Articles

Beanpot 2020: Northeastern Beats B. U. Double OT

ottelu kesti 79 minuuttia ja 23 sekuntia, mikä teki siitä historian toiseksi pisimmän Beanpotin titteliottelun.

”minusta se oli hieno jääkiekko-ottelu. He tönivät, me tönimme, he tönivät takaisin. Edestakaisin”, Northeasternin valmentaja Jim Madigan sanoi. ”Minun päässä, se oli suuri Beanpot peli.”

Northeasternin Ryan Shea sai kampitusrangaistuksen ajassa 13:18 ratkaisevaan ylivoimapeliin johtaneesta toisesta Jatkoajasta. BU: n Patrick Harper sai neutraalin vyöhykkeen ja näytti kaatavan Shean luistellessaan syvälle terrierien alueelle.

”yksi asia, jonka sanon, on, että sukellus siinä pelissä, joka oli nimeltään, epätodellinen. Epätodellista”, Terriersin valmentaja Albie O ’ Connell sanoi. ”Karma ei saanut sitä kiinni, mutta se saa. Sitä on vain vaikea katsoa.”

Bostonin yliopisto (10-9-8) tuli lyhyt sen tarjouksen lisätä sen turnauksen ennätys 30 Beanpot kruunut, joka on 10 parempi kuin toiseksi sijoittunut kilpailija Bostong College. Terriers ei ole voittanut sitten vuoden 2015, jolloin se voitti Northeasternin 4-3 jatkoajalla mestaruusottelussa.

Trevor Zegras syötti kaksi maalia ja myös Jake Wise ja David Farrance tekivät terriersille maalin. Ashton Abel sallittu neljä maalia 14 laukausta ennen kuin hänet korvattiin Tucker, joka viimeisteli 18 säästää.

tällä kaudella sovellettujen N. C. A. A.-sääntöjen vuoksi ottelu kirjattiin virallisesti molempien joukkueiden tasapeliksi. Kun joukkueet pelaavat yhden viiden minuutin jatkoajan, N. C. A. A. palkitsee tasapelin eikä laske tilastoja ylimääräisistä jatkoajoista.