist her:

dine spillere nyder spillet meget, hvis de har sikkert udstyr i korrekt størrelse. Du kan også læse mere detaljerede oplysninger om korrekt baseball udstyr dimensionering i min artikel Baseball gear for kids – at gøre det rigtige valg.

mens jeg primært har fokuseret på 2020-modeller, har jeg listet flere flagermus i 2019, da de giver fremragende kvalitet og stor værdi. Flagermusene nedenfor er de mest populære og højt vurderede. Jeg tjekker disse priser regelmæssigt og opdaterer løbende siden med den bedste tilgængelige værdi.

du er velkommen til at kontakte mig direkte, hvis du har specifikke spørgsmål, der ikke besvares her. Du kan kontakte mig på [email protected]

besøg mine andre baseballudstyr sider for 9-10 år gamle spillere ved at klikke på følgende links:

 • Baseball handsker til 9-10 år gamle spillere
 • batting hjelme til 9-10 år gamle spillere
 • klamper til 9-10 år gamle spillere
 • Bat Packs til 9-10 år gamle spillere
 • Battinghandsker til 9-10 år gamle spillere
 • Battinghandsker til 9-10 år gamle spillere
 • Battinghandsker til 9-10 år gamle spillere
  Disclosures:This post contains affiliate links. An affiliate link means that I may earn a referral fee if you purchase products through one of my links, without any additional cost to you. I am a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.


  bat anbefalinger:

  2020 Easton Fuse hybrid 360 (-10) USA Baseball bat

  udvalgte størrelse: 28in/18 ounce (andre størrelser til rådighed: 29in/19 ounce, 30in/20 ounce, 31in/21 ounce og 32in/22 ounce)

  udviklet med en lancering Comp karbon håndtag og en avanceret termisk Legering tønde, 2020 Easton karrus Hybrid 360 karrus USA Youth Bat opretholder en let sving gennem området og samtidig skabe en smule mere stivhed for en best-in-class Føl. Disse to materialer er gjort mere sømløse takket være Easton karrus’s ISO-konstruktion, der bruger proprietært Nitrocell-skum til at isolere håndtaget fra tønden for en solid fornemmelse og mere kraft gennem området.

  Elite Hybrid konstruktion:

  • Launch Comp length håndtag: bygget af 90% kulfiber, hvilket skaber et ekstra stift håndtag
  • Atac Barrel: Advanced Thermal Alloy Barrel giver en stærk, men alligevel let fornemmelse for maksimal svinghastighed
  • 2-delt iSo CSN-konstruktion: lavet med Nitrocell-skum, der isolerer håndtaget fra tønden for en solid fornemmelse og større kraft

  hastighed afbalanceret føler

  • smedet komposit Cap: lettere og stivere komposit end cap øger tønde trampolin og fremmer en hurtigere sving
  • soft knop teknologi: Giver hitters mere gearing og effektpotentiale, samtidig med at vibrationer reduceres og komforten forbedres for den nederste hånd

  nøgleoplysninger:

  • brugerdefinerede Firbenskind, der giver den ultimative fornemmelse, pude og tack

  • Brand : Easton Sports
  Tjek laveste pris her

  EvoShield EvoCharge batters benbeskyttelse – Bliv aggressiv på pladen og vis din stil med det friske udseende af EvoCharge med originale mønstre og dynamiske farver.


  2020 rav VELO ACP (-10) USA Baseball Bat

  udvalgt størrelse: 28″/18 ounce (andre størrelser til rådighed: 29in/19ounce, 30in/20ounce og 31in/21ounce)

  udstyret med 2″ kulstofkomposit for at skabe den letteste svingvægt muligt, er 2020-Råfuglene, som er blevet opdateret med de nyeste ydelsesteknologier til fremtidige stjerner for at drage fuld fordel på pladen denne sæson. Denne -10-model har også en helt nydesignet profil, der bruger en fladere tønde og et tyndere håndtag for at maksimere hastigheden gennem området.

  accelereret Kulstofydelse:

  • ny AVS-teknologi: 2″ kulstofkomposit er integreret i hele tønden
  • reducerer den samlede vægt i strategiske områder for at skabe den letteste svingvægt

  opdateret profil, ydeevne på næste niveau:

  • Precision Laser pOp 2.0 div>
   • brand : Oprindelsesland : importeret
  • Oprindelsesland: importeret
  Tjek laveste pris her


  • Yeti 36 Rambler flaske – Yeti flaske er lækagesikker og spildsikker til enkel transport.

