Articles

Kuka voitti NASCAR-mestaruuden vuonna 2020? Täydet tulokset Cup-sarjan nimikkokilpailusta Phoenixissa

Chase Elliott vaihtoi kärkipaikan Brad Keselowskin ja Joey Loganon kanssa suureen osaan sunnuntain NASCAR championship-kilpailun toisesta ja kolmannesta erikoiskokeesta Phoenixissa. Mutta kun hän lopulta lähestyi ruutulippua, hänen lähellään ei ollut ketään.

Elliott tuli maaliin lähes kolme sekuntia Keselowskin edellä ja nappasi uransa ensimmäisen tittelin. Vain Jeff Gordon oli nuorempi 50 vuoden aikana, kun hän saavutti lajin huipun.

”Tämä on epätodellista”, Elliott sanoi. ”NASCAR Cup vakava mestari? Oletko tosissasi?”

NASCAR President Steve Phelps presents the Bill France Cup to this year ’ s champion, @chaseelliott. pic.twitter.com/w8EezZsatK

— NASCAR (@NASCAR) November 8, 2020

MORE: Chase Elliott jakaa hetken Jimmie Johnsonin kanssa

Pensken joukkuetoverit Keselowski ja Logano jäivät kumpikin vaille mestaruutta toisen kerran urallaan. Hamlin on nyt jäänyt ilman kaikkia viittä finaaliesiintymistään.

voiton myötä Elliott päätti kampanjan kolmeen voittoon viimeisistä viidestä kilpailustaan.

alla on kisan päätösjärjestys sekä keskeiset tilastot kilpailusta:

kuka voitti NASCAR-sarjan mestaruuden vuonna 2020?

Chase Elliottista, 24, tuli nuorin Cup-sarjan mestaruuden voittanut NASCAR-kuljettaja sitten Jeff Gordonin vuonna 1995. Hän johti kauden 2020 nimikkokilpailua Phoenix Racewaylla 153: lla 312 kierroksesta voittaen kauden viidennen kilpailunsa.