Articles

Beanpot 2020: Northeastern Beats B. U. I Double OT

spillet varte i 79 minutter og 23 sekunder, noe som gjør det til det nest lengste Beanpot-tittelspillet i historien.

«jeg trodde det var et flott hockeyspill. De presset, vi presset, de presset tilbake. Frem og tilbake,» Northeastern Trener Jim Madigan sa. «Fra slutten var det et flott Beanpot-spill .»

Northeasterns Ryan Shea trakk en tripping straff på 13: 18 av den andre overtid som førte til det avgjørende power play. BU Patrick Harper hadde en nøytral sone giveaway og syntes å ta Shea ned da han skøyte dypt inn I Terriers sone.»den ene tingen jeg vil si er at dykking i det spillet som ble kalt, uvirkelig. Unreal, «Terriers trener Albie O’ Connell sa. «Karma tok ikke opp til den ene, men det vil. Det er bare en tøff ting å se på.»Boston University (10-9-8) kom til kort i sitt forsøk på å legge til sin turneringsrekord på 30 Beanpot-kroner, som er 10 bedre enn andreplass Rival Bostong College. Terrierene har ikke vunnet siden 2015, da De slo Northeastern, 4-3, i overtid i tittelkampen.Trevor Zegras hadde to mål, Og Jake Wise og David Farrance scoret også for Terrierene. Ashton Abel fikk fire mål på 14 skudd før Han ble erstattet av Tucker, som avsluttet med 18 sparer.På grunn Av N. C. A. A.-reglene som ble implementert denne sesongen, ble kampen offisielt spilt inn som uavgjort for begge lag. Etter at lagene har spilt en fem minutters overtid, tildeler N. C. A. A. uavgjort og teller ingen statistikk fra flere overtider.