  2020 Louisville Slugger Omaha 2 5/8″ USA Baseball Bat (-10)

  Fås i 27, 28, 29, 30 og 31 tommer størrelser

  at bringe ekstra kraft til pladen, mens den stadig bevarer en afbalanceret sving gennem området, er Louisville Slugger 2020, der er perfekt til ungdomsspillere, der finpudser deres håndværk, når de skrider frem gennem spillet. Denne model i et stykke er udstyret med en holdbar ST7-legering, hvilket giver dem et løft i afstanden, når de forbinder med pladser, og er udstyret med et standard syntetisk lædergreb for optimal kontrol.

  balanceret konstruktion i et stykke:

  • ST7 Legering: fuld metallegering leverer enestående holdbarhed og ekstra strøm ved kontakt
  • 1-delt Design: skaber en stivere følelse ved kontakt og fremmer mere energioverførsel mod tønden
  • nav: 1-shot End cap design
  • standard syntetisk læder greb for bedre bat kontrol

   • mærke : Louisville Slugger
  • Oprindelsesland : importeret

  tjek laveste pris her

  Oakley Youth Holbrook s High Definition Optics solbriller –Youth Fit. Alle Oakley-objektiver blokerer 100% af UVA, UVB & UVC-stråler

  2020 rav Kvatro Pro (-10) USA Baseball Bat

  featured størrelse: 28″/18 ounce (andre størrelser til rådighed: 29in/19 ounce, 30in/20 ounce, 31in/21 ounce og 32in/22 ounce)

  få mere pop, mere afstand og en lettere, hurtigere svinghastighed med 2019-råen. Denne -10-kompositmodel introducerer den anden generation til Ungdomskvatroen, og har en mere tilgivende svingvægt for hver spiller i opstillingen og har en ophængt indre tønde for at afbalancere slag og hastighed gennem området.

  Light Em’ Up:

  • Longitudinal flekse: re-manipuleret komposit lagdeling for forbedret trampolin på tværs af længden af tønden
  • fokuseret flekse: Redesignet 4. kvartal-teknologi har en nybygget indre tønde, der giver en større sød plet og afbalanceret, hurtigere svinghastighed
  • konkav, let endehætte skaber en hurtigere svinghastighed
  • inkluderer Firbenskind, der er fri for uovertruffen komfort og tack
  • Made in the USA

   • mærke : rå
  • oprindelsesland : Amerikas Forenede Stater
  Tjek laveste pris her

  EvoShield Evocharge kompression Arm ærme –kompression arm ærme er et ideelt supplement til at holde musklerne varme på banen.

  2020 Easton ADV 360 (-11) USA Baseball Bat

  Fås i 27in/16 ounce, 28in/17 ounce, 29in/18 ounce, 30in/19 ounce og 31in/20 ounce, størrelser

  • redesignet med et fuldstændigt revideret, KULFIBERDREVET dynamisk Følesystem, har 2020 Easton Kristian ADV 360 Kristian USA Youth bat en ekstra stiv fornemmelse i hele håndtaget og en mere fleksibel, lydhør tønde, der gør den til den mest avancerede 2-delt sammensatte flagermus i spillet. Denne -11 ungdomsmodel af ADV 360 Karol lægger større vægt på ensartet kontakt, da dens hastighedsbalancerede design hjælper spillerne med at køre komfortabelt gennem området og placere bolde i fair territorium.

   helt nyt dynamisk FØLESYSTEM larit:

   • bygget af 90% kulfiber
   • skaber et ekstra stift håndtag, der giver klassens bedste følelse

   ULTRA-LITE LAUNCH comp Larry BARREL:

   • Barrel layup designet til at give varmere ud af indpakningens ydeevne og et optimeret balancepunkt
   • Ultra-Lite carbon fiber integration reducerer tøndevægten for en utrolig hurtig sving

   iSo-forbindelse& handel: Teknologi:

   • revolutionær iSo-forbindelse Kart 2-delt konstruktion lavet med proprietært NITROCELL-skum
   • isolerer håndtaget fra tønden for en mere solid, naturlig fornemmelse, mens den øger effekten

   strømforøgelse af den røde knap = større gearing:

   • Patentanmeldt “Soft knop” giver mere gearing og effektpotentiale
   • reducerer vibrationer og giver mere komfort til den nederste hånd

   Nøgledetaljer:

   • optimeret tøndedesign forbedrer bat-kontrol og lanceringsvinkel
   • HASTIGHEDSHÆTTE Karri giver en mere fleksibel, lydhør tønde med en naturlig lyd ved påvirkning
   • brugerdefinerede Firbenskind Karri greb giver den ultimative fornemmelse, pude og tack

   • mærke : Easton Sports
  Tjek laveste pris her

  Sportstar Larra black number Helmet Stickers – Tilpas dit udstyr. Den kontrasterende hvide kontur er meget alsidig og i stand til at arbejde på enhver overfladefarve.

  2020 B20 Hot Metal (-10) USA Baseball Bat

  Fås i 28in/18 ounce, 29in/19 ounce, 30in/20 ounce, 31in/21 ounce og 32in/22 ounce størrelser.

  konstrueret til at levere et mere aggressivt søde sted uden at gå på kompromis med kontrollen, finder 2020 Misuno B20 Hot Metal USA Youth Bat en god balance mellem hastighed og kraft for en række hitters på pladen denne sæson. Denne one-piece bat udnytter misuno karrus ‘ s Hot Metal-legering, som har et stærkere, men tyndere vægdesign for at forbedre pop og afstand, og tilføjer en optimeret endehætte for at forstærke slagniveauet.

  afbalanceret styrke og hastighed:

  • varm metal-legering: Eksklusiv legering, der skaber tyndere vægge for forbedret pop og afstand
  • CORTECH Kart-teknologi: smeder en bredere sød plet, mens den reducerer dens MOI for at øge kraften og svinghastigheden
  • hastigheds-Spiralgreb: optimeret greb for at øge komforten og holdbarheden
  • optimeret endehætte: påvirker flagermusens søde plet positivt og forstærker pop
  • konstruktion i et stykke.
  • mærke : Misuno
  • Oprindelsesland : Importeret

  Tjek laveste pris her

  YETI 36 ounce Rambler Bottle – YETI flasken er lækagesikker og spildsikker til enkel transport.

  2020 DeMarini Voodoo (-10) USA Baseball Bat

  Fås i 29in/19 ounce, 30in/20 ounce, 31in/21 ounce og 32in/22 ounce vender tilbage til 2020 DeMarini-serien, bringer voodoo-flagermus tilbage sin holdbare, højtydende halv-halv Hybridkonstruktion med nøgleopdateringer for at øge svinghastigheden, samtidig med at den opretholder enestående kraft. Dette års ungdomsmodel af Voodoo-karret er udstyret med DeMarini-karrets nye Reaktionsendehætte, som er bygget med en blanding af stærkere, men alligevel lettere materialer for at få det fulde potentiale ud af sin afprøvede Legering 14-tønde.

  halv + halv Hybrid konstruktion:

  • Håndtagsdesign er mere lydhør for en premium følelse ved kontakt
  • Ultra-premium 14 legeret tønde for forbedret holdbarhed og maksimal pop
  • 3 Fusion: Strømlinet for forbedret vægtfordeling og føler på kontakt

  helt ny reaktion End Cap:

  • designet med en blanding af stærkere og lettere materialer
  • øger tønde ydeevne uden at ofre svinghastighed
  • ideel til spillere, der ønsker premium bat hastighed, tønde kontrol, og magt
  • Brand : DeMarini
  • oprindelsesland : USA
  Tjek laveste pris her

  Nike armbånd –lavet af svamp og elastisk materiale for at sikre maksimal komfort og en perfekt pasform. (Sælges parvis)


  2020 Easton Speed (-13) USA Baseball Bat

  udvalgt størrelse: 28in/15 ounce (andre størrelser til rådighed: 27in/14ounce, 29in/16ounce og 30in/17ounce

  konstrueret med Easton karrus’s letteste Hyperlite Karrus kompositmateriale, 2020 Speed Karrus Comp USA Youth Bat kan prale af en af de hurtigste gynger i spillet. Denne traditionelle One-piece bat er bygget med et kulstof nul håndtag, som består af 90% kulfiber for en ekstra stiv fornemmelse og minimal vibration, og inkluderer et 2,2 mm bøjeligt greb til premium komfort i hele hænderne.

  fuld komposit Design:

  • Hyperlite: Easton Krists letteste kompositmateriale til at levere den letteste sving muligt
  • kulstof nul håndtag: bygget af 90% kulfiber og har en nul-grad layup for minimal vibration ved kontakt

  One-Piece Construction = Speed Balanced Feel:

  • optimerer tønde længde og balance punkt for hurtig svinghastighed
  • testet for ideel bat kontrol og optimal sving sti

  Nøgledetaljer:

  • optimerer tønde længde og balance punkt for hurtig svinghastighed
  • testet for ideel bat kontrol og optimal sving sti

  Nøgledetaljer:

  • speed Cap larsi giver en mere fleksibel, lydhør tønde med en naturlig lyd på indvirkning
  • polstret 2.2mm Flex™ grip provide exceptional comfort in hands
  Check Lowest Price Here

  Oakley Youth Holbrook XS High Definition Optics Sunglasses –Youth fit. All Oakley lenses block 100% of UVA, UVB & UVC rays

  Rawlings 5150 (-10) USA Baseball Bat – 2019 Model

  Featured Size: 27″/17oz (Other sizes available: 30in/20 ounce og 31in/21 ounce)

  rav 2019 5150 -10 USA Baseball Bat (2 5/8) konstrueret med pOp 2.0 skaber en større sød plet og forbedrer feel 5150 Legering: Råvinger mest radikalt lydhør, aerospace-grade legering bygget til ydeevne og holdbarhed Hyper-Lite Speed Cap .

  • højtydende Metal Baseball bat leverer enestående pop og balance
  • konstrueret med p0p 2.0 teknologi til en udvidet sød plet
  • afbalanceret design leverer en glat fornemmelse og maksimerer flagermushastighed
  • konstrueret med fly-klasse 5150 legering for at forbedre lydhørheden
  • Usa-stemplet flagermus er godkendt til nye 2018 – standarder i alle USA Baseball ligaer
  • Drop: -10 ungdomsbat
  • tønde: 2 5/8″
  • certificeret: USA Baseball
  Tjek laveste pris her

  Under Armour beyond-18 ounce. Rustfrit stål vandflaske-vakuumisoleret hydratiseringsflaske holder kold i op til 20 timer og har holdbar dobbeltvægget rustfrit stålkonstruktion.

  DeMarini 2019 Voodoo one USA Youth Bat 2019 (-10)

  udvalgt størrelse: 28″/18 ounce (andre størrelser til rådighed: 29in/19 ounce og 30in/20 ounce, 31in/21 ounce og 32in/22 ounce) priserne varierer

  2019 DeMarini Voodoo One (-10) 2 5/8″ balanceret USA baseball bat er en fantastisk let svingende mulighed for junior high alderen spiller, der foretrækker fornemmelsen af et stykke aluminium bat. DeMarini ‘ s 14-Legering giver mulighed for mere præcis vægtfordeling, og 3fusion-endehætten og-Lite-knappen optimerer flagermusens søde sted for en lyd og følelse, som spillerne elsker.

  • et stykke H14 Legering: En let ydelseslegering designet til øget svinghastighed og maksimal bat-kontrol
  • strømlinet design til forbedret vægtfordeling og bedre følelse ved kontakt
  • 3fusion den søde plet på hver tønde optimerer den søde plet på hver tønde ved at omdirigere energi tilbage i tønden
  Tjek laveste pris her

  rav R100 – p high school practice baseball 12 ball pack-ideel til spillere i gymnasiet og ungdomsligaer i alderen 18 under

  2020 økse Oprindelse (-10) USA Baseball Bat

  Featured Størrelse: 28″/18 ounce ( 29″/19 ounce og 30″/20 ounce størrelse tilgængelig)

  udstyret med et sæt præstationsintegrationer til den overgangende ungdomsspiller, bruger 2020 økse Oprindelse USA flagermus en let LP1 legering tønde med en opdateret Hyperphip Maksimer svinghastigheden og kør gennem området med kraft. Denne model i et stykke har et -10 længde-til-vægt-forhold, hjælper spillerne med at finde en ægte balance mellem kraft og hastighed, når de fortsætter med at mestre deres slagmekanik.

  udviklet til den næste Generation:

  • LP1 Legering tønde: letvægts legering design giver en behagelig sving, der opretholder en holdbar sammensætning
  • ny Hyperpiphoned Cap: Composite End cap har en slankere profil for en hurtigere, mere effektiv sving

  økse:

  • patenteret Øksehåndtag muliggør din bedste sving, oftere – maksimering af bathastighed og forbedring af tøndekontrol for hårdere, mere konsistent kontakt
  Tjek laveste pris her

  evoshield evocharge compression arm Sleeve –compression arm Sleeve er et ideelt supplement til at holde musklerne varme på banen.


  2020 økse hævn USA Ungdomsbat (-10)

  udvalgt størrelse: 28″/18 ounce (29″/19 ounce, 30″/20 ounce., 31″/21 ounce. og 32 ” / 22 ounce. med et af de mest afbalancerede og hurtigst svingende designs i dette års USA-lineup, handler 2020-øksen, Karoline hævn-flagermus, om at give ungdomshittere laserfokuseret kontrol til konsekvent at angribe området med tillid og vildskab. Denne model er konstrueret med en 2-delt, ladet Kulstofkonstruktion, der bruger en sammensat tønde med variabelt lag til at opretholde sin ubestridelige svinghastighed uden at gå på kompromis med dens strømniveau ved kontakt.

  hastighed på næste niveau:

  • 2-delt ladet Kulstofkonstruktion: Har et variabelt lag komposit tønde, der er indstillet til hastighed og effekt
  • Vibrationsreducerende System: placeret ved tilspidsningen for at reducere vibrationer ved tre punkter på håndtaget
  • ny Hyperpiphonusdæksel: komposit endehætte har en slankere profil for en hurtigere og mere effektiv sving

  økse Kart Bat teknologi:

  • stødabsorberende endogrid-teknologi, der er indbygget i håndtaget, reducerer vibrationer i bunden for en glattere, mere behagelig sving
  • patenteret Øksehåndtag, der muliggør din bedste sving, oftere-maksimering af bathastighed og forbedring af tøndekontrol for hårdere, mere konsistent kontakt
  Tjek laveste pris her

  SportStar Kart black number helmet stickers – Tilpas dit udstyr. Den kontrasterende hvide kontur er meget alsidig og i stand til at arbejde på enhver overfladefarve.


  2020 Louisville Slugger Prime USA Youth Bat (-10)

  udvalgt størrelse: 28″/18 ounce (29″/19 ounce, 30″/20 ounce., 31″/21 ounce. og 32 ” / 22 ounce. udviklet med avanceret kompositmateriale og innovativ konisk teknologi er Louisville Slugger 2020-Sluggeren, der er fuldt optimeret til at tage talenterne fra kommende spillere til det næste niveau. Denne tredelte model bruger et patenteret vibrationsstyringsforbindelsessystem, der gør det muligt for håndtaget og tønden at bevæge sig uafhængigt ved kontakt for at kontrollere vibrationer og give uovertruffen følelse.

  primet til eliten:

  • AVC MicroForm Barrel: komposit design til en lettere svingvægt og maksimal pop
  • tilslutningssystem: uafhængig bevægelse mellem håndtaget og tønden, styring af vibrationer og en fornemmelse, der er unik for hver Spillertype
  • : Maksimerer tøndeformen og forbedrer lyden ved kontakt
  • Premium LS Lira Pro Comfort Grip Lira: perfekt blanding af tack og pude
  • 7/8″ konisk håndtag
  Tjek laveste pris her

  Yeti 36 ounce Rambler flaske – Yeti flaske er lækagesikker og spildsikker til enkel transport.